Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מעולה, אז סוף סוף אפשר לסכם את השירוש, אתה מבסוט מהרכב הבינוני שלך שעונה לצרכיך באופן מושלם! תתחדש וסע בדרכים שפויות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה, זה המסר שניסיתי להעביר מלכתחילה. לא להגזים כמו ההוא מעליך, אלא פשוט להבהיר שמי שמחפש את התפריט הזה, אאוטלנדר הוא הדבר הכי טוב בשבילו. אחרים שמחפשים תפריט אחר, ימצאו משהו אחר כיותר טוב

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בישראל בכלל נמכרים עוד פרייבטים גבוהים עם 7 מקומות?

פורסם

outlander-מעל ארבע מאות הודעות בחודשיים והרוב נראה לי תשבוחות/הגנה על האאוטלנדר.

אין ספק אתה השגריר של מיצובישי הכי טוב פה בפורום (או שזה ספיציפי לדגם אחד) :wink:

פורסם (נערך)

גרנד פיקאסו דיזל 7 מקומות, לא נראה כמו ג'יפ, אלא כמו חללית (לדעתי הרבה הרבה יותר יפה), תכנון פנימי מעולה לפי הביקורות, חסכוני משמעותית בזמן שגם סוחב יותר טוב.

בישראל בכלל נמכרים עוד פרייבטים גבוהים עם 7 מקומות?

סנטה פה השם הראשון שעלה לי, אל הוא ממש שונה, אז לא יודע אם הם מתחרים.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

אני שואל ספציפית על מיניוואנים/פרייבטים מוגבהים כמו האאוטלנדר, האם באמת יש בכלל מבחר במחיר דומה?

כי אם מורידים את נושא הגובה אז כמובן שהאס מקס של פורד עדיפה על האאוטלנדר בהרבה.

פורסם

לא חסר, יש את הפיקאסו, גרנד סניק, נראה לי שגם אורלנדו וג'רני (אם עדיין מוכרים אותם, לא זוכר) יכולים להיכנס לתקציב. קצת יותר יקר יש את האקסטרייל ואלא רק ההם שאני זוכר בשליפה מהמותן.

וסתם כדי "לשבור את המיתוס", תנוחת הישיבה במיניוואנים ה"אמיתיים" (פיקאסו ושות') גבוהה בדיוק כמו באאוטלנדר ושאר חבריו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
היה זכור לי בארה"ב, אז מסתבר שזה באנגליה לפי הלינק האחרון, זה משנה משהו? תכל'ס, FRV היה מקום ראשון בבריטניה.

אני זוכר את זה טוב, כי הנתון הזה הפחיד אותי כשקניתי FRV.

אאוטלנדר היקר, ממליץ לך לקחת אזה קורס בסטטיסטיקה. אתה לוקח נתון אחד - ומסיק ממנו נתונים מופרכים.

איך זה שה FRV מעורב ביותר תאונות מעיד על כך שהוא פחות בטיחותי? יש מושג שנקרא מקדם המתאם שמראה כמה התאמה יש בין נתונים והסקת מסקנות שאפשר לקבל לפיהם.

אז בוא תקבל עוד נתון - מי שקונה רכבי הונדה בבריטניה הם בעיקר אנשים קשישים. סטטיסטית קשישים מעורבים ביותר תאונות דרכים בבריטניה. את החמישייה סוגר עוד רכב מתוצרת הונדה ( לא מפתיע לאוד העובדה שהוא חביב הקשישים בבריטניה )

איך זה משפיע עכשיו על הנתונים על ה FRV?

פורסם

הגראנד פיקאסו, אגב, ממש נוח, מרווח ואפילו ממש לא רע לנהיגה. הדיזל גם סוחב כמו בהמה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

והפיקאסו גם אותו גובה כמו האוטלנדר וכמו ה smax , סורנטו suv ורוב המיקרו ואן שמתנשאים ל-1.65מ' עד כדי הבדל ס"מ בודדים. שני הראשונים מכוערים אבל כל אחד מכוער בצורה מיוחדת משלו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אאוטלנדר היקר, ממליץ לך לקחת אזה קורס בסטטיסטיקה. אתה לוקח נתון אחד - ומסיק ממנו נתונים מופרכים.

איך זה שה FRV מעורב ביותר תאונות מעיד על כך שהוא פחות בטיחותי? יש מושג שנקרא מקדם המתאם שמראה כמה התאמה יש בין נתונים והסקת מסקנות שאפשר לקבל לפיהם.

אז בוא תקבל עוד נתון - מי שקונה רכבי הונדה בבריטניה הם בעיקר אנשים קשישים. סטטיסטית קשישים מעורבים ביותר תאונות דרכים בבריטניה. את החמישייה סוגר עוד רכב מתוצרת הונדה ( לא מפתיע לאוד העובדה שהוא חביב הקשישים בבריטניה )

איך זה משפיע עכשיו על הנתונים על ה FRV?

אתה מבין שהוא בכלל מתייחס לסקר שביצעה חברת השוואה של ביטוח והוא קורא לזה מחקר כן? איפה נתוני המחקר? כיצד הוא בוצע? זה כמו להתייחס לכתבות של ynet כשהם אומרים מחקר.

זה חסר סיכוי לנסות להסביר לו.

פורסם

מה שמשתווה או מתחרה באאוטלנדר זה ניסן אקסטרייל, שנחות ממנו כי במושבים האחרונים אפשר להושיב רק ג'וקים, ויונדאי סנטה פה שעולה 100,000 שקל יותר ומאובזר פחות. יש את מאזדה 9 שעוד לא הגיע לארץ וגם הוא יעלה מן הסתם 130,000 יותר מהאאוטלנדר, וכך גם טויוטה היילנדר שמיובא ע"י אלבר. חרשתי היטב את כל הנתונים האלה בטרם קניה.

אקס מקס, רנו לוגאן, C4 פיקאסו, מאזדה 5, וכן הלאה, כולם מכוערים בטירוף ולא מתחילים להזכיר צורה של ג'יפ.

פורסם
אתה מבין שהוא בכלל מתייחס לסקר שביצעה חברת השוואה של ביטוח והוא קורא לזה מחקר כן? איפה נתוני המחקר? כיצד הוא בוצע? זה כמו להתייחס לכתבות של ynet כשהם אומרים מחקר.

זה חסר סיכוי לנסות להסביר לו.

נתונים סטטיסטיים של חברת ביטוח זה הרבה יותר מ"מחקר" כלשהו. אלה עובדות שאי אפשר להפריך בשום צורה. אבל אני מסכים עם אלה שאמרו שזה תלוי מי האוכלוסיה שנוהגת על הרכב, אני לכשעצמי ציינתי את זה רק כקוריוז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...