Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כמה אפשרויות להעדר שלטים מהאוטו שלך, האחת אמינות שאינה מאפשרת קיום פגמים או חוסרים, השניה יבואן נבון שדואג לרצות לקוחות ממורמרים, השלישית לקוחות שקנו את האוטו בשל אמינותו ולא ינסרו את הענף הזה שכידוע גם דואג למחיר שוק נאה כשירצו למכור ( מה שגם מסביר אגב מיקום גבוה בסקרי שביעות רצון )

בקשר למה שכתבת בסוגריים, אתה טועה.

כי אתר יד2 מאפשר כתיבת ביקורת רק לכאלה שכבר מכרו את הרכב, ולא אכפת להם ללכלך עליו מכאן ועד ליפן. ואתה יכול לקרוא באתר יד2 את הביקורות המדהימות שכתבו אלה שמכרו רכב כזה והתקדמו למשהו אחר.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זאת אומרת "מתכחש"?

זה דגם ישן כי הוא ישן.

והוא מעפן כי הוא נראה מעפן.

מבחינה מיכנית הוא לא גרוע, והוא אמין ביותר, וזה מה שחשוב. נכון שיש שיפור בבידוד רעשים, תיבת הילוכים, זינוק מעמידה, ועוד 100 שינויים שמיצובישי הצהירה, אבל כשאני כותב "ישן ומעפן" אני מתכוון בעיקר למראה החיצוני. אני לא הייתי קונה כזה דבר.

הדגם החדש נראה ממש טוב בעיני, ולכן קניתי אותו. אני מודע לזה שהוא לא כליל השלימות, לא מרצדס ולא במוו, אבל הוא סבבה ונוח לשייט איתו.

אתה חוזר ומתיחס לאמינות כאל גורם מכריע אז רק קח בחשבון שהכי אמין זה לקחת מונית, וכנראה גם הכי זול.

אם בכל זאת קנית אוטו כנראה(בטוח?) שיש עוד פרמטרים שמעניינים אותך.

אגב, לדעתי האוטלנדר הקודם הרבה יותר יפה מהנוכחי. למען האמת הוא יפה, הנוכחי נראה כאילו לקחו את הקודם והמיסו בתנור עד שנזלו לו הפנסים.

פורסם

outlander, באמת שאני מאוד שמח בשבילך שאתה כל כך שמח מהרכב שרכשת.

אבל לא יכול להיות שבכל כך הרבה שרשורים אתה בלי קשר לעניין סתם דוחף את הרכב שלך.

אני מציע שתפתח שרשור חוויה מהרכב בו תכתוב את כל מה שמתחשק לך.

נכנסתי לקרוא על BMW ובסוף אני קורא על מיצובישי....

פורסם (נערך)

כבר כתבתי על חבר שקנה את המיני לפני כשנה וכבר בילה 4 פעמים במוסך ? פירמטו לו מחשב מנוע ומחשב הגה ועוד כל מיני טיפולים אבל כיאה למוצר פרימיום השירות היה טוב . שבוע שעבר קיבל מכתב על ריקול שבו גל ארכובה עלול להנזק . לא ברור איך תקלת מנוע הופכת לריקול אבל ניחא . יש להם תקלות אבל הם בהחלט יודעים לטפל בלקוחות . לכן לא ברור איך ה x5 הגיע למצב כזה .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אתה חוזר ומתיחס לאמינות כאל גורם מכריע אז רק קח בחשבון שהכי אמין זה לקחת מונית, וכנראה גם הכי זול.

אם בכל זאת קנית אוטו כנראה(בטוח?) שיש עוד פרמטרים שמעניינים אותך.

אגב, לדעתי האוטלנדר הקודם הרבה יותר יפה מהנוכחי. למען האמת הוא יפה, הנוכחי נראה כאילו לקחו את הקודם והמיסו בתנור עד שנזלו לו הפנסים.

אוסף של שטויות כאלה עוד לא יצא לי לקרוא.... :lol:

רכב של מונית שעשה כל כך הרבה קילומטרים הוא הכין אמין?

והאאוטלנדר הקודם יותר יפה מהנוכחי?

תשמע, אתה משהו...

פורסם

זה התחיל כסתם בדיחה שזרקתי. בסופו של דבר לאחר שחקרתי את הענין, המחקרים באמת מוכיחים שמכוניות יוקרה לא מעטות סובלות מחוסר אמינות.... וזאת לא בדיחה אלא מציאות מפתיעה.

פורסם
בקשר למה שכתבת בסוגריים, אתה טועה.

כי אתר יד2 מאפשר כתיבת ביקורת רק לכאלה שכבר מכרו את הרכב, ולא אכפת להם ללכלך עליו מכאן ועד ליפן. ואתה יכול לקרוא באתר יד2 את הביקורות המדהימות שכתבו אלה שמכרו רכב כזה והתקדמו למשהו אחר.

יכול בהחלט שאני טועה, אבל הביקורות ביד 2 אינן ההוכחה לכך, הן רק מאששות ביתר תוקף את ההנחה שקשורה יותר בטבע האדם מאשר במכוניות ולפיה אנשים מקובעים ( לא חלילה בשלילה, פשוט אבחנה ) בקונצפסיה לא ימהרו לנתץ אותה גם כשחדלה הסיבה להתקיים הסיבה לה, ולו בשל הצורך להוכיח לסביבה וגם לעצמם את נכונותה.

פורסם
אוסף של שטויות כאלה עוד לא יצא לי לקרוא.... [emoji38]

תשמע, אתה משהו...

לקחת מונית - בתחנת המוניות הקרובה לביתך.

לא לקנות אוקטביה DSG עם 600K קילומטרים ומסבחה משתלשלת מהמראה המרכזית.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא התכוון שמבחינצ אמינות עדיף להזמין מונית, לא לקנות רכב שהיה מונית.

תמשיך, זה מצחיק. אני כבר מחכה ליום שתמכור את האאוטלנדר כדי לקרוא איך תקטול אותו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אוסף של שטויות כאלה עוד לא יצא לי לקרוא.... :lol:

תשמע, אתה משהו...

הבנת הנקרא outlander...

ולגבי המראה של הרכב, אני לא מבין את התמיה שלך. כמו שאתה חושב שהדגם הנוכחי זה הדבר הכי יפה שמעצב רכב אי פעם הוציא תחת ידיו (או ככה זה נשמע לפחות הפוסטים שלך...), אחרים בהחלט יכולים לחשוב שהדגם הקודם יפה יותר (אני לא אחד מהם אגב).

פורסם

ממש מצחיק לקרוא את התגובות של הבחור עם המיצובישי, האמת יוצא לי לקרוא הרבה תגובות שלו.

המיצובישי מרגישה כמו מרצדס, ועוד רבים וטובים.

שם לי סימניה לעקוב ולראות מתי הוא מוכר אותה ואיך הלכלוך יצוף דקה אחרי העברת הבעלות. או שהוא יהיה כמו אחרים שלא יעיזו להגיד משהו רע כדי לא לצאת מפג*** מול כולם.

אגב - נהגתי על האווטלנדר החדש, והישן, שניהם מרגישים בפנים מעאפנים, פלסטיקה ברמה של מאזדה לאנטיס, אולי קצת מעל. בדגם הישן הציפוי שלה מתקלף תוך שנים ספורות. מקווה שבחדש תיקנו את זה, כי זה מזעזע.

הגיר הרציף מעיק ברמות אחרות, ועוד לי יש נסיון מאוד ארוך עם גירים רציפים.

ויש עוד כמה דברים אבל לא נהרוס לך את הפנטזיה שקנית לא פחות מרולס רויס.

יש דבר שנקרא אמינות אישית, לכל רכב באשר הוא יש יתרונות וחסרונות, לא קיים רכב בלי חסרונות, פשוט אין. סובייקטיבי כמובן.

אז לי יש סקודה, מת על הרכב הזה, מאוהב בו.

אבל, וזה אבל גדול, בניגוד אלייך אני יכול להצביע על החסרונות שלו בקלות, הבידוד רעשים שלו יכל להיות קצת יותר טוב, רעשי הרוח והמנוע (דיזל) חודרים ולפעמים זה מציק.

מחירי החלפים יקרים מאוד ביחס למתחרות.

הביטוח יקר.

הרכב לא מאובזר ביחס לרכבים זהים לו בשנתון, אין לחצני שליטה מההגה או בקרת שיוט לדוגמא.

לאחר לא מעט שנים על הכביש, ההגה עור התחיל להיסדק לקבל בלאי למרות ששמרתי עליו מכל משמר.

יכול להמשיך...

לנושא השרשור:

ראיתי פעם מישהו עם גיפ של אודי שעשה הדבקה כזו על הרכב, ממש מזמן, אולי יש לי תמונה של זה במחשב איפשהו, מעניין אם זה עזר לו אז ואם זה יעזור לבחור עם הBMW.

פורסם

חכה זה עוד כלום, תגיד תודה שאף אחד לא אמר שהוא אף פעם לא ראה קורולה "מהשנים הטובות" או מאזדה 3 עם כיתוב לא-מרוצה לאורך כל הרכב.

לכמה אנשים בפורום יש נטייה לעשות thread hijacking, לא הכי מנומס, אבל אל תתפלא אם פתאום אתה רואה את ספיידרמן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לתשומת לב המנהלים, הלינק האוטומטי שנוצר בכתיבת המילים מיצובישי אאוטלנדר 2016 מוביל לאאוטלנדר הישן והמעפן עם מראה השפמנון

אני במקומך לא הייתי מדבר סרה באביו הגנטי של כליל השלימות שלך. אחרי הכל הגנום שלהם זהה ב 99%.

זה קארמה.

כמו שלא תקלל את ההורים שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...