Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתן את השני שקלים שלי

למברשות חשמליות נטייה לראשים קשים, כלומר סיבי הניילון (מה שזה לא יהיה) או מה שבא במגע עם השיניים שלכם הם דיי קשים, אפילו קשים מאוד, יכול לגרום לכם ומנסיון לנסיגת חניכיים במצב של הפעלת כוח או פציעה של החניכיים, כמובן שזה גם תלוי בתורשה ושמירת הגיינה (אני מצחצח פעמיים לפחות כולל ליסטרין פעמיים ביום).

אישית למי שסובל ממקרה כזה ממליץ על מברות שיניים עדינות של סנסודיין ולא להפעיל לחץ על השיניים בזמן הצחצוח, בעדינות לעבור על השיניים.

אם קיימים ראשים כאלו למברשות החשמליות - מומלץ מאוד.

Opel Adam S 2017

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ליאב,

באורל B החשמלית 3000 אצלי ואני מניח שגם בשאר

הדגמים נדלקת מנורה אדומה ברגע שלחצת טיפה מעבר לנדרש.

במקביל אתה יכול לבחור מצב פעולה עדין מבין 3 מצבים.

לפות''ש,אני קניתי אותה מהפארם ב 240 ש''ח בלבד,

תבדוק שוב אולי עדיין המבצע בתוקף ותנסה להשיג גם קופון

הנחה..לא מאמין שיצא לי מחיר כזה במקרה.

ממש מצויינת והמחיר סביר מאד.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

גם אצלי באורל בי 5000 זה ככה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תוכל לתת קישור מהאתר ששלחתי לדגם מומלץ?

אני אשקול לקנות אחת כזאת.

http://www.mediamarkt.de/de/product/_philips-hx-9332-34-sonicare-diamond-clean-1928833.html

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה.

האם ניתן להשיג ראשים בארץ או שצריך לקנות בחו"ל דרך איביי/אמאזון/לחפש טובות של מישהו שטס ויביא לי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
ראשים באמאזון במשלוח עד הבית.

בלתי ניתן להשיג בארץ או שפשוט יקר?

פורסם

אני גם חיפשתי, ראיתי שמוכרים רק איזה דגם פשוט בסביבות 100-120₪.

פורסם (נערך)

חברה אם אני מזמין מאמזון ויתפסו לי במכס מברשת שעולה 100-120$, האם אני אשלם רק 17% או שינפיצו לי דמי עוד על דמי טיפול/משו נוסף?

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

לכמה זמן, בממוצע, מחזיקות סוללות AA להפעלת המברשת?

והאם יש מברשות חשמליות שמגיעות עם סוללה פנימית שנטענת על מעמד?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם אתה מזמין מאמאזון עם אמאזונגלובל, המחיר הסופי כולל הכל, משלוח מיסים וכל תופין אחר.

ל- Philips Sonicare שקושרה סוללת ליתיום שמספיקה לשבועיים שלושה. לא צריך להחליף סוללות. טעינה אינדוקטיבית בתוך הכוס שלה, או בתוך הנרתיק הנייד. לא צריך לחבר שום דבר למברשת עצמה.

פורסם

הפיליפס נפוצה בקוסטקו ובוואלמארט?

שוקל אם כדאי לי לשלוח לחבר בארהב או לשלוח אותו לרכוש בחנות.

פורסם

נפוצה, אבל לא תמיד יותר משתלם מאונליין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...