Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאה שישית מאתר ווינט. ושוב - התוצאה (העגומה) היא לטובת הג'יפ, בהגזמה:

התאונה בצומת חולון ארעה סמוך לשעה ארבע לפנות בוקר, כאשר ג'יפ התנגש במכונית פרטית, וגרם למותם של הנהג, ושל אחד הנוסעים. נהג הג'יפ, בן 23 מראשון לציון, נעצר בחשד שנהג תחת השפעת אלכוהול אולם עדיין לא ברור אם הוא זה שעבר בצומת באור אדום או שמא היה זה הרכב הפרטי בו נסעו שני ההרוגים.

סמוך לשעה ארבע בבוקר נסע ג'יפ הטויוטה ברחוב בן צבי בתל אביב ממערב למזרח. בהגיעו לצומת חולון פגע במכונית פרטית בה נהג תושב חולון בן 21 ועימו ארבעה נוסעים נוספים. כתוצאה מהתאונה נפגעה המכונית, מסוג דייהטסו, ואחד הנוסעים נהרג במקום.

ארבעת הנוסעים האחרים נפצעו והועברו על ידי מד"א לבית החולים איכילוב בתל אביב כשהם במצב קשה. במהלך הלילה נפטר מפצעיו נוסע נוסף על שולחן הניתוחים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהשוואה בתאונה בין שתי ג׳יפים ובין שני רכבים רגילים (באותן נסיבות/פרמטרים), לרוב התאונה בין שתי הג׳יפים תהיה קטלנית יותר בגלל המסה.

אנחנו לא מתעסקים פה בעובדות.. אלא בתפיסת מחשבה, עובדות כבר סיפקתי וזה לא שכנע.

פורסם (נערך)

כושר השכנוע העצמי שלך זה משהו מדהים וחסר תקדים.

חוסר היכולת שלך להבין שכל מה שאתה מעתיק לנו לפה לא שווה כלום וזה לא באמת מצביע על בטיחות של ג'יפ. גם מדהימה, לא פחות1

הדבר האחרון, אתה אשכרה מדמיין שיש לך ג'יפ, במקסימום יש לך מיצובישי לנסר מוגבהת, לא יותר מזה. אני מאמין שאתה תתפלץ לקריאת שורות אלה, אבל זו האמת הכואבת

נ.ב אתה כנראה לא מבין שאולי התאונה הייתי בין דייהטסו סיריון שנת 97 ובין ג'יפ לנד קרוזר 2016, אז ברור שיש פה הפרש בבטיחות. ההבדלים הם בין הרכבים באותו שנתון.

חברים, אנחנו מאכילים את הטרולים, מיותר

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

תוצאה שישית מאתר ווינט. ושוב - התוצאה (העגומה) היא לטובת הג'יפ, בהגזמה:

התאונה בצומת חולון ארעה סמוך לשעה ארבע לפנות בוקר, כאשר ג'יפ התנגש במכונית פרטית, וגרם למותם של הנהג, ושל אחד הנוסעים. נהג הג'יפ, בן 23 מראשון לציון, נעצר בחשד שנהג תחת השפעת אלכוהול אולם עדיין לא ברור אם הוא זה שעבר בצומת באור אדום או שמא היה זה הרכב הפרטי בו נסעו שני ההרוגים.

סמוך לשעה ארבע בבוקר נסע ג'יפ הטויוטה ברחוב בן צבי בתל אביב ממערב למזרח. בהגיעו לצומת חולון פגע במכונית פרטית בה נהג תושב חולון בן 21 ועימו ארבעה נוסעים נוספים. כתוצאה מהתאונה נפגעה המכונית, מסוג דייהטסו, ואחד הנוסעים נהרג במקום.

ארבעת הנוסעים האחרים נפצעו והועברו על ידי מד"א לבית החולים איכילוב בתל אביב כשהם במצב קשה. במהלך הלילה נפטר מפצעיו נוסע נוסף על שולחן הניתוחים.

פורסם

הדבר האחרון, אתה אשכרה מדמיין שיש לך ג'יפ, במקסימום יש לך מיצובישי לנסר מוגבהת, לא יותר מזה. אני מאמין שאתה תתפלץ לקריאת שורות אלה, אבל זו האמת הכואבת

אני לא הולך להתפלץ בגלל שאתה אשכרה מדמיין שאאוטלנדר זה לא ג'יפ אלא לנסר מוגבהת.

כי לפי נתוני אורך רוחב וגובה זה ג'יפ ככל הג'יפים, והיתרון שלו בתאונות יהיה בדיוק כמו ג'יפ, גם בלי הנעה כפולה

פורסם

כי לפי נתוני אורך רוחב וגובה זה ג'יפ ככל הג'יפים, והיתרון שלו בתאונות יהיה בדיוק כמו ג'יפ, גם בלי הנעה כפולה

אתה צודק, באמת, אתה צודק, הגודל קובע. זה ג'יפ :roflmao::loco::screwy::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::brickwall::roll:

באמת דיי, הטרול כנראה רעב. נראה לי מיצינו את שרשור האוננות על פאקינג מיצובישי אאוטלנדר.

פורסם

שוב אתה מדבר בלי מושג.. יש הבדל במרכב הרכב בין רכב פנאי, לרכב שטח אמיתי.

פורסם (נערך)
חן, אתה חזק בהסברים על סוג הרכב ובטיחותו. אני אומר לך שתכלס, תגגל על תאונות בין רכב פרטי לג'יפ והתוצאה ב99 אחוז מהמקרים תהיה זהה.. לטובת הג'יפ, ובהגזמה.

או! איש של "תכל'ס". שזה סתם מלה נרדפת למישהו שלא ייתן לשום היגיון (והס מלהזכיר מחקר אמפירי) לבלבל אותו.

אז אתה יודע מה יש לומר לאנשי תכל'ס כמוך? תלמדו לוגיקה!

מהדיווחים שציטטת חסרים כל כך הרבה נתונים כמו סוג הרכב, כיצד ישבו הנוסעים, פרופיל ההתנגשות וכדומה.

למשל, במקרה השלישי שציינת ברור מהאופן שבו נוסעי הרכב הפרטי הוטחו ממנו והחוצה שהם לא היו חגורים. גם חזיר בר שוקל פחות ממכונית, עדיין אם אני אתנגש בו בלי חגורה אני כנראה אקפח את חיי.

מה גם שמנוסח הדברים נראה שחזית הג'יפ פגעה בצדו של הרכב הפרטי, ולכן ממילא הוא יספוג מכה קשה יותר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אאוטלנדר - הדבר היחידי שאפשר אולי להוכיח מכל הכתבות הללו שכמות הג'יפונים על הכביש עלתה.

השערת מחקר נוספת שאפשר להביא מהכתבות הללו זה שהסבירות של בעל ג'יפון להיות בתאונה גבוה יותר מבעל רכב פרייבט (אולי קשור לאשליית הביטחון)

בסופו של דבר כל הכתבות לא מוכיחות שום דבר כי אין לדעת מה סוג/שנה של הרכבים המעורבים, האם תאונה חזיתית או לא, האם היו חגורים או לא, אם היו כשלים ברכב או לא ועוד.

לדוגמא מקרים שנגמרו קצת אחרת:

stgcarcrash02.jpg

רמז: האאוטלאנדר בצבע כחול

פורסם

איזה יתרון הנעה כפולה נותנת בזמן התנגשות?!:shock::?:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
איזה יתרון הנעה כפולה נותנת בזמן התנגשות?!:shock::?:

זה בדיוק מה שאני אומר, שגם אאוטלנדר בלי הנעה כפולה יתן אפקט של ג'יפ

פורסם
אאוטלנדר - הדבר היחידי שאפשר אולי להוכיח מכל הכתבות הללו שכמות הג'יפונים על הכביש עלתה.

השערת מחקר נוספת שאפשר להביא מהכתבות הללו זה שהסבירות של בעל ג'יפון להיות בתאונה גבוה יותר מבעל רכב פרייבט (אולי קשור לאשליית הביטחון)

בסופו של דבר כל הכתבות לא מוכיחות שום דבר כי אין לדעת מה סוג/שנה של הרכבים המעורבים, האם תאונה חזיתית או לא, האם היו חגורים או לא, אם היו כשלים ברכב או לא ועוד.

תירוצים יש לרוב, והסברים יש לרוב. מה שרציתי לומר בסך הכל הוא ש99 אחוז מהמפגשים בין ג'יפ לפרייבט מסתיימים בתוצאה לטובת הג'יפ עם הפרש ניכר. ואת זה רואים בשיטוט אקראי בגוגל, בחיפוש אחר תאונות שכאלה. וזה מוכיח שעובדתית, ג'יפ יותר בטוח, וזה אחד מהיתרונות שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...