Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוורר עמוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום.

עברתי על חיפוש מאד מקיף ורציני כאן בפורום וניתקלתי בהמון חומר שברובו ישן ולכן לא רלוונטי, או נזיפה לפותח הבקשה בסגנון למה-לא-מאוורר-תקרה-יא-מפגר.

לכן אני חושב שיש לרכז המלצות ובקשות כאן, בשרשור אחד ויחיד המרכז רק את מאווררי העמוד. לא תלייה ולא כל השאר, רק עמוד.

המון מאווררים הם אותו דרעק סיני גנרי עם מדבקה שונה, אבל האם יש גם משהו אחר בשוק? משהו שקט ואמין?

או האם מישהו מהסינים הוא כן טוב ואמין?

אגב - מישהו רכש מאוורר און ליין מחו"ל?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

תודה עבור ההבנה.

אין ברירה, זה יגלוש לשם מהר וישתלט על הנושא שלדעתי צריך להישאר מאווררי עמוד.

יאללה, נכניס גם את מאווררי המגדל, אבל זהו.

פורסם

מגדלי עופות בקר או צאן ?

עדיף מגדלים עם 4 כנפיים (ללא נוצות) והתלויים מהתקרה (אנכית. וגם אני יוצא כבר...).

עמוד כבר לא באופנה (חוץ מעמוד האש שזה מצליח עוד למכור משהו).

(מגדלים נראית לי שיטה חדשה להוציא יותר כסף מהרוכשים, יענו משהו הייטקי ומודרני, וסה"כ מה ביקשנו כבר ? קצת רוח לצנן את הפדחת הרותחת בימי קיץ מהבילים ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

לפי התשובות המגיבים טרם התבגרו. הם לא מתחברים לזקנים יבשים ותכליתיים.

מאווררי מגדל לפי ניסיוני הרבה יותר כיווניים כלומר זרם האוויר משפיע על אזור צר יותר, אבל בו חוזק הרוח גבוה יותר.

מצד שני המגדלים נמוכים יותר, ולכן אם רוצים אותו לאזור יחסית גבוה בגוף הרוח תהיה עולה, והשפעתה על מרום הראש מינימלית.

במאווררי עמוד הבעיה היא רעש מטריד ומהירות מינימלית חזקה מדי. ניסיתי להשתמש בבקרים חיצוניים החותכים חלק מהסינוס אבל זה גורם לסלילי המנוע לרעוד ולהרעיש.

יוסי

פורסם

ראשית אומר שבחדר השינה יש לי מאוורר תקרה. התועלת במאווררי עמוד לשינה נעימה היא קטנה מאוד.

מאוור מגדל אמור לקחת אוויר מאזור הרצפה שאמור להיות קר יותר ולזרוק אותו עליך. בתכלס זה לא כל כך מורגש.

אני עדיין מחזיק ומדי פעם מפעיל בסלון מאוורר עמוד של גולד ליין (סיני כמובן) עם חמש כנפיים. הוא אצלי כמה שנים טובות ולדעתי הוא שקט יותר וגם יש יותר הבדל בין העוצמות לעומת מאווררי השלוש כנפיים הסטנדרטיים.

פורסם

אלכס, תודה עבור המידע.

שכחתי כמובן להדגיש שהצורך הוא לסלון או מקומות אחרים - אבל בפירוש לא לחדר השינה, שם גם אני ממליץ בחום על מאווררי התקרה האסורים להזכרה כאן...

גם מידע כמו מס' הכנפיים או גודל מאד יעזור.

פורסם

לא קוראים לזה "מאוורר עמוד". זו קטגוריה שונה לגמרי, שנקראת "מכשירים מהגיהינום שמטרתם לפרק לך את האצבע הקטנה של הרגל בחושך". אוי, כמה שראיתי כוכבים בהיתקלויות ליליות...

לענייננו, היה לי פעם מאוורר מתכתי מכף רגל ועד ראש, החזיק 15 שנה הבהמה. אין להשיג יותר, היום הכול זבל סיני עם אחוז פלסטיק גבוה ועמידות אפסית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי מאורר עומד של זקש שעבר התעללות קשה ועדיין שורד.

גולת הכותרת הייתה שהוא נפל על הפרופלור ונשברה לו היציקה של המנוע.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...