Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

aderet שלומי

nesdetail איבגני

alter יעקב אלטר

Odiva Art

כולם מומלצים ויתנו לך שירות מצויין, כמובן שיהיה לך לאן לחזור.

אני אישית הייתי ממליץ לך לרכוש את כל החומרים לבד ולבקש להצטרף למישהו מהפורום למפגשון הדגמה. אתה מוזמן להתייעץ עם משה מאוטוסטור חולון - הוא ייעץ לך מה לרכוש ואיך להשתמש. ככה אני התחלתי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעדיף לא לעשות לבד את כל התעסוקה הזאת. אין לי בעיה פעם בשנתיים שלוש לשלם למשהו שיעשה עבורי את כל העבודה ... אני שוב רוצה חנות/מוסך לא בנאדם פרטי שאלך אליו או הוא אליי. עכשיו עוד שאלה מידה והחלטתי לעשות במוסך המורשה פוליש ווקס ואחרי זה עדיין עם כל שכבות ההגנה וכל הדברים ראיתי שעדיין לא ירדו הנקודות ב-100 אחוז יהיה אפשר לברר פה בפורום וללכת למקום מסויים ולעשות שוב פלסטלינה וכו׳? כמובן שלא אעשה ברגע אבל אדע להבא לא ללכת למוסך המורשה אלא בשנה אחר כך אלך למשהו שמומלץ. למקום טוב.

פורסם (נערך)

לא ציינת מהיכן אתה לכן יכול להיות שחלק מההמלצות לא יהיו רלוונטיות

במרכז יש לך את שלומי,יעקוב אלתר ואת יבגני(מחירים לא באמת ידועים לי אך העבודה שלהם שווה את המחיר+).

בצפון יש לך את דיטיילינג גרופ(קצת יקרים) נמצאים בכרמיאל, את אלון(שעד כמה שזכור לי יכול להגיע לבית הלקוח,אל תתפסו אותי במילה) שנמצא בנצרת, ואת אורן קורולה שנמצא בנשר שיש לו סדנא קטנה משלו.

אורן הביא את המאזדה 3 הלבנה שלי שהייתה מלאה בג'נג'ים עקשנים(קרוב ל3-4 שעות עד שהוא הוריד את כל הג'ינג'ים עם פלסטלינה ברמות שונות) מאוד למצב מעולה עם צבע מלאה חיים ועשה לי פוליש במחיר מאוד טוב ביחס למצב שהאוטו היה ולא רחוק מהתקציב שהצבת.

כולם משתמשים בחומרים מהשורה הראשונה ללא פשרות(לגבי חומרים של צ'מפיון תפתיע אותי באיזה חומרים הם משתמשים).

לגבי מה שאמרתי לפני" מאיפה אני יודע, אם הייתי אצלהם" כן ראיתי איך מוסך מורשה עשה לחבר פוליש לרכב לאחר תיקון מקומי(גירזנו לו את כל האוטו עם מכונה רוטורית ופד פרווה שהשתמשו בו איזה 200 פעם,תנועות לא נכונות ונתקעו לדבר עם חברים שלהם בזמן שהמכונה עדיין מסתובבת ועובדת על הפח של הרכב, אני לא בדקתי תאוטו שלו מקרוב אבל אני דיי בטוח שיש כמה מקומות ששרפו לו תצבע).

אז קח אתזה כתגובה בונה. דבר נוסף שמראה על מקצועיות של המקום שרצית לעשות בו פוליש, פוליש עושים אחרי פלסטלינה(פח נקי מזיהומים), לא על ג'ינג'ים...אם הפח לא נקי מזוהמה הפוליש עלול לגרום לנזק.

שיהיה המשך יום מעולה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

פוליש בשביל ג'ינג'ים?

זה המקביל של לשייף מחדש שולחן בשביל להסיר טבעת נוזל שנשארה מכוס שהונחה ללא תחתית. פשוט קח מטלית ותנגב את זה. או, בעולם הרכב, קח חתיכת פלסטלינה ותוציא את זה. בפעם הראשונה שעשיתי פלסטלינה לקח לי חצי דקה ללמוד את זה מסרטון ביוטיוב ועוד 15 שניות על כל ג'ינג'י ברכב.

על טיפולים באמת רציניים (פוליש לדוגמא) אני אהיה הראשון שיפנה לאיש מקצוע. אבל פלסטלינה? אתה סוגר את זה בעלות של 60 שקלים (לפלסטלינה סופר סופר איכותית) וב10 דקות עבודה (שכוללת חיפוש ואיתור ג'ינג'ים על הרכב)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חברים, תכבדו את הרצון שלו, לא כולם רוצים ומוכנים לבצע עבודות דיטיילינג כמוכם,

הוא בפירוש אומר שהוא לא רוצה להתעסק עם זה בעצמו, אז למה להמשיך עם זה בכול תגובה?

אשמח להסביר לכם בנושא אחר כמה שפלסטלינה שהיא הדבר אולי הכי פשוט שיש ליישום, יכולה להזיק לא מעט בידיים של מישהו לא מיומן.

פות״ש כל אחד שקיבלת עליו המלצות הוא מישהו שאתה יכול לחזור אליו ולא איזה חאפר שמאלתר בפינת רחוב.

אתה רוצה סטודיו רשמי עם מיקום מפואר? תתכונן לשלם בהתאם.

הדיטיילרים הטובים בעולם מגיעים עד הלקוח, זה לא מעיד על רמה נמוכה של הדיטיילר.

תריץ חיפוש בגוגל ותמצא לא מעט תוצאות.

פורסם

^^ אנחנו לא מחייבים אותו לעשות לבד, הוא יכול ליצור קשר עם החבר'ה שהומלץ עליהם כאן ולברר כמה יעלה לו טיפול פלסטלינה+אוטם+וקס שיעלה משמעותית פחות ויבוצע ע"י אדם עם נסיון בתחום, טיפול כזה לא יעלה הרבה ולא ישביתו אותו ללא רכב ליותר מכמה שעות בודדות.

פורסם

בשביל פוליש אתה צריך פוליש טוב ומכונה טובה וידיים טובות. פלסטלינה זה כלום, וגם ווקס זה כלום. תלמד ותעשה בעצמך, גם תחסוך כסף וגם תוכל לעשות כל חודשיים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

אוקיי הבנתי את הראש שלכם ... בואו נגיד ככה : איך אני יכול להעלים את הנקודות האלה ולהבריק את האוטו? ברוך השם אני רואה שהאוטו בסדר רק הנקודות האלה פה ושם מציקות לי ואני יודע שאם אני מעלים אותם אני אפילו לא צריך פוליש ווקס. מה זה פלסטלינה איך זה הולך ומאיפה קונים. אני לא יודע איך עושים את זה אז אשמח לסרטונים והסברים. מקווה לא להרוס עוד יותר את האוטו אם לא אדע להתשמש בכלל! תודה רבה לכולם.

*אני מאיזור המרכז

עריכה : שמתי לב עכשיו ביוטיוב שיש מכונות כאלה שנמצאות רק בסדנאות עבור פוליש/ווקס/פלסטחלינה. לא עדיף ללכת לשם ושיעברו לי על כל האוטו עם המכונה הזאת?

מה דעתכם על אוטוסטור? הם יקרים קצת אך הם טובים, אמינים ואיכותיים?

מוכן לשלם עד 600.

בבקשה תמליצו לי מקום / סדנא ולא איש פרטי טוב עם מכונות באיזור המרכז.

תודה

עריכה אחרונה על ידי shlomi666
פורסם

אני לא מבין על מה אתם רבים עם הבחור, כנראה שהפוליש של פולקסווגאן ב3 שעות בלי הכנה יהיה מעל ומעבר בשבילו ועובי לכה לא מעניין אותו וזכותו כמו לפחות 50% מאוכלוסיית הנהגים.

טיפול של פוליש +פלסטלינה +אוטם במקום כמו סדנא רצינית או אפילו הדיטיילרים שהמלצתם כאן יעבור בקלות את הסכום שהבחור רוצה להוציא.

אני ממש לא ממליץ לך לעשות שם דבר לבד, asto, אם בשירשור הקודם "התווכחנו על זה", כאן אתה צודק לגמרי רוב הסיכויים שהבחור יעשה נזק הרבה יותר גדול עם פלסטלינה לבד.

בסכומים שאתה רוצה להוציא אתה יכול להרשות לעצמך טיפול של מקסימום 4 שעות.. אני בטוח שזה נשמע לך מלא, אבל העבודה שאנחנו מדברים עליה היא מינימום 10 תבין מה הפרש המחיר..

וטוב שלא הצעתם לו את יעקוב, בשביל טיפול עד 600 שקל.

פורסם

ללא ווקס פעם בחצי שנה-שנה מינימום הרכב שלך לא יראה משהו בלשון המעטה. לשלשת ציפורים, פיקוסים ועוד דברים מזיקים עתידים להרוס לך את הצבע.

לפי ההתעקשות שלך, עדיף לך כבר פעם בשנה ללכת למוסך היבואן ולעשות פוליש ווקס.

פלסטלינה, פוליש, ווקס לרכב במצב לא רע בכלל, אצל כל המומלצים יעבור בקלות את ה 1000 ש"ח.

פורסם

אז זהו חברים זה מה שרציתי מההתחלה וקבעתי עם עצמי. אני קניתי את האוטו ממשהו פרטי והאוטו שנת 14. אין לי יושג אם הוא עשה פוליש ווקס או כל דבר אחר בזמן הזה והגיע הזמן שאני אתחיל לדאוג במליון אחוז כמו שאני אוהב. אני שואף ומנקה את הרכב כל שבוע כמו שצריך כמו שעון ועכשיו הגיע לפנק פעם בשנה את האוטו בפוליש ווקס. אני לא כלכך מבין וגם את האמת מעדיף להתרחק מזה ולא לעשות דברים לבד אלא ללכת לסדנאות ושם אין בעיה שיסבירו לי וידברו איתי על זה כי אני יודע שהאוטו בידיים טובות של משהו שמבין ועבר גמה מכוניות בחייו עם החומרים שהוא מתעסק. אז לדעתי פעם בשנה פוליש ווקס לאוטו ביבואן נראה לכם אדיוטי ב-400 שקל? אני פשוט רוצה הברקה והוצאת הנקודות ומהרגע שאעשה פוליש ווקס כל שנה אשמור על זה ככה ברצף. מה דעתכם?

פורסם (נערך)

פוליש ווקס...ביטוי מוזר שתפס חזק כאילו שזה האידאל לשמירת הצבע.

אם תעשה פוליש כל שנה בסוף תישאר בלי צבע.

אחרי הפוליש שתעשה אצל בעל מקצוע שבאמת יעניק לך את הטיפול כמו שצריך ולא סתם יזרוק לך פוליש באוויר, תשמור על הצבע ע"י ווקסים/אוטמי צבע ושטיפה ידנית נכונה(2 דליים, ייבוש הרכב וכ' - בצע חיפוש) בלי להיכנס למנהרות השטיפה.

ככה תמנע נזקים ולא תצטרך פוליש כל שנה ואפילו פוליש פעם ב4 שנים.

אולי הרכב לא צריך פוליש? מן הסתם שיש סירוולים אבל אתה מדבר על הנקודות אז פלסטלינה תפתור לך את זה אז תתחיל מזה ואחר כך תיישם אוטם צבע.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

בוא ונעשה יישור קו קטן:

לכל רכב יש שכבת צבע. בשביל לשמור על השכבה הזו, מוסיפים עליה שכבת לכה (זה חלק מתהליך הצביעה של הרכב) בעובי מסויים.

זו ההגנה היחידה שיש לצבע שלך מפני פגעי מזג האויר/ דברים שנדבקים לרכב (לכלוך מעצים/ לשלשת ציפורים/ חרקים וכו').

עם הזמן, מצטברים על שכבת הלכה שריטות קטנות מאוד שנקראות סווירלים (תסתכל בזוית מול מקור אור על הצבע. אתה תראה מן מערבולות כאלה שריטות קטנות. זה פוגע בברק) וכמובן שריטות רגילות שכולנו מכירים.

איך מוציאים את הסווירלים (וחלק מהשריטות הרגילות)? אי אפשר להוציא. זה שם ואין מה לעשות עם זה.

ובכל זאת?

הפיתרון הוא "לגלח" את שכבת הלכה של שאר הרכב ככה שאתה שוב יוצר אחידות ורצף בשכבה. שזה מעולה ופותר את הבעייה, אבל! הורדת חלק משכבת הלכה של הרכב. כלומר ההגנה על הכל מעט פחות טובה.

אם אתה מתכנן לעשות פוליש פעם אחת בשביל ליישר קו אסטטי ואז לשמור על הרכב- אין שום בעייה.

אבל ראיתי שאתה מתכוון לשלם למישהו כל שנה בשביל לעשות את זה.

אז קח בחשבון שאין סיכוי שזה יעלה 600 שקלים אצל מישהו שיעשה את זה כמו שצריך עם כל השלבים. ודבר נוסף, זו תדירות גדולה מידי בשביל פוליש. אתה תישאר בלי הגנה על הצבע!

אז אם זה נטו בשביל הג'ינג'ים- פלסטלינה. וכדאי לבד בשביל לחסוך עלויות (ותוך כדי גם תלמד לשטוף כמו שצריך בשביל למנוע סווירלים עתידיים).

תכתוב בyoutube את החיפוש הבא: "how to clay your car" ואז "how to wax your car". תהליכים מאוד מאוד פשוטים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הכי טוב שתציעו לי מקום טוב אלך אליו ואשאל מה לדעתו אני צריך ומשם נתקדם במחיר.

שהמקום יהיה איכותי וטוב בבקשה...

פורסם
aderet שלומי

nesdetail איבגני

alter יעקב אלטר

Odiva Art

כולם מומלצים ויתנו לך שירות מצויין, כמובן שיהיה לך לאן לחזור.

אז הנה. כבר עשו את זה

• תוכן חדש...