Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חושב לרכוש בליסינג רכב חדיש או חדש הבנתי שיש ליסינג פרטי ,ליסינג מימוני וכו..

מה ההבדלים מה הכי משתלם אני לא מבין בכלל בנושא מה הכי כלכלי בכל זאת אני לא עשיר עובד בשכר מינימום ודופק שעות ישמח ליעוץ ועזרה בתודה מראש

פורסם

אם אתה עובד עם שכר מינימום הליסינג שהכי ישתלם לך זה כנראה..אף ליסינג,

ליסינג פרטי או סמי-תפעולי(כמו תפעולי באופי רק ללקוחות פרטיים(טיפול שנתי ע"ח הליסינג והחלפת צמיגים חינם פעם אחת) הוא דיי יקר והוא סוג של הלוואה שמצויירת יפה - לא חושב שכדאי "לבזבז" אחוז מכובד מהשכר שלך רק עם רכב שלא בהכרח יגיע עם ביטוח(שזה המון כסף) וכמובן לא מכוסות בו הוצאות דלק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דלק וביטוח אני לקחתי בחשבון אני יעמוד בזה אבל מה הליסינג הכי כדאי והאם בתום התשלומים אפשר להחזיר תרכב בלי לשלם כלום שזה "כאאילו" השכרתי או שחייב לשלם את השאר? ואמרו לי שיש ליסינג ללא מקדמה זה נכון?

פורסם
שלום אני חושב לרכוש בליסינג רכב חדיש או חדש הבנתי שיש ליסינג פרטי ,ליסינג מימוני וכו..

מה ההבדלים מה הכי משתלם אני לא מבין בכלל בנושא מה הכי כלכלי בכל זאת אני לא עשיר עובד בשכר מינימום ודופק שעות ישמח ליעוץ ועזרה בתודה מראש

תתכונן להוצאה של 65%! מהמשכורת שלך על סעיף רכב אם אתה מתכוונן לקחת רכב משפחתי (חישוב של מקדמה+עלות חודשית + דלק [15,000ק״מ בשנה] לא ייצא לך פחות מ3000 שקל בחודש)

פורסם

העלות היא יותר כל חודש - אתה גם יכול להשכיר רכב מיני כל חודש באיזור ה2000 שקל בחודש.

לא מומלץ - ההוצאה ביחס לשכר גבוהה מידיי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בנוסף יש להם גם את העניין הזה שאתה יכול להחזיר רכב עד 30 יום מרגע הרכישה כך שיש לך חופש פעולה גדול יותר לבחירת הרכב שהכי מתאים לך

אתה יכול לפרט איך בדיוק אתה יכול להחזיר רכב שנרכש, שולמה מלוא התמורה והבעלות הועברה אליך?

אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.

פורסם

שמעתי על עסקאות ליסינג שהולכות בערך כך:

מקדמה של 8000 ש״ח

עסקה לשנה וחצי

על חודש 600 ש״ח לסופר מיני, ויותר לאחרות.

אחרי 18 חודשים אפשר לדלג לרכב חדש אחר מהניילון או לרכוש את הקיים.

זה נשמע מצויין!!!

פורסם
שמעתי על עסקאות ליסינג שהולכות בערך כך:

מקדמה של 8000 ש״ח

עסקה לשנה וחצי

על חודש 600 ש״ח לסופר מיני, ויותר לאחרות.

אחרי 18 חודשים אפשר לדלג לרכב חדש אחר מהניילון או לרכוש את הקיים.

זה נשמע מצויין!!!

זה בערך העסקה רק שהסכום הוא בערך כפול לחודש

פורסם

אני מכיר אישית מישהי שכבר פעם שנייה לוקחת מאזדה 2 חדשה אוטומטית, משלמת 30000 בהתחלה ו150 כל חודש במשך 30 חודש,

ואז מחזירה ועושה עיסקה זהה על הרכב הבא.

כלומר עלות כל העיסקה ל30 חודש פחות מ35000.

כמה ירידת ערך של מאזדה 2 אחרי 30 חודש ? בטח לא הרבה פחות מזה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...