Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות מירוץ F1 אוסטרליה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 דיויד קולטארד-מקלארן מרצדס

2 מונטויה - BMW

3 רייקונן - מקלארן מרצדס

4 מיכאל שומאכר - פרארי

שומאכר סיים 4 בגלל שהייתה לו עצירת תדלוק אחת יותר מידי 3 בנתיים שכל השאר היו על 2

ואם אתם שואלים איפה באריקלו ? אז אני מנחש שהייתה לו תקלה כבר בזינוק(למרות שראיתי רק את ה5 הקפות האחרונות)

עוד פרטים אחר כך

ודירוג היצנים

מקלארן מרצדס 16

ב אמ וו 8

רנו 6

פרארי 5

גם פה ההמשך

עכשיו יש את מסיבת העיתונים בRTL

בוקר אור לפורום

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

קבל תיקון !

לבאריקלו לא היתה בעיה בזינוק, אלא בעיה בנהיגה שלו עצמו, בשלבים מאוחרים של המרוץ...

לשם שינוי היה מרוץ מעניין כשניכר שהתקנות החדשות הביאו למצב שיוויוני הרבה יותר בין המכוניות, דבר שהביא עימו מספר רב של עקיפות ומצבים מעניינים.

אחרי שנים רבות של מרוצי פורמולה 1 צפויים מראש, נפתחה עונת 2003 בצורה פנטסטית !!!

דני G.

שהתעורר בשעה 5:00 בשביל לצפות במירוץ ...

פורסם

וואי !

איזו תוצאה נ-ה-ד-ר-ת-!

קולטארד ראשון, שזינק מהמקום ה-11!

רייקונן זינק מהמקום ה-13, לא?

פשוט יופי של תוצאה!

תומר, שברח לו מהראש המירוץ, ולכן לא ראה. :mad:

172

פורסם

הוא התחיל ב-10 :p

העונה אכן נפתחה יפה ומעניין, לצערי לא יצא לי לראות את המירוצים הבאים.

מה שמעניין, הכנפונים הצדדיים האלה ליד כונסי האוויר עפו לשומאכר, והוא רק שיפר זמנים מאז למיטב זכרוני (עד הכניסה לפיטס).... מעניין.

יובל.

פורסם

מה שמעניין, הכנפונים הצדדיים האלה ליד כונסי האוויר עפו לשומאכר, והוא רק שיפר זמנים מאז למיטב זכרוני (עד הכניסה לפיטס).... מעניין.

זה כנראה היה השידור החוזר

כי לא כולם יש כוח לקום ב5 בבוקר כמו דני :oops::lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זה כנראה היה השידור החוזר

כי לא כולם יש כוח לקום ב5 בבוקר כמו דני :oops::lol:

ואללה! :roll: משום מה שיקרתי לעצמי שאני רואה ב-10 את השידור הישיר, ככה זה כשמובטלים, ישנים מאוחר.

יובל.

פורסם
קבל תיקון !

לבאריקלו לא היתה בעיה בזינוק, אלא בעיה בנהיגה שלו עצמו, בשלבים מאוחרים של המרוץ...

לשם שינוי היה מרוץ מעניין כשניכר שהתקנות החדשות הביאו למצב שיוויוני הרבה יותר בין המכוניות, דבר שהביא עימו מספר רב של עקיפות ומצבים מעניינים.

אחרי שנים רבות של מרוצי פורמולה 1 צפויים מראש, נפתחה עונת 2003 בצורה פנטסטית !!!

דני G.

סבלנות , פעם ראשונה שאלילת המזל לא הייתה עם שומי (כנראה לא בא לה לנסוע עד DOWN UNDER). אני לא צופה גדולות ונצורות מהעונה הזו - בעל הלסת ימשיך לשלוט,שימו לב שעל מכונית תקינה הוא סגר בלי מאמץ על השאר.

ועוד לא דיברנו על זה האדומים פתחו את העונה עם המכונית של שנה שעברה... עם המכונית החדשה המצב יהיה יותר גרוע.

ולמרות הכל -FORZA FERRARI :!:

פורסם
קבל תיקון !

דני G.

סבלנות , פעם ראשונה שאלילת המזל לא הייתה עם שומי (כנראה לא בא לה לנסוע עד DOWN UNDER). אני לא צופה גדולות ונצורות מהעונה הזו - בעל הלסת ימשיך לשלוט,שימו לב שעל מכונית תקינה הוא סגר בלי מאמץ על השאר.

ועוד לא דיברנו על זה שהאדומים פתחו את העונה עם המכונית של שנה שעברה... עם המכונית החדשה המצב יהיה יותר גרוע לאחרים.

ולמרות הכל -FORZA FERRARI :!:

• תוכן חדש...