Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שנתיים על הכביש ושמתי לב שיש לו נקודות ג'ינג'יות כאלה על הצבע. לא נראה לי שעשו פוליש ווקס אבל אני נראה לי אעשה דרך החברה. הם אמרו לי שאם אני יעשה יעלמו הנקודות וזה גם יתן שכבת הגנה . אז אם אפשר תרחיבו לי על הפוליש ווקס בבקשה . תודה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקודות ג'ינג'יות תוכל להוריד עם פלסטלינה באופן עצמי, אין טעם לערב חברה שיגבו ממך כסף עלזה, תזמין פלסטלינה סינית פשוטה( CLAY BAR) מאיביי שעולה 15-20 שקל, תצתייד בשפריצר מים עם כמות סבון(עדיף סבון יעודי לרכב או ONR כחול בדילול לפי הטבלא) גבוהה.

אומנם עבודה לא הכי כייפית אבל לא באמת שווה את הסף שיכולים לדרוש לך עלזה.

פורסם

פלסטלינה כמו שהציעו לך מעלי.

אחרי שטיפה טובה זה יקח לך כמה דקות (תלוי כמה זמן תשקיע בסריקת הרכב אחר נקודות נוספות) בעלות של כמה שקלים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

ופוליש ווקס לדעתכם לא יעזור בכלל...? מהחברה הבטיחו לי בחיוב שזה ירד ויצא ויהיה גם שכבת מגן חדשה על הרכב. האם לדעתכם פוליש ווקס יכול להועיל במצב הזה? כמובן שהמורשה ששם אני עושה התחייב לי בעבר שהכל ירד. כל הנקודות והשריטות היבשות.האוטו לבן רגיל שנת 2014 ולא עבר פוליש ווקס שנה+ . האם פוליש ווקס יעלים את הנקודות האלה על הצבע? כי שטיפה וכל החרטה מסביב לא עוזר. דיברתי עם המוסך המורשה ופוליש ווקס אצלם יחסית זול ואני אהיה ליד האוטו שהם עושים את זה ואראה שהכל עובר תקין. האם צריך להגיד להם עוד משהו?אני לבד לא רוצה להתעסק עם פלסטלינה וכל זה מעדיף לתת לחברה...

עריכה אחרונה על ידי shlomi666
פורסם

חבל שתעשה פוליש, הנקודות ירדו עם שטיפה טובה ושיפשוף עם פלסטלינה.

אחרי זה תעשה ווקס, או שים אוטם צבע טוב

קובי

:-)

פורסם
ופוליש ווקס לדעתכם לא יעזור בכלל...? מהחברה הבטיחו לי בחיוב שזה ירד ויצא ויהיה גם שכבת מגן חדשה על הרכב. האם לדעתכם פוליש ווקס יכול להועיל במצב הזה? כמובן שהמורשה ששם אני עושה התחייב לי בעבר שהכל ירד. כל הנקודות והשריטות היבשות.האוטו לבן רגיל שנת 2014 ולא עבר פוליש ווקס שנה+ . האם פוליש ווקס יעלים את הנקודות האלה על הצבע? כי שטיפה וכל החרטה מסביב לא עוזר. דיברתי עם המוסך המורשה ופוליש ווקס אצלם יחסית זול ואני אהיה ליד האוטו שהם עושים את זה ואראה שהכל עובר תקין. האם צריך להגיד להם עוד משהו?אני לבד לא רוצה להתעסק עם פלסטלינה וכל זה מעדיף לתת לחברה...

אין טעם לשלם להם כסף,שכבת הגנה חדשה הווקס לא באמת מוסיף(חוץ מהגנה מהשמש ואולי מס' שבועות נקיון קליל יותר, עובי ללכה זה לא יוסיף לך באמת)

בנוסף הפוליש הזול שלהם עדיף שיעשו לעצמם, אם אתה רוצה עבודה איכותית לך לדיטיילר, שם באמת תקבל פוליש באיכות גבוהה וחומרים והכנה כמו שצריך(לא שאני מזלזל בבעלי מקצוע שם, אבל ברוב המקומות אין הכנה מספקת, בדרך כלל מדלגים על ניקוי עם פסטלינה ומגלחים שיכבות לכה בלי להתחשב עם מכונה רוטורית).

בקיצור אם אתה רוצה להשקיע בפוליש+ישום אוטם+ווקס לך לדיטיילר.

אם אתה מחפש לכסוך תקנה פלסטלינה מאיביי/עלי אקספרס ותעשה שטיפה טובה וכל ההכנה לפלסטלינה ואת השלב הפלסטלינה, תוכל למצוא עלזה הרבה מידע עם חיפוש קטן בפורום.

פורסם

תגיד אחי ואתה אומר את זה בתור אחד שעשה אצלם פוליש ווקס? אתה יודע שיש לי כמה חברים שעשו שם והם מאוד מרוצים...

אבקש מהם לעשות פוליש צבע הכי זול בשוק במבצע כמובן והם עושים את זה בדיוק כמו שמשהו בדייטלר עושה אחד על אחד. איכות החומרים המובילה בעולם נמצאת בצ'מפיון בכל חלק וחלק ובכל חומר ניקוי. אם אתה לא יודע מה הולך במורשה של צ'מפיון לפחות אז אל תרשום סתם שטויות. חוץ מזה שאצל משהו אחר "דייטלינג" לוקח כפול פי 3.

פוליש ווקס ושטיפה טובה יורידו את הנקודות האלה? אין טעם לעשות פלסטלינה לא מתעסק עם כל זה

פורסם

שלמי החברים כאן אומרים לך שבאמת אין צורך לעשות משהו רציני אלה אם כן יש לרכב כמה פגמים קלים או נזקים של חניות וכו' ואז באמת שווה לשקול עבודה של פוליש בשביל שהרכב יהיה מושלם באמת .

מהיכן אתה ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

נקודות יורדים עם פלסטלינה. לא צריל פוליש. אתה צריך אוטם טוב ואחר כך ווקס טוב. החומרים שבחברה משתמשים, הם מאיכות נמוכה. העבודה שלהם באיכות נמוכה במיוחד, בהשוואה לדיטיילר מקצועי. הווקס יחזיק לך מעמד מקסימום חודש, ואז הרכב שלך יהיה נטול הגנה, ואחרי פוליש אכזרי שמשאיר את הרכב חשוף.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אוקיי בואו נעשה כזה דבר ... תגידו לי איפה אפשר ללכת בכדי לעשות פוליש - ווקס - פלסטלינה איכותיים במחיר עד 600 שקל. בחברה דורשים 400 על פוליש ווקס ואני מקווה מאוד שההצעות שלכם לא יגיעו לאלפים אצל מוסכים/אנשים פרטיים שעושים פוליש ווקס וכל זה.

פורסם

אני לא מבין, אתה כועס על זה שמסבירים לך שלרוב בסוכנויות הרכב הם לא מקצועיים בדיטיילינג? או שלחילופין אתה מציב אולטימטום שיעמדו במסגרת הסכום שביקשו בסוכנות?

חבר יקר, או שאתה מוכן לשלם מה שדורש איש מקצוע ולקבל את העצות שנתנו לך פה, או שלא, איש לא מכריח אותך ואין לך מה לכעוס על אף אחד שטורח להסביר לך.

פורסם

אתה מוכן להסביר לי בבקשה על מקום טוב ואיכותי שעושים שם את כל הדברים האלה בחומרים איכותיים הבקשה... תודה רבה

פורסם

בכיף נפרגן לחברי הפורום, יש לך פה את alonbar ואת שלומי aderet, ואם תרשום מהיכן אתה, תקבל המלצות בהתאם, למרות שחלקם גם מגיעים עד אלייך.

פורסם

אני רוצה משום מוסמך ולא בנאדם פרטי שבא עד הבית. אני רוצה מוסך או סדנא כזאת שיהיה איכותי שפשוט יהיה לי לאן לחזור במידת הצורך. תודה

• תוכן חדש...