Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צחקתי וצחקתי.

יש תמיד נטיה לנפח ולהגזים כדי להראות כמה אני הזוי ומדומיין.... מה לעשות, אני כותב מה שאני מרגיש כרגע בנסיעה על הרכב, וכרגע אני נהנה מאוד מהרכב. אם תהיה ביקורת הכי קטנה, אני יותר מאשמח לעדכן באשכול הביקורת שפתחתי.

ולא, הוא ממש לא כליל השלימות ולא מרגיש מרצדס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צריך להתבונן בעצמך מהצד (איזה משפט פלצני של מורים זה?) ואולי ככה תבין כמה מגוחך ההודעות שלך נקראות בפורום. קשה להתייחס ברצינות למישהו שבכל פעם שהוא מחליף רכב הוא מהלל את החדש ומקלל את הישן.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בפעם המליון. את הדייהו נובירה קללתי עוד כשהוא היה אצלי, והחלפה לא נראתה באופק. את ההונדה המשכתי לשבח ןלא קללתי, רק החזרתי דברים לפרופורציות במבט של 4 שנים אחורה. זהו, צאו מהסרט

פורסם

צריך להוסיף לחוקי הפורום שכל מי שפותח ניק חדש כל פעם שהוא מחליף רכב חובה גילוי נאות על כל הניקים הקודמים שבהם עשה לעצמו בושות.

רק אחרי חיפוש אינטנסיבי של 25 שניות הבנתי שאתה הוא "ה"דייהולט נובירה האגדי :lol:

עכשיו הכל נכנס לפרופורציה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אהה זה אותו אחד? אוטלנדר והנובירה??

קיללת את הנובירה? על מה אתה מדבר? דברי ההלל המשבחים הגיעו עד למהנדס הרכב עצמו, שברגע שראה את דברי השבח וההודיה מת בוא במקום, בנתיחה שלאחר המוות מצאו פתק מוסתר בידו הסגורה, ובפתק הוא רשם שהגיע זמנו למות, הוא מילא את ייעודו בחיים.

הונדה לא ידעתי שהייתה, אבל מסתבר שזה משהו סגרתי ועקבי, הכל תקין והובן כהלכה.

פורסם
. זהו, צאו מהסרט

צר לי ידידי, אבל אם מישהו פה כבר הוכיח פעם אחר פעם שהוא חי בסרט, זה אתה :)

פורסם (נערך)

הבחור עם האוטלנדר,

אני חייב לך תודה, התגובות שלך מצחיקות אותי מאוד, באמת העברת לי את המצב רוח הרע. (תימני שמאבד 50 שקל)

פעם הייתי מתעצבן מתגובות כאלו (אני מאוהב בצרפתיות, ולא מחבב יפניות) עד שלמדתי לצחוק על זה.

בנימה רצינית, גם אני (כמו אחרים) התחדשתי ברכב, עדין אני לא חושב שהרכב שלי הכי מושלם, אמין,

חזק, יפה ורומנטי לעומת אחרים.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

אאוטלנדר - בעזרת הוקס המכונית שלך תהיה אמינה. אבל, לא יעזור כלום, הטויוטה קורולה 1600 "אושריקו" היא כנראה הרכב העממי המזדקן טוב ביותר בשני העשורים האחרונים. אפילו מדבקות שדרוג על הגג לא מפריעות לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרוב שהקורולה מוצלחת מדביקים לה סאנרוף מזוייף כדי לקלקל את האווירודינמיות, שלמתחרות יהיה לפחות סיכוי.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

בפעם המליון ואחת: היה לי רכב שקראו לו דייהו נובירה, ואז ראיתי המון ביקורות רעות על הרכב, והתייחסות מזלזלת, ולא קלטתי שאני בעצמי נדפקתי איתו חזק, אז פירטתי את כל הקללות של הרכב (בניגוד לתזה המדומיינת שהרכב אצלי אז הכל סבבה), וטענתי שאחרי הכל התחזוקה שלו זולה והוא רכב שנראה מאחור כמו מרצדס.

לאחר תקופה קצרה נפל לי האסימון (כשעדיין הרכב היה אצלי) וכתבתי בשרשור שאני באמת מזדהה עם כל אלה שקטלו את הרכב, מדובר ביצירה מזעזעת ומילה נרדפת לקללה.

אחר כך קניתי frv שזה באמת רכב מוצלח מכל הבחינות. היו לו בעיות פה ושם, אבל בגדול הוא לא ראה מוסך ב4 שנים שהוא היה אצלי, וכתבתי עליו ביקורת מחמיאה מאוד איפשהוא באמצע הדרך.

אחרי שהחלפתי את הרכב במשהו טוב באמת, גם אמין ומפנק גם נראה מדהים ופוזה של ג'יפ, חזרתי לשרשור ההוא ועדכנתי כמה פרטים שליליים על ההונדה במבט לאחור של 4 שנים. הדגשתי שעדיין הוא רכב מומלץ לקניה! אבל היו כמה פרטים שהציקו לי. בין היתר, זה שמהצד הוא נראה יפה, אבל מאחור נראה כמו צפרדע.

הסיפור הזה הוציא אנשים מפרופורציות לגמרי, ואשכרה התחילו פה לפנטז דברים בשמי. כתבתי שנהגתי על ג'יפ מרצדס, ובפעם הראשונה על האאוטלנדר חזרה אלי אותה הרגשה, מיד נפלו עלי שאני משווה את זה למרצדס וחזרו לדייהו נובירה המקוללת. תנוחו.

פורסם
גם נראה מדהים ופוזה של ג'יפ.

כשאני חושב על מסעות הקאמל טרופי, על בחורינו המצויינים והמסוקסים חותכים את המדבר ברכב שנראה מדהים ועם פוזה של ג'יפ, דבר ראושן עולה לי מנטלית תמונה של אאוטלנדר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על הFRV רשמת שהוא חסכוני ושקט, ואחרי זה רשמת שהוא בולע דלק ומרעיש מעל 100 קמ"ש.

אני מחכה ראות מה יהיו התובנות השליליות שלך על האאוטלנדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...