Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אמרת שנעשה את הניסוי ככה:

נגיד לאיזה אחד שיש לו את המגבר מהאנטרנט ושיחבר 2 אום ושיגיד לנו מה קרה למגבר.

ואני אמרתי: יש לי כזה מגבר מתוקן.

ואתה פחדת (כנראה) ואמרת לא.....מתוקן זה לא טוב..

סיימתי את שלי בתרד הזה.....

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לפי התשובה האחרונה אני מבין שאתה קורא לי שקרן..

ומפני שאתה קורא לי שקרן .. מבחינתי סיימתי את דבריי פה :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תמיר אני לא מבין מה אתה אומר פה,אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר המגבר יכול לעבוד ככה ומצד שני אתה אומר שהוא מתנתק-אז זה אומר שזה גורם לו נזק וההגנה שלו מכבה אותו

פורסם

הוא טען שניתן לחבר לכל מגבר, התנגדות של 2 אוהם מונו, בתנאי שלא עוברים את היכולות של ההגברה ב4 אוהם...

אני הסברתי לו שיש הגנות שלא מאפשרות את זה ... הוא קורא לי שקרן ... לך תבין :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הרגזת אותי עם ההודעה האחרונה שלך, רועי , שזה לא יקרה שוב.

אתה חושב שיש לך יותר ידע וניסיון מימני? אם כן תוכיח, אם לא אל תתערב במה שאין לך מושג.

תמיר

פורסם

תמיר, צא מהפוזה של דון קורליאונה, יש גבול לכל תעלול.

יש הרבה מגברים עם מנגנון הגנה שכזה. אני זוכר שבחנות מסויימת היו צריכים מגבר שיציב ב1 אוהם כדי לחבר אותו לסאב שכזה שמגיע במערכת אורגינלית. הם ניסו הרבה מגברים שיציבים ב2 אוהם אבל הם נכנסו לפרוטקשיין מיידית.

אפשר להתווכח עם הניסיון שלך כי אפילו אם אתה תותח על (ואני לא אומר שאתה כזה ;):) ), אתה עדיין בן 18-19 אז עם כל הכבוד, אם עם כאלו שיש להם ניסיון של שנים רבות אפשר להתווכח, אז גם איתך.

פורסם

לא משנה הגיל, אלה התרגיל.

עם 90% מהפורום אני יכול להתווכח כי אין להם מושג. וגם איתך אני יכול להתווכח אייל, כי גם לך אין מושג

רק תאוריתי, או ששמעתי ממישהו.

תמיר

פורסם

אתה עדיין ילד תמיר, אתה צריך להתבגר. אני לא אפרט פה כמה דברים עזרתי לך ללמוד (למשל שלא ידעת כלל על תכנון תיבות) ולא ארד לרמה שלך. אתה יכול להתווכח איתי לא אמרתי שלא, הרי לפני רגע אמרתי שאפילו עם אנשים עם ניסיון גדול משלי אפשר להתווכח אז בטח שגם איתי.

בקיצור, אם אתה רוצה להשתחצן ולהתנפח, אתה יכול לעשות את זה במקום אחר. פה אף אחד לא מתרשם מזה.

פורסם

תמיר אני להגיד פה בפורום מה אתה מזיז לי, כדאי שתירגע, אין לך מושג מה הידע שלי, ועד על בידע שלך כבר שמענו, אז צא מהסרט שאתה חי בו

פורסם

וזה שאתה לומד אלקטרוניקה בתיכון לא עושה אותך כזה מומחה, תאמין לי שאת מה שאתה לומד עכשיו כבר הספקתי קצת לשכוח כי כבר עברו איזה כמה שנים טובות מאז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...