Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתחום העיצוב, על פי הביקורת שלך ידידי: ג'יפון נוצץ עם הופעה בולטת. קיבל דירוג פחות מאחרים בגלל תא הנוסעים הפחות מרשים, לכך גם אני מסכים.

בתחום האיבזור - המכונית הכי מאובזרת במבחן! עם מערכת מולטימדיה מצויינת שקטפה שבחים מכאן עד ליפן.

בתחום המנוע - הרכב יסע בעליות לירושלים בלי בעיה מיוחדת, קצת רוכן בפניות אבל עדיין בטוח מאוד בסיבובים, לא יהיה ראשון ברמזור אבל לא חסר לו כח. מה שכתבו גם במבחנים אחרים. גם בקטע הזה, הוא היה ממוקם במבחן במקום בינוני, כשמתחתיו יש רכבים אחרים הסובלים מביקורת קשה. בשבילי כרכב משפחה שנהנה משיוט איטי - ובבין עירוני ב140 קמ"ש עם 2500 סל"ד - זה אחלה.

מבחינת מרווח - שוב יש לנו ביקורת חיובית מאוד, תא מטען הגדול ביותר מכל הרכבים במבחן, מרווח גם בשורה השניה, אופציה יחידה לשבעה מושבים (מה שמבחינתי העיף את כל הרכבים האחרים הצידה), וגם נוחות - את מרבית השיבושים הוא סופג בכיף. גם בקטע הזה הוא קיבל 4 כוכבים או 4.5 והשאיר מאחריו רשימה גדולה של רכבים.

ולסיכום, ביקורת חיובית שעשתה לי את היום

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומשהו אחרון לסיום, לא מכיר את פיאט פנדה אבל בסיבובים במהירות 140 אני מרגיש יציב.

איזה מן סיבובים נהג מן המניין עובר במאה וארבעים קילומטרים לשעה?

אם אתה מדבר על ״עיקולים״ בדרכים מהירות אז גם כרכרה תרגיש שם יציבה במהירות הזו....

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

outlander היקר, לרוב אני לא מרבה להגיב בפורום, אבל הפעם הייתי חייב.

לא רק שבכל שרשור שיש לך הזדמנות להזכיר את האאוטלנדר החדש שלך אתה עושה את זה וחוטף את השרשור, לא משנה שספציפית היה מדובר בשרשור על BMW x5, אתה מביא "עובדות" לא נכונות.

מילא נגיד ואפשר להתווכח על היתרון הבטיחותי של הקרוסאוברים, למרות שכמו רבים פה אני מאמין שהם פחות בטוחים מהרכבים עליהם הם מבוססים, כלומר רכבי סטיישן משפחתיים, פשוט שפה הם עם מתלים מוגבהים... הם בהחלט לא "ג'יפים" או רכבי שטח אמיתיים.

רכבי שטח אמיתיים הם רכבים עם יכולת שטח אמיתית, הילוך כוח, מיתלים ארוכי מהלך ועוד, כדוגמת לנד רובר דיסקברי, טויוטה לנד קרוזר וכ'ו.

ואפרופו נתונים, גם מזה אי אפשר להוכיח משהו. הרכב המעורב ביותר בתאונות בארצות הברית הוא FRV. לא ממש קרוסאובר. היה לי אותו 4 שנים, בזכותו צברתי לראשונה וותק של 4 שנים בלי תאונות... בולם מצויין ומתחמק מצויין.

פה כבר ממש הגזמת, ההונדה FRV כלל לא נמכרה בארה"ב, ככה שלא ברור לי איך הFRV הוא הרכב שמעורב בהכי הרבה תאונות בארה"ב, תמוה משהו...

בכל מקרה תתחדש על האאוטלנדר שלך, אבל בבקשה תפסיק לנסות לשכנע את כולם שהיא הכי טובה מכל הרכבים על הכביש בכל שרשור שנפתח בלי שום קשר לאם זה רלוונטי לנושא או לא.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

נסיון אחרון.

רק אלוהים יודע איך מ:

"האאוטלנדר עבר מתיחת פנים בקיץ האחרון, שהפכה אותו לג’יפון נוצץ עם הופעה בולטת, ויש שיאמרו קצת מצועצעת. [...]. מבפנים הוא הרבה יותר שמרני, עם חומרים בגוונים לא אחידים ובאיכות נמוכה. [...]

[...] נוחות הנסיעה תלויה מאוד באתגרים שמציבים לפני גלגליו של המיצובישי. המתלים שלו רכים מאוד, כך שאת מרבית השיבושים הקטנים הוא סופג ללא בעיה. הקושי נוצר כאשר נתקלים ברצף של מהמורות או בפסי האטה גדולים, ואז הרכב עלול להתנועע יתר על המידה. מחוץ לעיר הבעיה הזו בולטת בעיקר על כבישים גליים, כאשר במרבית המקרים הוא יהיה נוח למדי. בידוד הרעשים לא אידיאלי, על אף שעבר שיפור דרמטי במסגרת מתיחת הפנים.

לאאוטלנדר אין בעיה מיוחדת לסחוב את כל המשפחה בעליות לירושלים, והביצועים שלו לא נחותים לעומת מרבית המתחרות, אבל התחושות שהוא משדר הן של מאמץ מוגזם (מה שלא בהכרח תואם למציאות) וזה כנראה פחות יתאים למי שאוהב להיות ראשון ביציאה מהרמזור.המתלים הרכים גורמים למיצובישי להתנדנד בפניות ולרכון בצורה קיצונית, וההגה המעורפל לא מדויק – כך שהנהג עלול להיות מופתע במצבים של אובדן אחיזה. בדרך כלל זה לא יהיה מסוכן, רחוק מכך, אבל הוא ללא ספק העניק תחושת בטחון פחותה ביחס לרבים ממתחריו.

הצלחת להסיק את:

בתחום העיצוב, על פי הביקורת שלך ידידי: ג'יפון נוצץ עם הופעה בולטת. קיבל דירוג פחות מאחרים בגלל תא הנוסעים הפחות מרשים, לכך גם אני מסכים.

[...]

בתחום המנוע - הרכב יסע בעליות לירושלים בלי בעיה מיוחדת, קצת רוכן בפניות אבל עדיין בטוח מאוד בסיבובים, לא יהיה ראשון ברמזור אבל לא חסר לו כח. מה שכתבו גם במבחנים אחרים. גם בקטע הזה, הוא היה ממוקם במבחן במקום בינוני, כשמתחתיו יש רכבים אחרים הסובלים מביקורת קשה. בשבילי כרכב משפחה שנהנה משיוט איטי - ובבין עירוני ב140 קמ"ש עם 2500 סל"ד - זה אחלה.

מבחינת מרווח - שוב יש לנו ביקורת חיובית מאוד, תא מטען הגדול ביותר מכל הרכבים במבחן, מרווח גם בשורה השניה, אופציה יחידה לשבעה מושבים (מה שמבחינתי העיף את כל הרכבים האחרים הצידה), וגם נוחות - את מרבית השיבושים הוא סופג בכיף. גם בקטע הזה הוא קיבל 4 כוכבים או 4.5 והשאיר מאחריו רשימה גדולה של רכבים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

טוב די, אני לא יכול להחזיק את זה יותר בבטן.

כשהייתי בן 5, הוריי לקחו אותי לפארק השעשועים. זה היה יום סגרירי, תקופת הסתיו בה העלים האדומים קישטו את מדרכות, כלבים שיחקו בחצר.

ואז ברגע אחת, התמימות נלקחה ממני.

ההורים שלי היו עסוקים בשיחה על הא ועל דא, ולא ראו את שהתרחש מתחת לאף שלהם. הוא ניגש אלי - שחור, סמכותי, גבוה. עשה רושם של דמות מרשימה, ואני רק ילד הייתי - לא ידעתי שהכל עלול להיות מיצג שווא, ונתתי לו לקחת אותי לאחורי מגרש המשחקים....

כן - רכב מדגם מיצובישי אאוטלנדר נגע לי במלאולאו, ומאז אני שונא אותו שנאת מוות ומחכה להזדמנות ללכלך עליו בפורום. זה כמובן קשה למצוא הכיצד, שכן הוא פאר היצירה, כליל השלמות, וחיה רעה בשטח - אבל יצר הנקמה חזק ממני ולא נותן לי מנוח.

היות ובשרשור הזה 95% מהמגיבים אומרים דברים רעים על האאוטלנדר, אין לי ספק לרגע שכנראה המקרה הזה קרה לכולכם. אין שום הסבר הגיוני אחר לעובדה שכל המגיבים בשרשור (למעט אחד) אומרים את אותו הדבר, אחד אחרי השני.

אבל במחשבה שניה חברים, אנחנו חייבים לשחרר את זה, לטובת דור ההמשך.

ושיהיה לנו בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בקיצור - רכב פוזה, למי שחושב שהפוזה הזאת עושה משהו למישהו? הבנתי נכון?

בתחום האיבזור - המכונית הכי מאובזרת במבחן! עם מערכת מולטימדיה מצויינת שקטפה שבחים מכאן עד ליפן.

בתחום המנוע - הרכב יסע בעליות לירושלים בלי בעיה מיוחדת,

גם פיקנטו 1.0 אוט' לא מתדרדרת לאחור בכביש 1. לא מבין למה ב-2016 עליה לירושלים עדיין מדד למשהו. אה, אגב, היא גם מגיעה לאילת. ובחזרה.

קצת רוכן בפניות אבל עדיין בטוח מאוד בסיבובים,

זה בדיוק מה ש-Spire ניסה להסביר לך. גם האוטלנדר וגם כל הסגמנט הזה לא באמת טוב בסיבובים. לא מאמין שתתהפך, אבל במהירות שבה אני מפהק בקורולה, לא לדבר על מכוניות טובות באמת, תתחיל להרגיש את הפניה בכל ג'יפון.

לא יהיה ראשון ברמזור אבל לא חסר לו כח. מה שכתבו גם במבחנים אחרים. גם בקטע הזה, הוא היה ממוקם במבחן במקום בינוני, כשמתחתיו יש רכבים אחרים הסובלים מביקורת קשה. בשבילי כרכב משפחה שנהנה משיוט איטי - ובבין עירוני ב140 קמ"ש עם 2500 סל"ד - זה אחלה.

זה שהדרישות שלך מונמכות במפגיע, לא אומר שהרכב טוב. שוב - פרופורציות. רוב הג'יפונים הלא מוגדשים עגלות, והאוטלנדר לא שונה בנוף.

מרווח, תא מטען ו-7 מושבים הם באמת כנראה היתרונות היחסיים היחידים של הרכב.

Tactical_Facepalm.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ניקו, יכול להיות שאנחנו טועים? הרי הפורום משווע למכונית אלוהית. תחילה הייתה זו המלכה האם, 106 ראלי. אחר כך הקליאו ספורט. אחר כך הגיעה הפאביה, אחריה ניסיונות פאתטיים של i20 סופרים וסיאט מיי, והנה, יש פוטנציאל ליורשת אמיתית. אולי כולנו טועים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב חברה, מה הקשר של השירשור למוציבושי אוטלנדר?

היוזר Outlander, אולי תפתח שירשור "מוציבושי אוטלנדר - רכב המשפחתי, שטח, ספורט וקבריו הטוב ביותר בעולם", ושם שוב תטען את כל הנימוקים המבוססים שלך למה זה נכון, וכמובן שכולם ינסו להסביר לך שזה רכב 7 מושבים סביר במחיר טוב, וכמובן אתה תוכיח לכולם אחרת כך שהשירשור יהפוך להיות להיט כמו השירשור הקודם שבו הסברתה איך דיהו נובירה הוא הרכב המשפחתי, שטח, ספורט וקבריו הטוב ביותר בעולם.

ובנתיים משהוא יודע מה הייתה התקלה ב X5?

טסלה 3 2022

פורסם

איזה X5? זה לא שרשור על אאוטלנדר?:|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
היוזר Outlander, אולי תפתח שירשור "מוציבושי אוטלנדר - רכב המשפחתי, שטח, ספורט וקבריו הטוב ביותר בעולם", ושם שוב תטען את כל הנימוקים המבוססים שלך למה זה נכון, וכמובן שכולם ינסו להסביר לך שזה רכב 7 מושבים סביר במחיר טוב, וכמובן אתה תוכיח לכולם אחרת כך שהשירשור יהפוך להיות להיט כמו השירשור הקודם שבו הסברתה איך דיהו נובירה הוא הרכב המשפחתי, שטח, ספורט וקבריו הטוב ביותר בעולם.

always one step ahead

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
outlander היקר, לרוב אני לא מרבה להגיב בפורום, אבל הפעם הייתי חייב.

לא רק שבכל שרשור שיש לך הזדמנות להזכיר את האאוטלנדר החדש שלך אתה עושה את זה וחוטף את השרשור, לא משנה שספציפית היה מדובר בשרשור על BMW x5, אתה מביא "עובדות" לא נכונות.

פה כבר ממש הגזמת, ההונדה FRV כלל לא נמכרה בארה"ב, ככה שלא ברור לי איך הFRV הוא הרכב שמעורב בהכי הרבה תאונות בארה"ב, תמוה משהו...

תלמד כלל: אני לעולם לא ממציא משהו.

אני לא זוכר איפה בדיוק ראיתי את זה, אבל בינתיים מצאתי את זה במאקו:

1.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...