Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיניים חשמלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולג, תודה. בוצעה הזמנה.

מחיר מצויין.

ומשום מה הקישורים עוד פעם השתשבשו, משהו לא הגיוני, קישור ששמתי וכבר ראיתי שהוא טוב מוביל פתאום למקום אחר.

אז אם מישהו רוצה להזמין שיכנס ל amazon דוט co דוט uk

ואז שיחפש

Philips Sonicare HX8911, עכשיו במחיר מבצע של 44.99 ליש"ט.

בסופו של דבר כפי שאולג ציין קצת פחות מ 250 ש"ח.

שוב תודה לאולג.

שמחתי לעזור.

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי 25 שנות שימוש באורל בי חשמלית ואחרי שה 5000 הנוכחית נחלשה שוב (סוללה כבר הוחלפה פעם אחת) ושורדת בקושי שלושה ימים בין טעינה לטעינה ואחרי שפיליפס עשו חיסול על המלאי הישן רכשתי לי את philips sonicare hx6732 במחיר ממש מעולה של ~ 270 ש"ח.

חייב לציין שהמעבר בין הטכנולוגיה והשיטה של אורל בי לפיליפס הוא לא פשוט.

לא קל להתרגל לרטט המטורף של הפיליפס, אני לא מרגיש שהיא טובה יותר או טובה פחות מהאורל בי כשהייתה חדשה.

ימים יגידו אם השיטה של פיליפס עדיפה, בסה"כ מוצר טוב (אחרי התנסות של שבועיים) זמן הסוללה מעולה (עדיין לא הטענתי), יש תוכנית רגילה - רגיש והלבנה...

לפחות בהיבט של המחיר מול ה 150 USD ששלמתי על האורל בי, זאת עלתה לי מחצית, כך שללא ספק VFM מצויין.philips-hx6732-dental-2703-2484597-5b27a255056dad20c9cc5b9f236f59e5-catalog_233.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מומלצת למישהו שלא היתה לא מעולם מברשת שיניים חשמלית?https://www.amazon.co.uk/Oral-B-CrossAction-Electric-Rechargeable-Toothbrush/dp/B00K2U5XFK/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1479905557&sr=8-1&keywords=Oral+B+pro+1000

פורסם

יש לי אוראל B מסוג Pro2000 טיפוס 3756.

המכונה מצוינת ואני מבסוט, אבל יש לה יישום מוזר מאד (אם כי לא מעצבן) שלא הצלחתי למצוא לו פרשנות בשום מקום: כאשר אני מפעיל אותה, לאחר כחצי דקה או דקה היא מפסיקה לשבריר שניה ממש, כאילו לוקחת נשימה - ואז ממשיכה כרגיל.

מישהו יודע במה מדובר?

פורסם

זהו נגמר הזמן אצלי ההקצבה היא 2 דקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש לי אוראל B מסוג Pro2000 טיפוס 3756.

המכונה מצוינת ואני מבסוט, אבל יש לה יישום מוזר מאד (אם כי לא מעצבן) שלא הצלחתי למצוא לו פרשנות בשום מקום: כאשר אני מפעיל אותה, לאחר כחצי דקה או דקה היא מפסיקה לשבריר שניה ממש, כאילו לוקחת נשימה - ואז ממשיכה כרגיל.

מישהו יודע במה מדובר?

זה תקין, זה סופר לך עצירה כל 30 שניות. כדי שתוכל לדעת מתי אתה מגיע ל2 דקות צחצוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים חבר קנה לי בדיוטי פרי Oral B Professional care 800 ב-49 דולר.

הקודמת שלי מתחילה להראות סימני גסיסה (הנורה של הטעינה לא נדלקת וכשאני משתמש במברשת אני מקבל נורה אדומה של סוללה חלשה).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אגב חבר'ס, היכן אתם רוכשים את ראשי המברשת שלכם? לי כאמור יש

אוראל B מסוג Pro2000 וכאשר אני נכנס ל- איביי אני ממש הולך לאיבוד משלל האפשרויות, ששמתי לב שחלקן הן זיוף וחלקן האחר יקר אימים. היקרות אני מניח הן האמיתיות, אבל מה זה המחיר הזה?

זהו ראש המברשת שלי:

head.jpg

• תוכן חדש...