Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלקסוס LX זו פשוט גרסה יוקרתית יותר למה שנמכר פה בעבר כלנד קרוזר 200 (J200).

הGX זו גרסה יוקרתית יותר ללנדקרוזר שנמכר פה בארץ (J150) ולא בארה"ב (ולטעמי נראה הרבה יותר מהלנדקרוזר שהגזימו עם הכרום וכיערו אותו במתיחת הפנים).

פורסם
רכב מעולה, היה הרכב הראשון שנהגתי עליו מיד אחרי הוצאת הרישיון... מה גם שהמושבים מתקפלים למיטה אחת...

Mitsubishi-L300-Inside.jpg

יש כזה גם בטרנספורטר.

אם כבר, אז לדעתי טרנספורטר יותר פרקטי בגלל שהוא גדול ומרווח יותר.

בנוסף, הוא גם בטיחותי יותר, כי יש לו לפחות איזשהו איזור קריסה מקדימה (אני מדבר על כזה מודל 2005-6)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
איזה כבר פוזה יש לג'יפון? גובה? הרכב לא מספיק גבוה כדי להיות מעל כולם על הכביש.

כל הגברים העדיפו פרייבט, כל הנשים הטילו וטו- רק ג'יפון.

בודאי שהג'יפונים יותר גבוהים מכל רכב סטנדרטי - כאשר הם חונים על המדרכה.

אתם מוזמנים ביום ששי בבוקר לסופרמרקט של דניה, לראות איך כל השחורדיניות מחנות את ג'יפוני הפוזה שלהן על המדרכות.

עידן - ממש צדקת עם הכינוי שנתת להם. ג'יפונים ב-פ' רפויה.

וקרדיט לבחור מפורום הקניה שהסביר שהקטגוריה אינה ג'יפ, אלא "סופר ג'יפ"

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לג'יפונים כן יש יתרון פרקטי בהשוואה לרכבים משפחתיים רגילים- נוח יותר להעמיס בהם את הילדים הקטנים.

וזהו בערך, פשוט כי כמעט בכל פרמטר אחר הם נחותים ביחס לדגם המשפחתי המקביל של אותו יצרן.

לדוגמה, אודי Q5 אל מול אודי A4- הדף מאובזר יותר, מתנהג יותר, ואני משער שגם זול יותר (לא בדקתי).

ניסיתי להסביר להן שיש דבר כזה שנקרא מרכז כובד ולרכב עם מרכז כובד גבוהה יהיה פחות בטיחותי בהשוואה לרכב עם מרכז כובד נמוך, במיוחד לאור זה שאנחנו גרים על צלע הר וכל הכבישים בסביבה מפותלים ועם הרבה שיפועים וכו'.

פני העגל שהביטו עלי הבהירו לי שאין עם מי לדבר.....

בקיצור, לא רק פוזה, גם הרבה בטיחות...

לא כל מי שסט השיקולים שלו שונה משלכם עושה טעות או מחפש את הפוזה.

לא כולם מחפשים את ה turn-in ואת ההגה המדוייק והמתקשר.

מה עם כניסה ויציאה מהרכב? (בלי קשר להעמסת ילדים או שקיות מהסופר)

עליה קלה על מדרכות? (תרשו לי לנחש - אף אחד מחברי הפורום לא עלה מעולם על מדרכה)

ודווקא לעניין הבטיחות אתה מתעלם מיתרון משמעותי שיש לג׳יפון מבחינת הבטיחות הפאסבית (בהנחה שהוא שוקל יותר ממשפחתית ״מקבילה״)

בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב יש משמעות אדירה למאסה של הרכב שבו אתה נמצא ביחס למאסה של הרכב שבו אתה מתנגש

לא יודע מה אתכם, אבל אני מעדיף להיות ברכב ששוקל 300 קילו יותר מאשר הרכב שבו אני עלול להתנגש מאשר ״לקנות״ עוד כוכב בטיחות נוסף.

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם (נערך)

1. צודק. באמת לא ראיתי את הסרטון.

2. התכוונתי לפער של משהו בסביבות כוכב בטיחות אחד (גם רשמתי כוכב) ולא לשני כלי רכב עם פער של איזה עשרים שנה במודל.

על אותו משקל יכלת גם להביא תמונה של ג׳יפ מוגבה בעשרה אינטש ושואל אם באמת יותר קל להיכנס ולצאת מהג׳יפ מאשר לפרייבט רגילה.

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

אז תקנה האמר ותסיים סיפור, או שתוציא רישיון צד ג׳.

שוב, אתם בוחרים להיתמם, אף אחד לא קונה את הלבנות האלו כי זה חזק יותר בתאונה, אלא משיקולי פוזה וחוסר ביטחון עצמי בנהיגה שבמעבר לג׳יפון מתורגם לביטחון עצמי מופרז ומסוכן.

פורסם

שטויות. אבי למשל קונה רק ג'יפים כרכב הסעה עיקרי למשפחה בגלל שיקולי בטיחות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

עליה קלה על מדרכות? (תרשו לי לנחש - אף אחד מחברי הפורום לא עלה מעולם על מדרכה)

פשוט שיקול הזוי לקניית מכונית. הרכב שלך אמור להשאר על הכביש, לא לעלות על מדרכות.

פורסם
מבחינת פראקטיות אין על זה:

[ATTACH=CONFIG]459527[/ATTACH]

היה להורים שלי אחד כשהייתי קטן.

מעדיף את זה על פני כל ג'יפון.

זוכר את הרכב הזה. מגובר בקרש גיהוץ אמיתי. הנוחות נסיעה בו לא קיימת, אבל הוא גם לא מתקלקל.

פורסם
פשוט שיקול הזוי לקניית מכונית. הרכב שלך אמור להשאר על הכביש, לא לעלות על מדרכות.

לא למי שצריך למשל להחנות עם שני גלגלים על המדרכה.

והרכב שלך גם לא אמור לעבור את ה 110 קמ״ש.

לכל אחד יש סט שיקולים שונה. כזה דבר בלתי ניתן לתפישה?

פורסם
שטויות. אבי למשל קונה רק ג'יפים כרכב הסעה עיקרי למשפחה בגלל שיקולי בטיחות

ואתה חושב שהוא עושה בשכל?

כלומר, זה שזה "ג'יפ" (אתה בוודאי מתכוון ל4WD) אוטומטית מקנה לו יותר בטיחות מכלי רכב אחר?

"ג'יפ" מגיע בדרך כלל עם הנעה אחורית (עם אופציה להפעיל הנעה כפולה), צמיגי 50/50, מרכז כובד גבוה יותר.

כל זה בהחלט לא מקנה לו יותר בטיחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מעדיף משקל על פני כוכבים? את הסרטון הזה כנראה לא ראית

http://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY

רק לידיעה, שני הרכבים האלה שוקלים כמעט אותו הדבר למרות הגדלים השונים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...