Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עברתי בנשר,יש שם סוכנות ומוסך מרכזי של במוו,עמדה שם X5 על הכביש עם שלט די מעניין

SSS.jpeg

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכור לי כבר מעשה כזה,שפורסם בפורום.

מעניין מה קרה בכזה רכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

וואללה

עברתי היום שם וראיתי את הרכב חונה בדיוק שם.

מתפלא שהרכב עוד לא עלה באש השמימה כמו מרכבתו של אליהו הנביא

וַיְהִי הֵמָּה הֹלְכִים הָלוֹךְ וְדַבֵּר וְהִנֵּה רֶכֶב אֵשׁ וְסוּסֵי אֵשׁ וַיַּפְרִדוּ בֵּין שְׁנֵיהֶם וַיַּעַל אֵלִיָּהוּ בַּסְּעָרָה הַשָּׁמָיִם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אליהו זה במוחרקה. הרכב צריך להגיע לשם קודם, וכנראה שהנזירים לא מתעניינים ב-BMW.

ד"א - נדמה לי שיש לפורום נציג במקום. אולי יש לו מה לספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל

השמימה הוא בכלל לא עלה במוחקרה

במוחרקה הוא קיצר את ראשי נביאי הבעל

אבל מה זה נשר למוחרקה?

עולים בכבישים כיפיים...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה גם במרצדס וגם באודי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

וואלה יכול להבין אותו,לקנות רכב בסכום כזה ולקבל אותו במצב לא פחות ממושלם זה מבאס.

אני על רכב ב130 אלף שקנינו מאלבר והיה חסר בו חתיכת כיסוי לפילטר מזגן איבדתי את הראש ושפכתי על אלבר המון חרא ברשתות החברתיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצחיק שאתה מעלה את זה, בדיוק היום עברתי באחד הכבישים המהירים וראיתי סדרה 6 (כמדומני) בדיוק עולה על גרר והבעלים לא היה נראה מרוצה (בלשון המעטה)

דר"א פירסמו פה פעם גם על ביואיק או שברולט לא ? אותו סיפור, הבן אדם ההוא אשכר'ה השקיע על מדבקה לרכב XD

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תאמין לי שאני לא מצליח לעקוב אחרי כל ההוקוס-פוקוס, ואיפה מישהו הפך מקל לנחש, הלך על המים או עלה עם הסוסה לשמים.

אבל המסורת מאפשרת לכל מיני שרלטנים לרכוש BMW על חשבון הצאן.

טוב, צריך לחזור לנושא השרשור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין שאף פעם לא ראיתי אאוטלנדר עם שלט כזה, רק מרצדס אאודי ובמוו....

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ראיתי אחד שהביא את האינפיניטי שלו על גרר ליום מכירות של אינפיניטי עם שלט בסגנון דומה, אה וגם מגפון שבוא הוא נתן נאומים שלמים והרחיק אנשים מהסוכנות, האמת? היה מחזה מרתק.

פורסם
מעניין שאף פעם לא ראיתי אאוטלנדר עם שלט כזה, רק מרצדס אאודי ובמוו....[/quote

כשקונים אאוטלנדר לא מצפים שיהיה רכב יוקרה לכן לא מתאכזבים, לקוחות של רכבים מאוד יקרים מצפים מהרכב לשלמות וכל פיפס קטן שלאחרים ברכב רגיל לא היה מפריע ברכב יקר זה כן מפריע..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...