Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסאיט - או - במה להשקיע ומתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבועות האחרונים אני עוקב אחר שערי מט"ח למניהם (ומפסיד בעיקר הרבה כסף) - והמצב כאותי לגמרי. שום ניתוח טכני לא מחזיק יותר מ5 דקות, הכול יורד כשצריך לעלות, עולה כשצריך לעלות ואז צונח ככה בשביל הכיף והS\L.

המקור שלי נכון לעכשו לניתוחים ושות' זה investing.com כולל הפורומים שלהם (בכל אחד מהם יש איזה 2-3 אנשים שמבינים עניין ומבירים מה הם חושבים על המצב)

איך אתם (ואני יודע שיש פה חבר'ה שמשקיעים) מתמודדים עם הבלאגן הזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין כזה דבר השקעה במטח.

אתה מהמר בפורקס.

מטח זה דבר בלתי אפשרי לחיזוי, ניתוח טכני מנתח התנהגות עבר אבל לא מבטיח שום דבר בטוח לעתיד. זה לא יותר מסטטיסטיקה.

וסטטיסטיקה לא תמיד עובדת.

השקעה בשוק ההון זה לשים את הכסף למשך שנים ארוכות (עשרות) על מדדים רחבים ככל האפשר.

כל דבר אחר שקול להימור.

Sent from my m2 note using Tapatalk

פורסם
יש איזה 2-3 אנשים שמבינים עניין

אין אף בנאדם שמבין ויכול לנתח מגמות במט"ח ולצפות שערי חליפין.

אם הם היו באמת מבינים משהו הם לא היו רושמים את זה באינטרנט אלא עושים עסקאות מול המחשב.

אתה תמשיך להפסיד כסף עד שתפסיק להיות 'בשר תותחים' של הסוחרים הגדולים (שהם הבנקים בעולם).

בהצלחה,

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף להמלצות הסמויות מעלי לפרוש מעניין ההימורים \ ״השקעות״ במט״ח.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עזוב ברקסאיט, תשקיע בברקסים ותקנח בבורקסים - יותר עדיף.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אין אף בנאדם שמבין ויכול לנתח מגמות במט"ח ולצפות שערי חליפין.

אם הם היו באמת מבינים משהו הם לא היו רושמים את זה באינטרנט אלא עושים עסקאות מול המחשב.

אתה תמשיך להפסיד כסף עד שתפסיק להיות 'בשר תותחים' של הסוחרים הגדולים (שהם הבנקים בעולם).

בהצלחה,

זה הרעיון - הם משקיעים גם.

הרעיון במסחר פורקס זה לא לראות את המניה צומחת, זה לעשות סכומים יחסית קטנים (או גדולים בסיכון המתאים) על השינויים.

נכון, אי אפשר לחזות מה יהייה עוד חצי שנה אבל בכול זאת ההתנהגות היא בהתאם לכללים (רמות תמיכה\ התנגדות, עוצמות וכו') וכן יש אפשרות לזיהוי מגמות ושינויי מגמות ברמות מובהקות שונות

פורסם

IG - תתחיל לקרוא על חברות הפורקס, לא את הפרסומות שלהם, אלא על אופן הניהול של הפוזיציות.

בעצם למה אני מנסה להציל את הכסף שלך? אם אתה מתעקש להאמין לדמויות באינטרנט, שהן בוודאות נטולות אינטרסים (ולעולם לא ימליצו לך לעשות ההפך מהפוזיציה שהם מנסים לסגור, וזה מעולם לא קרה), לך על זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני לא.

היתה תקופה שלפי ההמלצות בעיתונות של 'מומחים' מטעם בתי השקעות יכולת לדעת איזה פוזיציות הם מנסים לסגור.

דברים מוזרים קורים למניות זניחות כשיש 'משחק השקעות' בעיתון ומומחה כזה או אחר פתאום קונה לתיק שלו מניה זו או אחרת.

המלצתי - אל תיכנס לזה, אבל בגלל שזה 'מדגדג' לך, ואני יכול להזדהות עם זה, תגדיר סכום שאתה מוכן לסכן, ורק בו תשחק.

עוד חוק - לעולם אל תפתח אופציה שבה פוטנציאל הנזק שלך לא מגודר וברור.

לשעבר:

פורסם
שלום לכולם,

בשבועות האחרונים אני עוקב אחר שערי מט"ח למניהם (ומפסיד בעיקר הרבה כסף) - והמצב כאותי לגמרי. שום ניתוח טכני לא מחזיק יותר מ5 דקות, הכול יורד כשצריך לעלות, עולה כשצריך לעלות ואז צונח ככה בשביל הכיף והS\L.

נכון, אי אפשר לחזות מה יהייה עוד חצי שנה אבל בכול זאת ההתנהגות היא בהתאם לכללים (רמות תמיכה\ התנגדות, עוצמות וכו') וכן יש אפשרות לזיהוי מגמות ושינויי מגמות ברמות מובהקות שונות

(If your sea chart and reality do not match - go with reality. (Old Mariner saying

הייתי מקבל את ההצעה של אחרים להשקיע במשהו שלא תהיה בו Pawn בידי השחקנים הגדולים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ואל תפליג ביום ו ה 13 בחודש

לא לחינם אמרו חז"ל

מרבה נכסים מרבה דאגה

להמר לך לקזינו

להשקיע תן למומחים , וגם אז לא מובטח לך כלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה באמת לא ברור לך, הכי משתלם להשקיע כאשר יש אחריך קבוצה של אנשים שמסתכלים עליך כגורו, אתה נכנס לפוזיציה, מדווח על זה בפורום לקבוצה גדולה, הפראיירים נכנסים אחריך תוך העלאה / הורדה של השער אתה מוכר ומרוויח,והם נשארים עם הלקרדה.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
(If your sea chart and reality do not match - go with reality. (Old Mariner saying

הייתי מקבל את ההצעה של אחרים להשקיע במשהו שלא תהיה בו Pawn בידי השחקנים הגדולים.

אתה מודע לזה שכולנו פיונים של הגדולים, כן?

הבנקים המרכזיים והמסחריים מזיזים מליארדים כל יום, השאר במקרה הטוב - כולל כל הפורומים בעולם - משתדלים לרכב על הגל כמה שיותר קרוב להתחלה שלו ולסגור את העסקאות כמה שיותר קרוב לסיום. מתי הגל מתחיל לא יודעים, אבל יש סימנים ומגמות שמצביעים ברמות ביטחון שונות לגבי התחלה\ סיום של הגלים

• תוכן חדש...