Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכור לי מקרה של רכב ״עבודה״ (יכול להיות היילקס?) שהבעלים שם עליו שלט בנוסח דומה, כך שזה לא מוגבל רק לרכבי יוקרה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני שמעתי על נהג מונית שתלה שלט על המרצדס שלו וגם הציג את החלקים שהוחלפו. הבנתי שהוא נתבע בבית המשפט ונדרש לשלם כסף ליבואן (לא אימתתי את זה).

פורסם
זכור לי מקרה של רכב ״עבודה״ (יכול להיות היילקס?) שהבעלים שם עליו שלט בנוסח דומה, כך שזה לא מוגבל רק לרכבי יוקרה.

בחיפה:

xwtert.jpg

פורסם
ראיתי אחד שהביא את האינפיניטי שלו על גרר ליום מכירות של אינפיניטי עם שלט בסגנון דומה, אה וגם מגפון שבוא הוא נתן נאומים שלמים והרחיק אנשים מהסוכנות, האמת? היה מחזה מרתק.

עמד בהרצליה מול סוכנות אינפיניטי. לדעתי ליום אחד ואז נעלם.

20150224_072302.jpg20150224_072227.jpg

פורסם
כי אאוטלנדר זה כמעט כמו דייהו נובירה,

רכב נדיר ואיכותי מאין כמוהו, סמן ימני לכל תעשיית הרכב.

נותן לו ראשון, מעביר לשני לבד.

זה נכון שאני כתבתי בדיחה כלשהי והרמתי להנחתה, אבל זה לא מצדיק שתזכיר כאן את הרכב המקולל והמגעיל "דייהו נובירה" ותשווה אותו לרכב מדהים ומקסים כמו מיצובישי אאוטלנדר 2016 שנותן תמורה נפלאה לכספך ולא רואה מוסך...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
ואני על מונית (קיה ריו טורבו דיזל)

וכשקנית רכב מתוצרת קיה, לאיזה רמת אמינות ציפית?

(אני רק שואל, לא קובע עובדות חלילה)

פורסם
רכב מדהים ומקסים כמו מיצובישי אאוטלנדר 2016 שנותן תמורה נפלאה לכספך ולא רואה מוסך...

מתי בדיוק הייתה הזדמנות לאאוטלנדר 2016 לראות מוסך, במקסימום זה רכב שנמצא על הכביש 5 חודשים ושבוע.

אפילו דייהולט נובירה לא מתקלקל כל כך מהר

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מיצובישי אאוטלנדר 2016

לתשומת לב המנהלים, הלינק האוטומטי שנוצר בכתיבת המילים מיצובישי אאוטלנדר 2016 מוביל לאאוטלנדר הישן והמעפן עם מראה השפמנון

פורסם (נערך)
מתי בדיוק הייתה הזדמנות לאאוטלנדר 2016 לראות מוסך, במקסימום זה רכב שנמצא על הכביש 5 חודשים ושבוע

נכון, אבל גם לאאוטלנדר הישן יש אמינות מטורפת שהוכחה בדו"ח של חברת ליסינג שדלף, ובמבחן ארוך טווח של "וואלה". שמתי לב לפרט הקטן הזה כששקלתי לקנות את הרכב.

לפי דו"ח תקלות מפורט של כלי הרכב, המיצובישי עקף את המאזדה 5 ואת הפורד גלקסי והוכיח אמינות יותר טובה מהם (תתקלקל בקושי פעם אחת בשלוש שנים).

ע"פ הדו"ח, קיה קארנס תתקלקל כמעט 4 פעמים בשנה, וסיטרואן C4 פיקאסו תתקלקל פעמיים בשנה. מעודד ביותר :lol:

אגב, מנתונים שפרסמה חברת וורנטי דיירקט העוסקת במתן שירותי אחריות למאות אלפי כלי רכב בבריטניה (בשנת 2012), עולה כי הרכב האמין ביותר ב-15 השנים האחרונות הוא מיצובישי לנסר. מקום ראשון ברשימת המכוניות הכי אמינות בעולם.

ולכל אלה שנהנו מהבדיחה על אאוטלנדר, אז צחוק בצד: ברשימת המכוניות הכי לא אמינות בעולם, שפירסמה וורנטי דיירקט, מככבים כל דגמי היוקרה: במוו, מרצדס, בנטלי, ריינג' רובר, פורשה, ואאודי שקטפה את המקום הראשון והמפוקפק.

מה שמסביר את הסיבה האמיתית לכך שלא רואים אאוטלנדר חונה מול הסוכנות עם שלט מחאה...

עריכה אחרונה על ידי outlander

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מיצובישי אאוטלנדר הוא הרכב הכי טוב בעולם, הבנו. רק אחרי שתמכור אותו הוא יעביר את התואר הזה למחליף שלו ויצטרף לשאר המכוניות המעפנות שבולעות דלק ונראות כמו צפרדע.

ראיתי פעם בקריות יונדאי H1 עם כיתוב דומה במדבקות מושקעות על כל הרכב. בהתחלה חשבתי שזה בכלל פרסומת לאינסטלטור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

רק אני לא מבין איך אתה כ"כ מתכחש לדגם טרום מתיחת הפנים של האאוטלנדר כמתיחת פנים ומגדיר אותו כדגם ישן למרות שהשינוי המכני הכי גדול שנעשה בו זו החלפת תיבת ההילוכים לחדשה יותר והמנוע והפלטפורמה זהים (ובחיים לא ראיתי מישהו לוקח את זה לכזו לקיצוניות כמוך), ואולם אתה מתייחס לאמינות שלו כשבאת לקנות את שלך.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
מיצובישי אאוטלנדר הוא הרכב הכי טוב בעולם, הבנו

לא הכי טוב, אבל אמין ביותר. וזה מה שחשוב.

אולי לא קראת את מה שהוספתי בעריכה מאוחרת, על כך שברשימת המכוניות הכי לא אמינות בעולם, שפירסמה וורנטי דיירקט, מככבים כל דגמי היוקרה: במוו, מרצדס, בנטלי, ריינג' רובר, פורשה, ואאודי שקטפה את המקום הראשון והמפוקפק.

פורסם (נערך)
רק אני לא מבין איך אתה כ"כ מתכחש לדגם טרום מתיחת הפנים של האאוטלנדר כמתיחת פנים ומגדיר אותו כדגם ישן למרות שהשינוי המכני הכי גדול שנעשה בו זו החלפת תיבת ההילוכים לחדשה יותר והמנוע והפלטפורמה זהים (ובחיים לא ראיתי מישהו לוקח את זה לכזו לקיצוניות כמוך), ואולם אתה מתייחס לאמינות שלו כשבאת לקנות את שלך.

מה זאת אומרת "מתכחש"?

זה דגם ישן כי הוא ישן.

והוא מעפן כי הוא נראה מעפן.

מבחינה מיכנית הוא לא גרוע, והוא אמין ביותר, וזה מה שחשוב. נכון שיש שיפור בבידוד רעשים, תיבת הילוכים, זינוק מעמידה, ועוד 100 שינויים שמיצובישי הצהירה, אבל כשאני כותב "ישן ומעפן" אני מתכוון בעיקר למראה החיצוני. אני לא הייתי קונה כזה דבר.

הדגם החדש נראה ממש טוב בעיני, ולכן קניתי אותו. אני מודע לזה שהוא לא כליל השלימות, לא מרצדס ולא במוו, אבל הוא סבבה ונוח לשייט איתו.

עריכה אחרונה על ידי outlander

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...