Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט למאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרים שמשות קופסא של השלטים מתחברת אליהם, יכול להיות התנתק שם משו או שאתה צריך פשוט לתכנת מחדש(החלונות לא עולים או שנתקעים באמצע פשוט?!)

בעיקרון לך למקום שמתמחה בחשמלאות רכב תשאל אותם אולי יוכלו לעזור עם קידוד שלט חדש ועם מרים שמשות

הם לא עולים בכלל (פעם היו עובדים).

חשמלאות רכב או שאפשרי גם להיכנס לחנות לאביזרי רכב? כי חשמלאות לוקחים ישר 100 שקל בלי לעבוד בכלל..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

זו מערכת אפטר-מרקט סינית שככל הנראה כבר עשתה את שלה.

התקנת מע' חדשה לא אמורה לעלות 400 שקל. יותר לכוון חצי מזה.

אם אתה מתקין לבד, זה יעלה לך 15$. וזה ממש לא סיפור גדול. אתה יכול להעזר במדריך שלי.

אני לא ממליץ להתקין מרימים במאזדה 3 דור I מכיוון שהחלונות מופעלים דרך הPJB. ישנם מרימים יעודיים שיודעים לעבוד עם הדגם הזה, אך אני אישית עדיין בדעה שמדובר בפיצ'ר די מיותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
זו מערכת אפטר-מרקט סינית שככל הנראה כבר עשתה את שלה.

התקנת מע' חדשה לא אמורה לעלות 400 שקל. יותר לכוון חצי מזה.

אם אתה מתקין לבד, זה יעלה לך 15$. וזה ממש לא סיפור גדול. אתה יכול להעזר במדריך שלי.

אני לא ממליץ להתקין מרימים במאזדה 3 דור I מכיוון שהחלונות מופעלים דרך הPJB. ישנם מרימים יעודיים שיודעים לעבוד עם הדגם הזה, אך אני אישית עדיין בדעה שמדובר בפיצ'ר די מיותר.

מעולה תודה רבה על עזרתך, אז אם הלך זמנה מה אני עושה איתה אם ארצה להחליף לחדשה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אם אתה אזרח טוב - מחפש מחזורית לפריטי אלקטרוניקה.

אחרת, פשוט כשאתה מתקין את החדשה, משליך לפח את הישנה כולל השלטים שלה.

אם תתקין אצל מתקין, הוא כבר ידאג למערכת הישנה...

במקרה נתקלתי בזה במיילים המנדנדים מוואלה. תראה אם מתאים לך. לא יודע כלום על המוכר או על איכות המוצר.

פורסם
אם אתה אזרח טוב - מחפש מחזורית לפריטי אלקטרוניקה.

אחרת, פשוט כשאתה מתקין את החדשה, משליך לפח את הישנה כולל השלטים שלה.

אם תתקין אצל מתקין, הוא כבר ידאג למערכת הישנה...

במקרה נתקלתי בזה במיילים המנדנדים מוואלה. תראה אם מתאים לך. לא יודע כלום על המוכר או על איכות המוצר.

אז בתאכלס ממה שרשמת אני כבר מעכשיו יכול לזרוק את השלט לפח, ואת הערכה עצמה יסיר לי מהרכב הבחור שיתקין לי את החדשה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

אכן כן.

זה רבע שעה עבודה כל הפירוק וההרכבה.

אל תסכים לשלם עבור הפירוק של הישנה יותר מ-20-30 ש'. בקישור שנתתי לך מוואלה, כתוב שהם מחייבים על פירוק של אזעקה.

זה נכון, כשיש יחידות גלאים, צופרים וחיווט שרץ ברכב וצריך לפרק פלסטיקה ולהסיר. פה המערכת הישנה רק עוזרת לו להתמצא.

199 ש' ליחידה+פו"ה זה מחיר יפה. אם הוא מתחיל להתבכיין- חפש מישהו אחר.

פורסם
אכן כן.

זה רבע שעה עבודה כל הפירוק וההרכבה.

אל תסכים לשלם עבור הפירוק של הישנה יותר מ-20-30 ש'. בקישור שנתתי לך מוואלה, כתוב שהם מחייבים על פירוק של אזעקה.

זה נכון, כשיש יחידות גלאים, צופרים וחיווט שרץ ברכב וצריך לפרק פלסטיקה ולהסיר. פה המערכת הישנה רק עוזרת לו להתמצא.

199 ש' ליחידה+פו"ה זה מחיר יפה. אם הוא מתחיל להתבכיין- חפש מישהו אחר.

תודה רבה, יש איזה בחור שהוא חשמלאי רכב, הציע לי את המערכת כולל מרימי שמשות + פירוק הישנה ב-250 ש"ח כולל הכל.. שווה? או שיכול להיות שזו מערכת לא משהו?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

נשמע הוגן מאד.

כל המערכות הללו הן דרעק סיני.

מה שחשוב זה איכות המתקין.

אם קיבלת עליו המלצות זה סבבה

פורסם
נשמע הוגן מאד.

כל המערכות הללו הן דרעק סיני.

מה שחשוב זה איכות המתקין.

אם קיבלת עליו המלצות זה סבבה

תודה, יש אפשרות אולי שאני אקנה את המערכת ממקור טוב והוא רק יתקין לי? יש משהו באיביי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם
תודה, יש אפשרות אולי שאני אקנה את המערכת ממקור טוב והוא רק יתקין לי? יש משהו באיביי?

אשמח לעזרה :)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...