Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, לפניה הייתה מישהי שנגמר מהר לפני שהתחיל בלי סיבה. בקיצור, מתוסבכת ברמות קשות (הודתה).

בכל מקרה, לאחר מכן התחלתי לעבוד בסופר איזה חודש\חודשיים ובזמנו הכרתי כל מיני אנשים ובנות נוספות.

אחת מהן ממש הייתה חמודה, אחת כזאת שמחייכת ושמחה וכל העולם אוהב אותה. טוב לב אמיתי! מדהים!

בהתחלה היה לה קטע עם מישהו שבסוף לא הלך וכזה שלא הלך כולם אמרו לי בסופר לנסות.

חשוב לי להגיד שמאוד הצחקתי אותה בעבודה, תמיד קראה לי בשמות חיבה ושאני נסיך וכו' וכו'.

פשוט בחורה שלא מייצרים כאלו בעיר שלי לפחות:-D.

אחר כך היא עזבה ואני גם עזבתי מהסיבות שלי וניסיתי לדבר איתה בוואטספ...

מפה קצת השתנו דברים.

היא לומדת פסיכומטרי ומתכוננת לעזוב לעיר מרוחקת בדרום לקראת סוף השנה:roll:.

עוד כשעבנו בסופר ביחד היא דיברה איתי בוואטספ וזרמה בכיף.

ורק בחודש ומשהו האחרון ניסיתי לדבר איתה והתחלנו לדבר קצת והיא ממש עסוקה, כל היום לומדת וכל הזמן אומרת שאין לה זמן.

אז הצעתי להזמין אותה לאכול פעם אחת , לא יכלה. פעם שנייה אחרי כמה זמן עוד פעם בוואטספ רק במקום שונה ושוב פעם היא טוענת שאין לה זמן ושהיא לא יכולה בקושי לראות את המשפחה שלה.

חברים שלי אמרו לי שעזוב, היא כנראה לא רוצה , אבל משהו עוצר אותי למה היא בחורה כל כך מתוקה, תאמינו לי אני בן 23 ואני רואה זבל ואיכות הרבה בחיים!

היא גם מרוקאית, עדה שאני מתחבר אליה.:wink:

מה דעתכם ?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם אני לא מומחה בבנות, אבל עושה רושם שהיא לא מעוניינת, לדעתי שחרר.

רק לא הבנתי (הבנתי את הכוונה לא הבנתי למה רשמת את זה) - ''בחורה שלא מייצרים כאלו בעיר שלי לפחות''.

עד כמה שאני יודע בני אדם לא מייצרים.

לדעתי (האישית בלבד) זה סוג של המשפטים של הערסים שקצת פוגעים בכבוד האישה.

רועי

פורסם

אתה יכול לנסות להלחם ,כנראה שאם תקבל עוד פעם פעמיים לא תבין שזה נטו בגלל שהיא לא בעניין שלך

יכול להיות שבאמת אין לה זמן, אני פחות מאמין בזה

יכול להיות שבאמת היא עסוקה (שוב,לא עד כדי כך) ובגלל הלימודים היא לא בעניין של הכרויות

כדי להוריד את כל ה "יכול להיות" האלה אתה תצטרך כנראה להמשיך לנסות בתאקט, כי לשאול אותה כל פעם יהיה מעיק וגם אם היא בעניין שלך ירד לה ממך בגלל זה.

השאלה היא אם כבר אמרת לה שיש לך קורולה?!!

Miata ND2

פורסם (נערך)

ראתה את הקורולה, אמרה שהיא נראית ישנה מדי. :(

רועי, זה סוג של משפט הומוריסטי כזה.

זה שהיה האחמש שלי אמר לי שגם שהיא אומרת לא, זה לא באמת לא לפעמים.

אני באמת לא עשיתי לה כלום רע אלא בדיוק להפך(אולי התנהגתי כמו נעל לפעמים אבל זה הצחיק אותה ברמות קשות) ככה שאני לא יודע מה הסיבה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אני לא בדיוק אוטוריטה בתחום מערכות היחסים (האחרונה הייתה שרשרת טעויות עצובה שאני עדיין מתאושש ממנה), אבל עושה רושם שגם האחמ"ש שלך.

אין שום קשר למשהו שעשית או לא עשית. היא לא מעוניינת, וותר. חבל שתקבל סירוב בוטה יותר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אושריקו -

קבל דעה הפוכה.

גם ככה אין לך מה להפסיד.

אל תציע לה לאכול.

פשוט תגיד לך שהיא מוצאת חן בעיניך ואתה מעוניין לצאת איתה.

מקסימום היא תגיד לך לא.

מצד שני אם לא תנסה אז בטוח לא יצא מזה כלום.

פורסם

היא לא מסוגלת לפגוע באף אחד. היא בחורה ממש מתוקה...

חשבת על התיאוריה שלך אבל אני לא רוצה להתבאס יותר ממה שעכשיו.

לפני שעזבתי אמרתי לה שהיא נכנסה לי ללב והיא עוד שניה בכתה. לא ידעתי שלא יהיה חבר בסוף אז לא כיוונתי למטרות של קשר. יש לי כבוד בקטע הזה, לא נכנס לאף אחד בקשר.

פורסם

דילגתי, זה לא שאני כותב לה כל יום וכל דקה וגם אין לי וואטספ קרוב לשלוש שבועות תודות לLG שייצרו את G4 והלוח אם הדפוק שלה.

פשוט מעצבן לפספס... היא ממש הסתדרנו ביחד.

יכול להיות שבגלל שהיא תעזוב יחסית רחוק במהלך השנה אבל זה לא תירוץ לדעתי.

פורסם

לי יש כלל לא לצאת עם בנות שקוראות לי, או לכל אדם שעבר את גיל 13 נסיך, אבל זה רק אני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת שפתחתי את השרשור כדי שתגידו שצריך לנסות להמשיך לחזר אם מעוניינים.

לא שאני לא יודע מתי זה נורמלי ומתי לא, אבל סתם מבאס.

מה רע להיות נסיך, ניקו?כל עוד זה לא חמוד...:lol:

• תוכן חדש...