Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בתחום האיבזור - המכונית הכי מאובזרת במבחן! עם מערכת מולטימדיה מצויינת שקטפה שבחים מכאן עד ליפן.

איך בכלל אפשר להגיד כזה דבר על מערכת סינית שמותקנת בארץ והיבואן סגר לה את כל האופציות.

ומנכ"ל כולמוביל בכלל מתראיין לכתבה בעיתון ואומר שזו מערכת ש"הומצאה ופותחה" על ידי כולמוביל.

אגב ניתן לפתוח את המערכת בתשלום סמלי.

פרטים באימייל: [email protected]

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם
תלמד כלל: אני לעולם לא ממציא משהו.

אני לא זוכר איפה בדיוק ראיתי את זה, אבל בינתיים מצאתי את זה במאקו:

[ATTACH=CONFIG]459724[/ATTACH]

"הממלכה המאוחדת" זה אנגליה, לא ארצות הברית. Jussayin'

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בכל כלל יש יוצא מן הכלל. כמו הכלל שכל הג'יפונים האטמוספריים הם טוחני דלק ועגלות מתות עם הנעה קדמית שאין מצב לשטח, אז האאוטלנדר לא כזה.

ומנכ"ל כולמוביל בכלל מתראיין לכתבה בעיתון ואומר שזו מערכת ש"הומצאה ופותחה" על ידי כולמוביל.

אגב ניתן לפתוח את המערכת בתשלום סמלי.

מה לא מובן? המציאו בכלמוביל שהמערכת תהיה נעולה, כשבשאר המדינות זה לא. ה"פיתוח" שלהם זה שכדי לפתוח את המערכת, תפתח אצלם את הארנק לרוווחה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה זכור לי בארה"ב, אז מסתבר שזה באנגליה לפי הלינק האחרון, זה משנה משהו? תכל'ס, FRV היה מקום ראשון בבריטניה.

אני זוכר את זה טוב, כי הנתון הזה הפחיד אותי כשקניתי FRV.

המערכת של כלמוביל היא מעולה (ואת זה לא אני אמרתי, אלא עשרת הבוחנים בקישור דלעיל) ולא ממש מדגדג לי שהיא נעולה. גם לא מעניין אותי אם היא באמת פותחה בסין או בישראל. מה שמעניין זה שהיא עובדת היטב ומספקת את כל הצרכים לעילא ולעילא.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
איזה מן סיבובים נהג מן המניין עובר במאה וארבעים קילומטרים לשעה?

אם אתה מדבר על ״עיקולים״ בדרכים מהירות אז גם כרכרה תרגיש שם יציבה במהירות הזו....

לא יודע מה זה "עיקולים", אבל בדרכים מהירות יש לפעמים סיבובים, אפילו סיבובים חדים. ברכבים שונים שיצא לי לנסוע עליהם, הרגשתי שאני הולך לעוף לעזאזל, והאאוטלנדר יציב, במיוחד עם הצמיגי חתך נמוך שאני נועל, אז סבבה לי לגמרי.

עכשיו כשאני אומר את זה אז זה נשמע בדיחה, כי בטח אני סתם מחרטט, ולא מבין ברכבים. אז הנה ביקורת עיתונאית, אתר וואלה:

"התנהגות האאוטלנדר צפויה ובטוחה; אחיזת הכביש טובה בדגם הפרימיום, עם נטייה קלה לתת היגוי. צמיגי 225/55R18 שפגעו בנוחות הנסיעה, הפתיעו לטובה בכביש הררי אליו נכנסתי כדי לצאת ידי חובה – המרכב התנודד ימינה-שמאלה, אבל האאוטלנדר תפר במהירות את העיקולים. גם אם נהיגה ספורטיבית אינה מעניינת את הלקוח הטיפוסי, טוב לדעת שהרכב לא יפתיע אותך בזמן תמרון חירום".

פורסם
outlander היקר, לרוב אני לא מרבה להגיב בפורום, אבל הפעם הייתי חייב.

מילא נגיד ואפשר להתווכח על היתרון הבטיחותי של הקרוסאוברים, למרות שכמו רבים פה אני מאמין שהם פחות בטוחים מהרכבים עליהם הם מבוססים, כלומר רכבי סטיישן משפחתיים, פשוט שפה הם עם מתלים מוגבהים... הם בהחלט לא "ג'יפים" או רכבי שטח אמיתיים.

רכבי שטח אמיתיים הם רכבים עם יכולת שטח אמיתית, הילוך כוח, מיתלים ארוכי מהלך ועוד, כדוגמת לנד רובר דיסקברי, טויוטה לנד קרוזר וכ'ו.

יפה מאוד. ועכשיו רק בקשה קטנה, תמצא לי איפה כתבתי שאאוטלנדר זה ג'יפ אמיתי או רכב שטח אמיתי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי מסתמך על אתרים כמו וואלה, מאקו או טמקא שיתנו לי ביקורת אובייקטיבית על רכב. היה שרשור ארוך בנושא הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נסיון אחרון.

רק אלוהים יודע איך מ:

הצלחת להסיק את:

מה שכתבתי, זה בדיוק מה שנאמר בביקורת. מבחוץ ג'יפ נוצץ, מבפנים איכות נמוכה. אני לא הייתי מגדיר את זה כך, אלא שהעיצוב לא מרשים. היות וזה לא תורה מסיני, אני מאמין שתרשה לי לחלוק על הבוחן פה ושם.

הלאה. "מרבית השיבושים הקטנים הוא סופג בלי בעיה". זה בדיוק מה שכתבתי. נוחות מדהימה. מעל דברים גדולים הוא מתנדנד. ביג דיל.

גם לגבי הסיבובים, הבוחן כותב "בדרך כלל זה לא יהיה מסוכן", הג'יפ יתפור את העיקול ולא יקרה כלום, אבל הרכינה גורמת לחוסר ביטחון מסויים (כנראה לפי אמות המדה המחמירות של הבוחן, שקרע את האוטו).

זה לא הראיה הסובייקטיבית שלי, אלא הראיה הסובייקטיבית שלך. אני בחרתי להדגיש את הדברים החיוביים שהם קריטיים לאדם פשוט כמוני שנוהג עם הרכב להנאתו ולא הולך למסלולי מירוצים, ואתה בחרת להדגיש דברים שוליים שיתאימו לתזה שלך.

פורסם

בתחום העיצוב, על פי הביקורת שלך ידידי: ג'יפון נוצץ עם הופעה בולטת. קיבל דירוג פחות מאחרים בגלל תא הנוסעים הפחות מרשים, לכך גם אני מסכים.

בקיצור - רכב פוזה, למי שחושב שהפוזה הזאת עושה משהו למישהו? הבנתי נכון?

הפוזה הזאת עושה את הסגמנט לדבר הכי נחשק היום, ודוחקת את הפרייבטים הצידה.

בתחום האיבזור - המכונית הכי מאובזרת במבחן! עם מערכת מולטימדיה מצויינת שקטפה שבחים מכאן עד ליפן.

בתחום המנוע - הרכב יסע בעליות לירושלים בלי בעיה מיוחדת,

גם פיקנטו 1.0 אוט' לא מתדרדרת לאחור בכביש 1. לא מבין למה ב-2016 עליה לירושלים עדיין מדד למשהו. אה, אגב, היא גם מגיעה לאילת. ובחזרה.

אל תהיה תמים, לא מדובר על התדרדרות לאחור. מדובר על נסיעה טובה. וכן, צריך רכב טוב עם מנוע טוב כדי לעלות לירושלים בכיף ולא להזדחל כמו משאית. אני זוכר שעם ההונדה FRV שהיתה לי, הייתי תמיד משאיר את כל הרכבים מאחור. תענוג של רכב. עם האאוטלנדר עוד לא ניסיתי, הרכב חדש ואני עדיין תחת השפעה של נהיגה רגועה.

קצת רוכן בפניות אבל עדיין בטוח מאוד בסיבובים,

זה בדיוק מה ש-Spire ניסה להסביר לך. גם האוטלנדר וגם כל הסגמנט הזה לא באמת טוב בסיבובים. לא מאמין שתתהפך, אבל במהירות שבה אני מפהק בקורולה, לא לדבר על מכוניות טובות באמת, תתחיל להרגיש את הפניה בכל ג'יפון.

אני לא יודע מה המצב בקורולה, ואני גם לא משווה את רכבי הפנאי לפרייבטים. אני פשוט אוהב ג'יפון, ונוסע מקסימום על 140, ובמהירות הזאת לא מרגיש את הסיבובים, ולכן זה סבבה מבחינתי לגמרי. יכול להיות שקורולה תהיה יותר טובה בקטע הזה, אבל לי לא מתאים קורולה (גם אם היו לה שבעה מושבים).

לא יהיה ראשון ברמזור אבל לא חסר לו כח. מה שכתבו גם במבחנים אחרים. גם בקטע הזה, הוא היה ממוקם במבחן במקום בינוני, כשמתחתיו יש רכבים אחרים הסובלים מביקורת קשה. בשבילי כרכב משפחה שנהנה משיוט איטי - ובבין עירוני ב140 קמ"ש עם 2500 סל"ד - זה אחלה.

זה שהדרישות שלך מונמכות במפגיע, לא אומר שהרכב טוב. שוב - פרופורציות. רוב הג'יפונים הלא מוגדשים עגלות, והאוטלנדר לא שונה בנוף.

הדרישות שלי הם הדרישות של המון העם. רוב אלה שיש להם משפחה של 5 ילדים, והם לא רוצים להיסחב עם ואן ענק, אז הם קונים ג'יפון. עגלה? אולי. הכל יחסי. אני לא מרגיש עגלה, ולא הולך להתחרות במירוצים. אני הולך לשייט להנאתי, במהירות טובה ונאה. תקרא את זה בכל הביקורות של בוחני הרכב, הם כבר יודעים מה המון העם מצפה מהרכב שהוא קונה.

מבחינת מרווח - שוב יש לנו ביקורת חיובית מאוד, תא מטען הגדול ביותר מכל הרכבים במבחן, מרווח גם בשורה השניה, אופציה יחידה לשבעה מושבים (מה שמבחינתי העיף את כל הרכבים האחרים הצידה), וגם נוחות - את מרבית השיבושים הוא סופג בכיף. גם בקטע הזה הוא קיבל 4 כוכבים או 4.5 והשאיר מאחריו רשימה גדולה של רכבים.

מרווח, תא מטען ו-7 מושבים הם באמת כנראה היתרונות היחסיים היחידים של הרכב.

יפה, וזה מה שחיפשנו מלכתחילה. השאר זה בונוס

פורסם
היי אאוטלנדר, לא מזמן השתתפתי במבחן השוואתי גדול של עשרה ג'יפונים (לינק). גם האאוטלנדר שלך השתתף בו, ומה אני אגיד לך... לא רק שהוא לא כליל השלמות - במיוחד בכל מה שנוגע להתנהגות, תחום שבו אתה מנסה להראות אותו כמצוין אפילו ביחס ל"פרייבטים" - אלא אפילו דיי בינוני

עכשיו כשאני מול מחשב, אני יכול להתייחס בפרוטרוט למה שכתבת.

עיצוב:

בפתיח של הסיכום כותבים הבוחנים, "לא נופתע אם יהיו שיבחרו לדרג אחרת אפילו על סמך התמונות." אכן, אני הייתי מדרג ראשון את האאוטלנדר ולאחריו את הטוסון. הבוחנים חשבו אחרת, בגלל עיצוב הפנים. אני מסכים איתם, אבל עדיין העיצוב החיצוני של האאוטלנדר הכי יפה לטעמי. הבוחנים נתנו לו ציון בינוני: "באמצע ישנם הפורד, שנאה מבחוץ אך מעט עמוס מבפנים, וגם המיצובישי נצץ למרחוק אך תא הנוסעים שלו פחות הרשים". לפחות יש הסכמה על כך שהעיצוב החיצוני נוצץ למרחוק, סבבה לגמרי.

רק נציין שניסן קשקאי, סובארו פורסטר, הונדה CRV, פיג'ו 3008, דורגו פחות מהאאוטלנדר.

איבזור:

הבוחנים מסכמים, "האאוטלנדר מאובזר לעייפה ונהנה מהמולטימדיה המעולה של היבואן", ונותנים לו 4.5 כוכבים. סבבה לגמרי. רק נציין ששבעה רכבים (!) מתוך עשרת הרכבים במבחן דורגו פחות מהאאוטלנדר...

מרווח ושימושיות:

ההונדה היה המנצח הגדול בגלל מושבים גדולים ומרווח גדול, מיד אחריו האאוטלנדר (וגם הפורסטר) עם 4.5 כוכבים. רק נציין ששבעה רכבים (!) מתוך עשרת הרכבים במבחן דורגו פחות מהאאוטלנדר...

נוחות נסיעה:

הבוחנים מסכמים שהמיצובישי היא אי שם באמצע. שלושה כוכבים. במבחן עצמו, הבוחנים כותבים שהאאוטלנדר סופג את רוב השיבושים בדרך, וכמו כן רעשי הרוח הופחתו במדה ניכרת מהדגם הקודם.

מנוע:

הבוחנים מסכמים "מהמיצובישי תקבלו כל מה שצריך להשתלב בקצב התנועה"... סבבה לגמרי, לא צריך יותר מזה. לא הולך להתחרות במירוצים. במבחן עצמו, כתבו הבוחנים כך: "והביצועים שלו לא נחותים לעומת מרבית המתחרות, אבל התחושות שהוא משדר הן של מאמץ מוגזם (מה שלא בהכרח תואם למציאות) וזה כנראה פחות יתאים למי שאוהב להיות ראשון ביציאה מהרמזור". אני בכל אופן לא אוהב לקרוע את הרכב ולעוף ראשון מהרמזור, ולא מתחרה עם אף אחד. מאמין שרוב האנשים הם כאלה, אוהבים לשמור על הרכב.

רק נציין שאחרי המיצובישי שקיבל 3 כוכבים, דורגו טויוטה ראב, הונדה CRV (עם כוכב אחד), ויונדאי טוסון. כל אלה עם כח פחות מהאאוטלנדר.

לסיכום:

ה"בינוני" שלך, הוא המושלם שלי. אני לא מעוניין ברכב למירוצים, וכל נקודת המבט שלי על הרכב הם מתוך הצרכים שלי. אני מראש חיפשתי רכב שנראה כמו ג'יפ, תנוחת נהיגה גבוהה ושלטת, שבעה מקומות, עם כח טוב ולא עגלה, עם מרווח, איבזור, מולטימדיה, סחירות, אמינות, צריכת דלק סבירה. ברגע זה, בדיוק כמוני, יש עוד המוני אנשים שמחפשים דבר כזה בדיוק.

אתה חושב שטעיתי? יש לך רכב אחר להציע לי?

פורסם

מה שאתה אומר שחיפשת בדיוק נותן לך אוטלנדר - רכב בינוני, שלא נכשל בשום דבר ויש לו 7 מושבים. זה מה שהוא. רכב 7 מושבים הזול ביותר. ובינוני ברוב היתר.

לפי התיאורים שלך הוא יפה כמו למבורגיני מיורה, מרווח כמו מרצדס 0303, מהיר כמו Ruf CTR ומאובזר כמו רולס רויס פאנטום. אשכרה צריך להיות דני דנון כדי לנהוג בו...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...