Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה באזור חולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש פונטו גרנדה מבן אדם באזור חולון.

אני לא מהאזור ולכן אשמח לשמוע חוות דעתם על מכוני בדיקה מומלצים באזור. הבן אדם שדיברתי איתו הציע לבדוק אצל חברה הנקראת המומחה אשר שולחת איש מקצוע לבצע את הבדיקה בבית.

מה אתם אומרים?

תודה רבה חברים.

פורסם

שלום רב ,

במידה ועוד כמה דקות נסיעה לא מהווים בעיה, אנו ממוקמים בראשון לציון מערב , מרחק קצר מחולון.

נשמח לתת לך מענה , לבצע בדיקה אמינה ומקיפה לפני קניה של הרכב .

כמובן שגם בתור חבר פורום תזכה להנחה על הבדיקה

נשמח לראותך

נבדקי רכב

03-5469977

פורסם
אחי אני לא מבין אותך אתה יכול יותר ברור

שוב -חולון מלאה סוחרים מוסווים ש"מכירים" מכוני בדיקה בקרבת מקום. אני מדבר מנסיון אישי. בדוק ב15 עיניים

פורסם

זה האוטו עם 80K ק"מ בצבע תכלת?

האוטו גם היה בהשכרה פעם, ואיך שהמוכר רשם במודעה "דיבורית בלוטוס מהממתתתתת" אז ישר סגרתי את האופציה הזאת.

פורסם

שאתה לוקח את האוטו רק במקום שאתה בוחר ולא מקשיב להמלצות המוכר. אם אתה נעול על הרכב הזה ולדעתך הכל כשר איתו אני אני הייתי הולך לבדיקה במעבדה לרכב בחולון (רח' הסתת 6).

שים לב שהזהירו אותך מסוחרים ואני מצטרף להמלצה החמה הזו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...