Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Nemsis

ברייטינג של המוצר ששלחת יש הרבה דירוג 1, עם הרבה טענות מוזרות על זיופים ורעשים..זה מוצר נמכר ע"י פיליפס אז עוד יותר מוזר.

נראה לי שאת המכונה אזמין מאיביי, יוצא זול יותר ואם המכס לא יתפוס אז זול בפער של 300+ שקל מאמזון.

יש למישהו ניסיון עם הזמנה של מברשת מבחינת תפיסת מכס וחיוב?

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אז קניתי לפני כמה ימים את הפרו 3000 של אורל בי, עלתה לי 400 ש"ח מחנות מתל אביב. בסופר פארם עולה פאקינג 680 ש"ח.

אחרי צחצוח איתה למשך כמה ימים אני בהחלט חושב שהיא מצויינת ושווה את הכסף. יש אפשרות של צחצוח יומי, שיניים רגישות והלבנה. דבר אחד לא הבנתי. לפעמים, בעת הצחצוח, המברשת מפסיקה לעבוד ל2 שניות ואז חוזרת לעבוד(בשלושת מצבים הצחצוח). מדובר בבאג או פיצ'ר?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
Nemsis

ברייטינג של המוצר ששלחת יש הרבה דירוג 1, עם הרבה טענות מוזרות על זיופים ורעשים..זה מוצר נמכר ע"י פיליפס אז עוד יותר מוזר.

נראה לי שאת המכונה אזמין מאיביי, יוצא זול יותר ואם המכס לא יתפוס אז זול בפער של 300+ שקל מאמזון.

יש למישהו ניסיון עם הזמנה של מברשת מבחינת תפיסת מכס וחיוב?

הסתכלתי עכשיו על מה שקיבלתי הזמנתי סט שחור באריזת פלסטיק מקורית כזו שקשה לפתוח (מק"ט אחר) ואת הסט שקישרתי (לי מברשת שחורה, לבת הזוג לבנה). יש קצת הבדל במנגנון התפיסה מול המברשות שקניתי לפני שנה ומשהו, אבל גם השחורים וגם הלבנים זהים. הכיתוב גם שונה מ- Diamond Clean ל- Philips Sonicare. תואם את התמונות שאני רואה. ייתכן ואנשים רואים משהו קצת שונה, והם חושבים שזה זיוף. הראש עצמו והסיבים נראים לי זהים, ומה שקיבלתי תואם תמונות עדכניות ותואם אחד לשני. אפשר להזמין גם באריזה הרגילה של פיליפס תמורת עוד כמה סנטים.

פורסם
אז קניתי לפני כמה ימים את הפרו 3000 של אורל בי, עלתה לי 400 ש"ח מחנות מתל אביב. בסופר פארם עולה פאקינג 680 ש"ח.

אחרי צחצוח איתה למשך כמה ימים אני בהחלט חושב שהיא מצויינת ושווה את הכסף. יש אפשרות של צחצוח יומי, שיניים רגישות והלבנה. דבר אחד לא הבנתי. לפעמים, בעת הצחצוח, המברשת מפסיקה לעבוד ל2 שניות ואז חוזרת לעבוד(בשלושת מצבים הצחצוח). מדובר בבאג או פיצ'ר?

אני עם פרו 7000. כל שלושים שניות רטט על מנת לעבור לחלל אחר בפה ובתום שתי דקות רטט ממושך יותר. לא מכיר הפסקה כללית של עבודה.

מוזר.

פורסם
הסתכלתי עכשיו על מה שקיבלתי הזמנתי סט שחור באריזת פלסטיק מקורית כזו שקשה לפתוח (מק"ט אחר) ואת הסט שקישרתי (לי מברשת שחורה, לבת הזוג לבנה). יש קצת הבדל במנגנון התפיסה מול המברשות שקניתי לפני שנה ומשהו, אבל גם השחורים וגם הלבנים זהים. הכיתוב גם שונה מ- Diamond Clean ל- Philips Sonicare. תואם את התמונות שאני רואה. ייתכן ואנשים רואים משהו קצת שונה, והם חושבים שזה זיוף. הראש עצמו והסיבים נראים לי זהים, ומה שקיבלתי תואם תמונות עדכניות ותואם אחד לשני. אפשר להזמין גם באריזה הרגילה של פיליפס תמורת עוד כמה סנטים.

מעולה, עזרת מאוד!

בראשון נבצע הזמנה עמוסת מברשות :D

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
מפסיקה לעבוד לחלוטין 2 שניות או רטט קל?

אצלי יש את ה5000 וגם יש את הפיצ'ר המוזר הזה, שהוא מצפצף כל שלושים שניות (חייל בטירונות?), אבל לא זוכר אם הוא עוצר או לא.

מה שאני זוכר זה כשהמברשת מגיעה ל2 דקות היא נעצרת לשניה ומצפצפת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מחייה את השרשור.

אחרי יותר מ20 שנה רק עם אורל-ביי. כרגע האורל-ביי 5000 שלי כבר זקנה אבל עדיין בועטת.

פשוט נתקלתי במבצע ממש זול של פיליפס ב50 דולר סינגפורי (140 שקל).

האמת כלום כסף

האם זה מוצר ברמה שמשתווה לאורל-ביי 5000?

xz.gif

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש עכשיו מבצע באמזון בריטניה על oral B 3000 לעוד 23 שעות בערך ב 34.3 לישט (170 שקל) עד הבית.

מחיר מעולה לדעתי למי שצריך מברשת חדשה. יתכן והמחיר תקף רק לחברי prime, לא סגור על זה.

פורסם

בנוגע למברשות כמו ה oral b 5000 לדוגמא, הרעיון הוא לקנות מכשיר בודד וראשים לכל בני הבית או מכשיר נפרד לכל אדם?

במשפחה בת 4 נפשות למשל, צריך להניח ליד הכיור 4 עמדות טעינה כאלו?

נשמע לא הכי נוח...

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...