Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להכוונה לגבי רמות האבזור בפיג'ו 208. הייתי היום באולם התצוגה, והשתמע מדברי נציג המכירות שההבדלים בין רמת גימור Access לבין Active לא גדולים כמו שמופיעים באתר של פיג'ו. יש הבדלים באבזור בין הגרסה הידנית לגרסה האוטומטית?

למשל הנציג אמר לי שיש בקרת שיוט אבל באתר אני רואה שאין... מערכת מולטימדיה - רשום בהתקנה מקומית, זה כרוך בתוספת תשלום?

תוספת של 10,000 ש"ח מצדיקה לדעתכם את התוספות של גרסת Active?

פורסם

באקסס אין בקרת שיוט ,אין פנסי ערפל , מראות עם כוונון ידני (כמו של פעם) , לא סגור בנוגע למולטימדיה אני חושב שהם מציעים בתוספת תשלום איפה שאין, 2 חלונות חשמל בלבד באקסס וללא מרים חלונות ועוד כמה הבדלי גימור.

פורסם

הבדלים חיצוניים נוספים: באקטיב גלגלים 16 קלים, חלונות אחוריים כהים, ידיות (ומראות?) בצבע הרכב.

המולטימדיה ללא תוספת בשני הדגמים אמנם שונה כפי שכבר צויין.

לי אישית באקסס היו יותר מידי סעיפים שפסלתי (בעיקר הפנימיים).

פורסם

תודה, החלטתי בסוף ללכת על הגימור הבסיסי משיקולים תקציביים.

מוזר לי שבשנת 2016 כיוון מראות חשמלי וחלונות אחוריים חשמליים נכנסים רק לגרסה המאובזרת. :roll:

• תוכן חדש...