Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יום אחד היא חזרה אליי רק אחרי יממה והיא אמרה שהיא לא נגעה בטלפון בכלל וראיתי שהיא לא קראה את ההודעות.

לפני שתגידו שהיא שמה עליי 1000 איבר מין , היא באמת לומדת כל היום וכל היום במבחנים.

כזאת פוצ'י קוצ'י, באסה.

מה באסה, שתזניח את הלימודים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא.

אבל אם היית עובד איתה היית מבין שיש כאן בחורה מקסימה על גבול ההזוי ולא כמו שאר הבנות בעיר שלי. לא להיעלב, אני יודע מה הולך פה.:roll:

אני שחררתי, כתבתי לה פעם במיליון שנה...סתם המחשבה אם לנסות לחזר עוד פעם יהיה רעיון טוב או לא, כנראה שלפי התגובות כאן ובעצת חבר קרוב לא כדאי.

כנראה שאמשיך לצאת לדייטים עם הנסיכה הקבועה, הקורולה הזקנה.

פורסם

לא הבנתי מה החדר כושר קשור?

ראינו מה הכושר עזר לי , איך שנכנסתי למוסך ירדתי מיליון קילו וכל השרירים ברחו.:wink:

לא יודע, לי זה עזר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
ראתה את הקורולה, אמרה שהיא נראית ישנה מדי

זה כי חסר לך עוד סאנרוף.

ולדים, הרבה. עד שהאוטו שלך לא גורם לעץ חג המולד להסתנוור, אל תרגע:

0b3c48ae23f0be25d6b487b9c95fbae3.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עזוב משטויות וזה לא רק לדייטים.

רוצה ללכת על זה , לך על זה.

ככה לא תהיה מבואס

וואי וואי ווואי למה לא ניסיתי, ותאכל את עצמך.

כמו איש מכירות טוב

זורקים אותו מהדלת חוזר דרך החלון.

בהצלחה

ולאן היא תעבור?

הקורולה תעבור את המרחק הזה בקלי קלות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

או שתשחרר, תקנה הרבה פופקורן, ותראה מה יקרה. האופציות הן,

א) בימים הקרובים תראה בפייסבוק שלה תמונה עם מישהו שזה עתה הכירה עם כיתוב "אהבת חיי". הוא יהיה נחות ממך בכל פרמטר, אבל מה לחשוב על זה זאת בחירה שלך. לדעתי שחרר, אחרת תמשיך לאכול את עצמך.

ב) היא תזדקן עם ה42 חתולים שלה.

ג) היא תתחיל בכיוון של אופציה ב' אבל אז תגיע לקראת שנות ה20 המאוחרות, תראה את כל החברות שלה מפרסמות תמונות של חתונות ותינוקות חמודים, תמצא מישהו עם דרישות סף של הכנסה קבועה ו(אופציונלית)היעדר עבר פלילי, ותרוץ להתחתן, ללדת ולהשמין. אם תהיה מוכן לחכות, אולי הבעל המאושר זה תהיה אתה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או אופציה רביעית [שתהיה רצינית ולא המשך של בדיחה], היא לא מעוניינת ותמשיך בחייה ברגיל ותפגוש מישהו נחמד והם יתחתנו ויהיו מאושרים.

לא כל מי שלא מעוניינת בנו היא לא שפויה או לא טובה.

לפעמים יש בנות מגניבות שפשוט לא בעניין. סבבה. אין מה לאחל רע ואין מה להתבאס יותר מדי. שחרר.

אם כל הנבות בעיר לא טובות, תחליף עיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או להחליף עיר, או לעבור לבנים.

פורסם
או אופציה רביעית [שתהיה רצינית ולא המשך של בדיחה], היא לא מעוניינת ותמשיך בחייה ברגיל ותפגוש מישהו נחמד והם יתחתנו ויהיו מאושרים.

זאת הייתה האופציה הראשונה.

אם אתה ממשיך לאכול את עצמך, לשבת על הגדר, לחכות להזדמנות, ולזנק עם ניחומים ומתנות בכל פעם שהיא נפרדת מהחבר, אז מכאן הדרך מאוד קצרה לפרנדזון.

ד"א, זה מה שגם אני חושב שקרה, היא לא מעוניינת בו, בין אם בגלל שהוא לא מושך אותה, או שסתם יש לה סדרי עדיפויות אחרים בחיים כרגע, אז הכי טוב זה לשחרר ולעבור הלאה.

פורסם

אושריקו

שאל אותה מתי המבחן שלה

תתעניין מידי שבוע-שבועיים מה שלומה ו"האם היא שורדת"

ביום המבחן סמס לה לאחר שסיימה אותו "מזל טוב איך התחושה אחרי ה(מבחן/מועקה)"

דסקסו

תציע לה לצאת לחגוג

ולפי התגובה תבין כבר לבד את הסיכוי שלך

מה שכן בנתיים שמור על אופציות פתוחות, שהספק לא יסנוור אותך ובטעות תוותר על בחורה טובה אחרת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לא לא, לא לחזר יותר מספיק ודי.

פעם פעמיים שקיבלת לא, זה מספיק בשביל להתעלם ולהמשיך הלאה - היא הרי יודעת שאתה מעוניין ואם היא תרצה היא תפנה אלייך בעצמה.

לא פנתה? לא נורא, מה כבר קרה?

Opel Adam S 2017

פורסם

הילד נדלק

עדיף על חיים של חוסר ודאות

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני חושב שחבל להעיף לפני שמרימים טלפון ופותחים קלפים, "אני מתגעגע אליך, אני חושב עלייך, על משכבי בלילות חיפשתי את שאהבה נפשי...I LOVE YOU, אנא בחיבק, יא חאביבת אלבי..את בקטע או שאני ארד מזה?"

ככה פשוט, ככה קל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קנה ספוילר. זה עוזר.

פורסם

חברים שלי אמרו לי שעזוב, היא כנראה לא רוצה , אבל משהו עוצר אותי למה היא בחורה כל כך מתוקה, תאמינו לי אני בן 23 ואני רואה זבל ואיכות הרבה בחיים!

היא גם מרוקאית, עדה שאני מתחבר אליה.:wink:

מה דעתכם ?

מרוקאיות - בעד לגמרי. בייחודה המתוקות.

אממה, אם היתה בעניין, היתה נפגשת.

כרגע היא סתם נהנית למשוך לך קצת בתלתלים. וירטואלית.

נ.ב. יכול להיות שהיא גם מחזיקה אותך כגיבוי, ברקע.

אני חושב שחבל להעיף לפני שמרימים טלפון ופותחים קלפים, "אני מתגעגע אליך, אני חושב עלייך, על משכבי בלילות חיפשתי את שאהבה נפשי...I LOVE YOU, אנא בחיבק, יא חאביבת אלבי..את בקטע או שאני ארד מזה?"

ככה פשוט, ככה קל.

אתה צודק, אבל אנשים צעירים, אין להם את הביטחון לגשת לעיקר. הם אוהבים להסתחרר סחור סחור מסביב לסחורה, כי כשאתה צעיר אתה מרגיש שהעולם ייחרב אם יאמרו לך "לא".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...