Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

אני גר בראשון לציון ויש לנו ברחוב חניה מול הבית

אתמול אני מגיע לחנות את הרכב בשעה 12 בלילה אחרי יום עבודה שכלל סידורים מסוימים ואני רואה שחצי מהרחוב מונחים צינורות ביוב שהעיריית ראשון לציון לצורך עבודות תחזוקה.

לכן אחרי חיפוש חנייה ברחובות סמוכים העמדתי את הרכב שלי על המדרכה עם 4 גלגלים,בבוקר חיכתה הפתעה בדמות דוח של 500 שח!!!!

לעולם לא אחשוב לחנות על המדרכה כי תמיד יש חניה פנויה בכל שעות היום ברחוב שלי.

מה עליי לעשות כעת?

האים לערער?Image1464690601.822630.jpgImage1464690611.555224.jpgImage1464690625.901708.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

imprza new age

פורסם (נערך)

לערער אתה תמיד יכול. אף אחד לא מונע את זה ממך. הקושי הוא שהערעור יתקבל.

מבחינת החוק, עשית עבירה.

רק לא ברור למה אתה חושב שאם יש משהו שתופס את החניה על הכביש מותר להחנות על המדרכה.

עשית עבירה וקיבלת עונש.

ואם במקום הצנורות היו חונים רכבים עדין היית חושב שמותר להחנות על המדרכה?

מהתמונות שהעלית נראה שהצינורות תופסים אולי 20 מטר. בטח לא חצי רחוב.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

זאת שכונת נווה הדרים?

אם כן , אכן יש שם מצוקת חניה באופן כללי למי שאין חניה בבניין אן בבית הפרטי שלו.

לפי התמונות נראה שהצינורות לא תפסו שטח גדול בכלל אבל לערער תמיד אפשר, אני בטח הייתי מנסה עבור דוח של 500 ש"ח.

פורסם

כן זו שכונת נווה הדרים.

ותכין את עצמך המצב הזה הולך להיות ככה לחודשיים הקרובים(ככה רשום במכתב שקיבלנו מהעירייה).

ואני חייב להוסיף, לפי התמונה אתה גר קרוב למרכז מסחרי, החנייה שם כמעט תמיד פנויה בלילה- למה לא להחנות שם אם אין חניה?

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

חבר יקר

אני גר שם למעלה מ5 שנים לעולם לא חניתי על המדרכה הגעתי ב12 וכשראיתי כמובן גם לכיוון המרכז המסחרי משני צדידיו שאין חניה נאלצתי לחנות על המדרכה.

מקווה שיתחשבו בזה.

דרך אגב גם אישתי בהריון בחודש שביעי הגיע בשעה 8 הביתה ולא מצאה חניה עלתה על המדרכה וחטפה גם היא דוח של 500 שח

imprza new age

פורסם

זה ידוע שאסור לתת לנשים בהיריון דו"חות.

סתם, אל תיקח את זה קשה אני צוחק.

עניינית נטו, פשוט הגש ערעור. שאשתך תגיש ערעור בנפרד. אולי לאחד מכם יבטלו. אם לא אין מה לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תנסה לערער... כסף זה לא עולה.

אולי יצליח אולי לא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...