Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש של שרשורים דומים הבנתי שזה מחלה נפוצה למדי..

מה עלולה להיות הבעיה? אשמח להמלצה למוסך מתאים באזור ראשל"צ.

תודה

פורסם

ראשית כול זו אינה מחלה נפוצה בכלל בראנקס. המחלה היחידה של הראנקס שזה רכב אמין בצורה חולנית.

לשאלתך...האם לפני הופעת התקלה החלפת במקרה פיוזים או בוצעה עבודת חשמל כולשהי ברכב כגון: החלפת מצבר, התקנה של מערכת שמע ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
ראשית כול זו אינה מחלה נפוצה בכלל בראנקס. המחלה היחידה של הראנקס שזה רכב אמין בצורה חולנית.

לשאלתך...האם לפני הופעת התקלה החלפת במקרה פיוזים או בוצעה עבודת חשמל כולשהי ברכב כגון: החלפת מצבר, התקנה של מערכת שמע ?

טיפה מסובך לענות על זה. קיבלתי לפני כשבוע את הרכב "AS IS" מתנה מסבא שלי.. (היה יד ראשונה, 74 אלף קילומטר בלבד, טיפל כל השנים במוסך מורשה ושמר את כל הקבלות).

אני כלל לא בטוח שהוא שם לב לנורה הזו כשהרכב עוד היה בבעלותו. מה שכן, אם זה יכול לעזור יש קבלה על החלפת מערכת הABS לפני כחצי שנה, והחלפת "אלטרנטור משופץ" + מצבר חדש לפני כשנה ושלושה חודשים.

חוץ מזה לא היו התעסקויות בעבודת חשמל ברכב, גג התקנה של חיישני רוורס שבוצעה לפני כשבוע כאשר הנורה דלקה עוד לפני כן.

עריכה אחרונה על ידי EladOs34
פורסם

ייתכן שעבודות החשמל ברכב בוצעו כאשר המפתח בסווי'ץ או בטעות הוציאו פיוז השייך למערכת כריות האוויר מה שגרם למחשב כריות אוויר לזהות נפילת מתח לכן המנורה נדלקה.

1.בשלב ראשון רצוי לגשת למוסך שמכיר את הרכב ולבצע סריקת תקלות ומחיקת קוד התקלה השמור במחשב הרכב ולבדוק האם המנורה כבתה.

2. לבדוק האם החיווט של כריות האוויר מתחת למושבים תקין והקונקטור במקרה לא מנותק.

בדרך כלל מוסכים מחייבים כ-250-400 שקלים עבור איבחון ממוחשב אבל יישנם גם מוסכים אשר ימחקו לך את קוד התקלה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...