Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו תתחיל להסתובב עם דלי מים בכיס.

אם מישהי נראית לך יותר מידיי מאופרת ואתה רוצה לראות איך היא נראית נטורל, תן לה את הדלי בראש(בלי הדלי כמובן) ואז תוכל לדעת.

המהדרין מוסיפים חצי מיכל DR PINK.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

זכור שחלק מהאיפור יורד רק עם אציטון/טרפנטין/דיסק שיוף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלב את הדלי עם גרניק בנזין ואתה מסודר!

פורסם

מחכה שיחזור הפלאפון.

אני אגיד לה שאני רוצה אותה , אין לי **ן למשחקים, במילא היא תעזוב עוד כמה חודשים לעיר רחוקה אז לפחות ניסיתי.

מה גם שהיא לא אחת שנושכת :)

עצמאות שמח!

פורסם
חז"ל תיקנו את המשט לפי הפרשנות המסורתית למשפט האלמותי: "גוף אדיר פרצוף וואליד באדיר".

אני דווקא מכיר את הגרסה של "מרחוק נראית מליון דולר, מקרוב חייבת לי 20"...

:)

מה גם שבשבילי יש אישה אחת באמת והיא הטויוטה.:twisted: זאת הוכחה ש16 שנה אפשר לא לבגוד ולפזול למקומות אסורים.:-D

אל תפסול את האפשרות שזה אומר דברים נוספים.... ;)

ולגבי ההודעה האחרונה, אני מבין שאימצת את הסרטון שבנצי העלה ואתה מתכוון להתקשר לבחורה כדי לומר לה שאתה רוצה לפתוח לה את התחת.

אחלה, גם זו דרך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מחכה שיחזור הפלאפון.

אני אגיד לה שאני רוצה אותה , אין לי **ן למשחקים, במילא היא תעזוב עוד כמה חודשים לעיר רחוקה אז לפחות ניסיתי.

מה גם שהיא לא אחת שנושכת :)

עצמאות שמח!

אתה הולך לעשות את זה בוואטסאפ?

פורסם
אושריקו תתחיל להסתובב עם דלי מים בכיס.

אם מישהי נראית לך יותר מידיי מאופרת ואתה רוצה לראות איך היא נראית נטורל, תן לה את הדלי בראש(בלי הדלי כמובן) ואז תוכל לדעת.

המהדרין מוסיפים חצי מיכל DR PINK.

סנט מוריץ, חבוב. סנט מוריץ...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אל תחכה יותר מדיי וגם אל ״תיפול״ עליה אחרי שלא דיברתם הרבה זמן.

תתקשר (אם הטלפון שלך בתיקון תתקשר אפילו מטלכרט) ותנהל שיחה בוגרת שבמהלכה תגיד את מה שיושב לך על הלב. בהצלחה.

פורסם
סנט מוריץ, חבוב. סנט מוריץ...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

במקרה הזה גם העין תרד לה, ואני בטוח שאושריקו מעדיף בחורה עם עיניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בחורות שעדיף להשאיר עם האיפור, לא להוריד. אולי לעשות להן ציפוי נאנו לפרצוף.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתמול הייתי במסיבה בתל אביב (מתבייש בעצמי שהסכמתי ללכת למסיבה כזו בעיר החטאים) באוניברסיטת ת"א.

כל כך הרבה אנשים ובנות ובני זוג , אף אחד לא התחיל להזדיין שם מול כל העולם עד ש...ליד השומרים של השירותים של הנשים איזה בחור צעיר ובחורה התחילו לעשות שם סצנות סקס מול כל העולם ואשתו והשומרים. אחר כך שהסקס יבש נגמר החליט לקחת אותה למקום אחר.

כמו שהבנתם , כשאני מדבר על כבוד אני מדבר על דבר כזה. יביאו לי 100,000 דולר , אני לא אעשה מהבחורה שלי שרלילה מול מיליון איש.

• תוכן חדש...