Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירוב הצגת הסטוריית טיפולים במוסך מורשה לבעלים לא מקוריים

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כבר שנה שאני מנסה להוציא מצ'מפיון את הסטוריית הטיפולים של הרכב שלי (אני היד השלישית, הקודמת לא טיפלה במורשה).

לאחר שהייתי במוסך אחד פיזית והצגתי העברת בעלות הרכב נרשם על שמי.

המוסך הספציפי שבו הרכב טופל טוען שזה לא חוקי להציג הסטוריית טיפולים אם אני לא הבעלים שטיפל ברכב.

הם אמרו שהדרך היחידה היא שהבעלים הראשון יבוא פיזית אליהם, ורק אז הם יתנו הסטוריה.

האם זה הגיוני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שצ'מפיון לא יבקשו ממך גם להביא למוסך את כל מי שחתום על החוק:

אהוד אולמרט שאול מופז

ראש הממשלה שר התחבורה והבטיחות בדרכים

שמעון פרס דליה איציק

נשיא המדינה יושבת ראש הכנסת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה היה בלאגן של כמה ימים אבל קיבלתי את הסטוריית הטיפולים.

מסתבר שזה תלוי על איזה פקיד אתה נופל - אחרי שדיברתי עם שירות לקוחות של צמפיון שהפנו אותי למוסך ואומנם אח"כ ניסו לעזור אבל לא הצליחו, הפנו אותי למוסך שבו הצגתי העברת בעלות. הפקידה שם לא הבינה למה סירבו והתקשרה למוסך שבו הרכב טופל אבל כמעט בלתי אפשרי להשיג אותם, אז היא שוב הפנתה אותי לשירות לקוחות.

ניסיתי להתקשר למוסך שוב ואחרי שלושה ימים (!) שהם לא ענו לטלפון ענתה לי פקידה אחרת ושלחה לי את ההסטוריה בלי בעיה.

כל הבעיה נובעת מכך שהסטוריית הטיפולים של הרכב שמורה במוסך המטפל בלבד, ואז הוא היחיד שיכול לספק אותה (ואם הם לא עונים, גם שירות הלקוחות לא יכול לעזור).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקרסו

אתה פונה לשירות לקוחות ותוך 5 דקות עפה אליך ההיסטוריה במלואה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקרסו

אתה פונה לשירות לקוחות ותוך 5 דקות עפה אליך ההיסטוריה במלואה.

לאחר שצרפת ת.ז של בעל הרכב ורשיון נהיגה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע לי מוזר, אני קיבלתי הסטורית טיפולים ממוסך של צ'מפיון בלי כל בעיה, לא ביקשו דבר, וזה גם לא היה המוסך המטפל (שטיפל ברכה במהלך השנים).

ההסטוריה נמצאת במחשבים של כל הרשת, לא ברור לי למה טרטרו אותך.

אבל, סוף טוב, הכל טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועכשיו אותו סיפור מול AIG בהוצאת הסטורייה ביטוחית והערכות שמאי....

ידוע לכם מה כתוב בטופס שניתן להוציא במשרד הרישוי? יש שם דברים שקשורים לתאונות, ירידות ערך והדברים הנלווים?

ובעניין צמפיון, רכבים שטופלו במוסכים ששייכים לזכיינים (חצי מהמוסכים?) ההסטוריה שלהם נמצאת רק במוסך המטפל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי זה לא עומד במבחן העובדות בשטח, שוב פעם, הרכב שלי טופל במספר מוסכים שונים, חלקם של זכיינים שונים ברחבי הארץ, כל הטיפולים הוצאו בהסטוריה ממסוף במוסך זכיין אחד שלא טיפל כלל לפניכן ברכב.

אין הגיון בזה, כולם מחוברים למחשב אחד, המידע הוא מידע חשוב לשיתוף בין המוסכים, אין הגיון היום בשנות האלפיים בעידן המחשוב והרשתות תקשורת שמידע לא ישותף בין מחשבי הרשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...