Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Pro 3000? כל הדברים החשובים קיימים- חיישן לחץ,"3D cleaning" , חיווי על לחץ חזק ותוכנית רגילה ועדינה.

רק במעט מאוד דגמים זה לא קיים.

כן, התבלבלתי בשם, פרו 3000

תודה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותכם, מעיר קצת את השרשור:

כאשר אני נכנס אל אמאזון למשל, ומקליד את הפיליפס סוניקר, אני מקבל 2 אפשרויות: גרסה על קולית וגרסה סיבובית רגילה.

במה לבחור? מה מומלץ?

פורסם

כן זה הקישור. לא נתתי קישור כי בפעמים הקודמות זה שינה לי את הקישורים, לא יודע למה.

אני משתמש במברשת הזו ומאוד מרוצה. לפניה השתמשתי באורל בי 500 (הכי פשוטה) אני יותר אוהב את הניקיון של המברשת הזו.

הסוללה מחזיקה לי שבועיים לפחות, יש 3 דרגות ושתי תוכניות (הלבנה וניקיון). רק קח בחשבון שצריך מתאם.

דורשת כמה ימים של הסתגלות אבל שווה את זה לדעתי.

פורסם

אולג, תודה. בוצעה הזמנה.

מחיר מצויין.

ומשום מה הקישורים עוד פעם השתשבשו, משהו לא הגיוני, קישור ששמתי וכבר ראיתי שהוא טוב מוביל פתאום למקום אחר.

אז אם מישהו רוצה להזמין שיכנס ל amazon דוט co דוט uk

ואז שיחפש

Philips Sonicare HX8911, עכשיו במחיר מבצע של 44.99 ליש"ט.

בסופו של דבר כפי שאולג ציין קצת פחות מ 250 ש"ח.

שוב תודה לאולג.

פורסם

^^^

שווה מאוד ושובר גם את מחירי איביי.

התדיינתי פה לפני כמה שבועות וחרף ההצעות הטובות, רכשתי לי ולאשתי את זוג המברשות הנ"ל. ברור שלא הכי איכותי אבל עושה את העבודה וניתן להחליף ראשים. בינתיים הבטריות הרגילות מחזיקות יפות ואני רואה בכך יתרון ע"פ הנטענות.

אני רכשתי ב-99 ש"ח כך שבמחיר הזה אני בכלל הייתי חוטף (אפילו קצת מקומם אותי).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...