Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה מקומות כמו מוסך/סדנא או שזה אנשים פרטיים שאתה הולך אליהם אישית?

אני רוצה כמו מוסך או מקום כזה שיהיה לי לאן לחזור במידת הצורך..ושלא יקחו יותר מדי כסף כי אני לא מתכנן לבזבז על זה יותר מדי.

לפי מה שהבנתי מכם אני צריך פלסטלינה ופוליש ווקס, לא?

ואם אפשר הסבר מורחב מה זה פלסטלינה והאם זה בצבע הרכב ומה היא עושה?

תודה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה.

פלסטלינה עוזרת להסיר את המזהמים שנמצאים על שכבת הלכה ופוגעים בה לאורך זמן.

אופן שימוש:

1243843.jpg

פורסם
אלה מקומות כמו מוסך/סדנא או שזה אנשים פרטיים שאתה הולך אליהם אישית?

אני רוצה כמו מוסך או מקום כזה שיהיה לי לאן לחזור במידת הצורך..ושלא יקחו יותר מדי כסף כי אני לא מתכנן לבזבז על זה יותר מדי.

לפי מה שהבנתי מכם אני צריך פלסטלינה ופוליש ווקס, לא?

תודה.

האם קיימת אפשרות שתבין שאתה בפורום דיטיילינג וזה נוגד את מהות האנשים פה להמליץ לך על משהו לא מקצועי וזול?

אתה מבקש המלצה למוסך וכדומה, שמבחינתנו זה מקביל למנהרות המוות, ואתה מצפה להבנה והמלצות,

אנשים פה פשוט לא מסוגלים לזה.

בוא נשים סוף לדיון הזה, כי אנשים פה ימשיכו להתעקש אחרת, ואתה תמשיך שלא להבין,

אתה לא רוצה לעשות בעצמך? מעולה, זכותך המלאה,

אתה לא רוצה לשלם לדיטיילר מקצועי? מעולה, גם זכותך המלאה.

אבל אל תבקש דיטיילר מקצועי בזול, כמו שאתה יודע שאין טעם לצפות שבאסותא יקבלו אותך בזול נכון?

אין טעם שתנסה ללמוד לבצע בעצמך כי אתה לא בעניין של השקעה ברכב באופן אינטנסיבי,

תנסה את ההצעה שנתתי פה לחבר פורום שעם רכב שכור ורצה השקעה מינימלית לתוצאות, תלך למקום שמציע שטיפת רכב,

מנהרות וכדומה, שעושה שם פוליש וניקוי ידני.

אוקיי? בהצלחה.

פורסם

לגבי מה שניב רשם לי :

פלסטלינה עוזרת להסיר את המזהמים שנמצאים על שכבת הלכה ופוגעים בה לאורך זמן.

אופן שימוש:

הפלסטלינה זה דבר שלא משאיר צבע? מה זה עושה לצבע והאם זה מסיר את הנקודות הג'ינג'יות? ואם זה קל כמו בסרטון אני אעשה לבד פלסטלינה. האם זה כזה קל כמו שזה נראה?

פורסם

אכן אם אה עושה על פח אחרי שטיפה והפח קריר ומסתמש בחומך סיכוך(מי סבון/ONR מדולל) הזמן שתשקיע יהיה תלוי כבמות הג'ינג'ים העקשנים, יכול להיות רבע שעה ויכול להיות יותר, תלוי כמה מהר הג'ינג'ים יתפנו ממקומם.

פורסם

כבר שלושה עמודים שכולם פה כותבים לך כמה זה קל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...