Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעקבות בעיית "קפיצות" בגיר בהעברת הילוכים , VW golf 2007 1600 fsi

(טיפטרוניק 6 הילוכים) , החלטתי לקחת את הרכב למוסך כי הבעיה רק מחמירה והקפיצות כבר בלתי נסבלות.

אני צריך המלצה למוסך מקצועי ואמין (לא מורשה-לא מתקרב יותר) שמתמחה ברכבים גרמניים או בפולקסווגן בפרט באיזור אשקלון-שדרות-אשדוד ...

כבר לא יכול למשוך יותר את הבעיה עם הגיר ומפחד שזה רק יחמיר ובסוף גם הנזק הכספי יהיה יותר גדול :/

תודה רבה לעוזרים !

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

פורסם

לדעתי סע למרכז למוסך רון, בחור מאוד רציני , יעזור לך וישרת אותך כמו שצריך. מומחה ברכבי VAG

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

הרכב עבר 108 אלף קילומטר

לגבי מוסך רון, אני יודע שמדובר במוסך רציני ומקצועי ותמיד המליצו לי עליו אבל אני גר בשדרות ולכן אני מחפש המלצה על מוסך פה באיזור.

בעבר שמעתי על איזה מוסך באשקלון שהבחור שם במוסך היה בעבר עובד בצ'מפיון מוטורס ושהו מאוד מקצועי ואמין, יש למישהו מושג או מידע לגבי המוסך הזה?

פורסם

קודם כל תודה רבה לעוזרים.

ואחי לגבי מוסך ספול , הוא אמין? אני פשוט לא מבין גדול ברכבים ואני לא רוצה שיתפרו אותי מבחינת מחיר וינצלו את החוסר ידע שלי בנושא, לכן חשוב לי לדעת אם הוא אמין ואם יש לך נסיון איתו?

פורסם

אני יכול להמליץ על מישהו אמין, ישר, והוגן באשקלון. הוא לא "מתמחה" בVAG אבל מה שבטוח, יש לו קשרים עם מומחים מכל סוגי הרכבים ולא מהסס להביא את האדם הנכון לצורך ייעוץ/עזרה. ואם משום מה הוא לא מרגיש בטוח בעצמו, הוא ישר אומר ולא עושה ניסיונות על הרכב.

יש לי קרייזלר, שזה רכב די נדיר בכלל בישראל ואשקלון בפרט, ואני מטפל אצלו. עשיתי אצלו טיימינג מלא (כולל משאבת מים), החלפת גומיות מכסה שסתומים, וכו. הוא גם נותן לך להסתכל ואפילו לעזור לו אם בא לך לרכוש קצת ידע על הדרך.

וכן, הוא מוסמך עם תעודות.

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה פרטים נוספים.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

• תוכן חדש...