Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול סנטר

qazim
שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

יש ברשותי יונדאי אקסנט ישנה. אני ועוד חבר עובדים על שיפור המערכת במינימום תקציב, זאת אומרת שאת כל ההתקנות אנחנו עושים וכל האלמנטים הם מדברים שיש לנו כבר.

אחד הרעיונות שעלו הוא רמקול סנטר, יש מקום מתחת לדשבורד שלדעתי מספיק למידבאס ושני טוויטרים קטנים. נתקלתי במדריך הבא:

http://www.termpro.com/asp/pubs.asp?ID=115

כנראה שנחבר אותם ככה, השאלה שלי היא כזו: מה אני עושה עם הl-padים? הבנתי את המטרה שלהם, לשלוט על הווליום, אבל מה עם חיתוך התדרים?

תודה רבה ושבת שלום!

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוהוו וואה! מאמר של ויין האריס, זה שווה קריאה.

אחזור אליך וגם יהיה לי אולי מה להציע.

זוכר את הסט שקנית ממני עם הקרוס מדוזה? אז מה ששלט שם על הווליום של הטוויטרים היו lpadים, האם אלו יהיו בשימוש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי! אני שמח לשמוע שאתה מתעניין :)

בעניין הקרוס - אם אתה זוכר, משהו בקרוס לצערי נשרף, ולא רציתי להכנס לזה ובנוסף החלפנו רכב, אז פשוט שמתי את הקרוס והטוויטרים של הלגטיה בצד והשתמשתי בכל השאר.

אם זה יתאים, אפשרי ואף רצוי שנשתמש בזה.

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז לאחר הקריאה של המאמר של ויין האריס.

מדובר במאמר משנת 1990 דאז הידע והציוד הקיים היה עוד טרום ימי הTC והTA שהיו טכנולוגיות יקרות מאוד שרק השתחררו מNASA לעולם האודיו הציבורי.

באותה תקופה הדרך שלך ליצור פוקוס על אזור מרכז הרכב היתה לשחק בצורה כמעט אין סופית עם מיקומי וזוויות הרמקולים.

ע"י הנחתה של אלמנטים מסויימים וע"י עיקוב פאזה או הסטת פאזה (טיים קורקשן אנלוגי) של רכיבים מסויימים.

או\גם - להוסיף רמקול סנטר.

וזה כל כך מיותר היום למערכת מבוססת סיגנל סטריאו.

הסיבה לכך היא שכל השיטות הישנות אמנם יתנו לך תחושה יותר נכונה של מיקומים אבל זה תמיד יהיה מלווה בתופעות לוואי כגון איבוד הספק, גרופ דיליי (עיקוב של תדרים מסויימים בלבד בקבוצות נפרדות) - זה לא אבסולוטי.

כל פרוססור בן יומינו שמסוגל לעשות TC או TA יפתור לך את הבעיה הזו ויעלים לך לחלוטין את הצורך ברמקול סנטר, לדעתי עם מחירים של פרוססורים היום ביד2 יהיה לך זול יותר, קל יותר - לרכוש אחד וגם תקבל תוצאה טובה יותר מאשר לשלב רמקול סנטר במערכת בה רמקול שמאל בכל מקרה מושך חזק מידי שמאלה.

יחד עם זאת - אני מבין את הכיף שבעשיה ואת הכיף שבדבר.

אם אתה רוצה לראות פתרון מוכן לך מבית CDT - הבט כאן:

http://www.amazon.com/CS-25-Accent-Center-Speaker-Control/dp/B00ESNKLFY/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1465128100&sr=8-1-fkmr2&keywords=cdt+es02+center

עדיין, אני חושב שרמקול סנטר הוא פתרון נכון למערכות מבוססות פרוטוקולים ופורמטים של קולנוע ביתי, DTS, PRO LOGIC וכך הלאה.

אפרופו הנה הקיט החדש יותר שמבוסס על הCDT ES02 (שיש לי אותם במקרה רק ללא הקרוס אובר שהופך אותם לקיט סנטר - השתמשתי בהם בטור מיד טוויטרים והם לא פחות ממדהימים).

http://www.amazon.com/CS-020X-Audio-CenterStage-ES-02-Mid-Tweeters/dp/B0048HEVQK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1465128100&sr=8-1&keywords=cdt+es02+center

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...