Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח לנהג המתחיל,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הגעתי להחלטה שאני מעוניין בג'יפ שישרת אותי נאמנה הן בשטח והן בכביש.

ביום יום אני מבלה המון בפקקים, לכן, יש צורך שהרכב יהיה אוטומאט (כרגע יש לי גיר רגיל וזה כבר הופך לבלתי נסבל).

פרופיל הנסיעה מורכב מכ-20 ק"מ ביום (הלוך חזור) ופעם בשבוע כ-80 ק"מ לכל כיוון.

אני לא נהג מהיר, גם ברכב הכי מהיר שהיה לי, הייתי סביב 90/100, כך שאני פחות מחפש מהירות.

חשובה לי אמינות מהרכב, שניתן יהיה להנות בשטח, הוצאות זולות וחלפים בשפע.

חשבתי על ג'ימני או טריוס, אפשר לקבל חוות דעת ממנוסים ממני בנושא?

מור.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

ג'ימני אמנם לא נוח ולא זריז אבל עם אחזקה שפויה ביחס לרכבי שטח, לא חסרות תשבוחות על יכולתו בשטח , ויש לו גם הילוך כוח שלא קיים בטריוס.

תוכל לחפש כאן באתר סיכומי אחזקה של ג'ימני ויש גם כמה כתבות עם החדש מול הישן לאחר שהיבוא של החדש החל שוב.

פורסם

הסיבה היחידה שאני לא מתנייד כיום בג'ימני היא שאני לא נכנס בתוכו. חבל.

לדעתי הג'ימני והטריוס אינם ברי השוואה, הגי'מני הוא רכב שטח "אמיתי" בעוד הטריוס משתייך לקטגוריית הג'יפונים.

כשהייתי באותה הסיטואצייה בדיוק לפני חודשיים ובגלל שהג'ימני לא עמד על הפרק החלטתי לחשוב מחוץ לקופסה. במקרה שלך ואם אתה לא מפחד מיצירות אקזוטיות הייתי שוקל את הסאנגיונג קיירון. מדובר ברכב שטח אמיתי (סולם, LOW, דיזל חזק וחסכוני) שנמכר במחירים מגוחכים. האמינות הבסיסית מצויינת וחלקים מקוריים ניתן להזמין מקוריאה בגרושים. החסרון היחידי לטעמי הוא מרווח גחון עלוב שגם בו ניתן לטפל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר,

לגביי הסאנגיונג - אני עדיין לא שם.

באם היית יכול להתאכלס בתוך הג'ימני, זו הייתה הבחירה שלך?

נהגתי אתמול באחד, העבירות שלו מטורפת (לנהג שמכיר שטח רק מדו"ג), אבל, הוא משופר, מוגבה וכל הירקות - כך שמאוד קשה לאמוד אם הוא נוח בכביש ללא שיפורים משמעותיים (נועלי דיפרנציאל היו שם, ועוד ועוד..)

תודות,

מור

פורסם

כ-50K.

מהטריוס ירדתי לחלוטין.. צמד מכרים אמרו שהם ממש לא נעימים לנסיעה בשטח/טכנית.

פורסם

באם היית יכול להתאכלס בתוך הג'ימני, זו הייתה הבחירה שלך?

כנראה שכן. בעיני יש לג'ימני לא מעט חסרונות כגון מקום אחסון מוגבל ומנוע צנום שלצד ביצועים נחותים בא עם צריכת דלק של לנדקרוזר, אבל מצד שני אין לו ממש מתחרים. אין עוד אף יצרן רכב שמייצר משהו כמו הג'ימני וחבל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר זכור לי שקטלת את הג'ימני בעבר, מה גרם לך לשנות את דעתך עד למצב שבו שקלת לקנות אחד?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הדיון ההוא נגע למחיר הג'ימני החדש (וגם כמשומש) ואני עדיין חושב שהוא הזוי. מעולם לא אמרתי מילה רעה נגדו כרכב שטח.

• תוכן חדש...