Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פנדה היא אופציה מעולה כי תוכל לקבל שנתון יותר גבוה, אבל גם הגטס (GLS) תשרת אותך נאמנה. אני אישית מתחבר לכיעור של הפנדה וכמעט קניתי אחת בעבר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובכל זאת? עוד דעות?

מה יש להיזהר? נראה לי שאני אלך על גטס. היא תשרוד נסיעה של כביש מהיר? רכב שנת 07?

אתה רציני? אנחנו לא במאה הקודמת, כבר אין דבר כזה "רכב שלא סוחב".

הגטס שלי הגיעה בזריזות וחסכוניות לאילת, רק 102 שקל מרעננה, כשהדלק שם היה 4.81

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אם זה אוטומט - יונדאי גטס רמות גימור GLI GLX GLS, תקבל שנתון יחסית גבוהה (07,08,09)

אם זה ידני אז אפשר גרנדה פונטו עדיף מנוע 1.4, או פיג'ו 206.

אל תשכח לבצע בדיקה במכון שאתה סומך עליו, ועדיף לרכב עם ספר טיפולים או לפחות מסמכים קבלות וכו...

PEUGEOT 206XS

פורסם
אם זה אוטומט - יונדאי גטס רמות גימור GLI GLX GLS, תקבל שנתון יחסית גבוהה (07,08,09)

אם זה ידני אז אפשר גרנדה פונטו עדיף מנוע 1.4, או פיג'ו 206.

אל תשכח לבצע בדיקה במכון שאתה סומך עליו, ועדיף לרכב עם ספר טיפולים או לפחות מסמכים קבלות וכו...

גרנדה פונטו 1.4 ידני זה אחד הרכבים הנדירים ביותר בפונטו אני חושב אני מחפש כזה כבר זמן רב מאוד ולא מצליח למצא פעם ב יש איזה אחת וגם זה באיזור רחוק מאוד בארץ(בקיצור רכב מאוד לא נפוץ) רוב הגרנדה פונטו או 1.25 או 1.4 רובוטי

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אמליץ לך על הפנדה.

במשפחתי יש אחת שנת 2005 נקנתה לפני שנתיים עברה אצלנו 40k חוץ ממשאבת דלק שהתקלקלה יומיים אחריי הקניה. רק טיפולים!

והרובוט חסכוני בצורה מפגרת...

עם המחירים של הדלק היום

250 קילומטר יעלה לך 98 שח

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם
אמליץ לך על הפנדה.

במשפחתי יש אחת שנת 2005 נקנתה לפני שנתיים עברה אצלנו 40k חוץ ממשאבת דלק שהתקלקלה יומיים אחריי הקניה. רק טיפולים!

והרובוט חסכוני בצורה מפגרת...

עם המחירים של הדלק היום

250 קילומטר יעלה לך 98 שח

זה לא זול חביבי.

הגטס שלי אוכלת 200 שקל על טנק של 580 בערך בנסיעה עירונית בעיקר

350 קמ עד אילת עם מזגן רק 102 שקל

פורסם
זה לא זול חביבי.

הגטס שלי אוכלת 200 שקל על טנק של 580 בערך בנסיעה עירונית בעיקר

350 קמ עד אילת עם מזגן רק 102 שקל

הגטס שלך עושה אחד ל18?? כנראה יש לך את הגטס הכי חסכונית בארץ...גטס זה בלוע של דלק. החזקנו 3 כאלה במשפחה

אתה טועה ומטעה

פורסם
הגטס שלך עושה אחד ל18?? כנראה יש לך את הגטס הכי חסכונית בארץ...גטס זה בלוע של דלק. החזקנו 3 כאלה במשפחה

אתה טועה ומטעה

טעיתי התכוונתי 530,בכל אופן בלועה של דלק היא ממש לא , ושוב מדובר על נסועה עירונית.

החזקתם גטס אוטומאטית בזה אני בטוח.

פורסם

שלום, הציעו לי פיאט פנדה 2012 במחיר של 16000 שקלים. נראה לי מאוד מאוד זול. הוא אומר שזה היה מטרייד אין 60 אלף קילומטר.

הוא אומר שאין בעיות באוטו, האם שווה ללכת לראות בכלל?

פורסם

מי זה הוא? מוכר פרטי? סוחר?

ומה המשמעות לזה שהוא אומר? אפשר על סמך המילים להאמין שהרכב תקין ולא עבר תאונה קשה?

כאשר המחיר זול בצורה מחשידה, נזכרים בפתגם - אין עשן בלי אש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז תעשו בדיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...