Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ישראלי שני קונה רכב בסגמנט של פנאי, וכולם פה תמימים שאין להם מושג על מה מדובר ואיזה פוזה..

אף אחד לא אוהב להודות שהוא חלק מהעדר, ואף אחד לא אוהב להודות שהוא מתלהב ומפצה על חוסר ביטחון עצמי.

אבל קצת מודעות עצמית ובלי להיות מופתעים כשאומרים לכם את זה כאילו פיצצו לכם בועה היסטרית.. כולכם יודעים את זה בסתר ליבכם.

והאוטלנדר מטורף.. כל שישי אני מחכה לשכן שלי שיבריק את האוטו בכדי שאני אוכל לראות בו את ההשתקפות שלי ולקנאות בפאר העיצוב הזה.. פאק יו מעצבי לקסוס.. ככה עושים את זה.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הלקסוס 7 מקומות הוא הרבה יותר יפה, התאהבתי בו נואשות. אבל מה לעשות, אין לי עוד 200-400K מיותרים בכיס. אז קניתי משהו דומה, בשליש מחיר. יפה וזול

(בתמונה: lexus lx 2016)

2016LexusLX570MainExterior.jpg

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כל ישראלי שני קונה רכב בסגמנט של פנאי, וכולם פה תמימים שאין להם מושג על מה מדובר ואיזה פוזה..

אף אחד לא אוהב להודות שהוא חלק מהעדר, ואף אחד לא אוהב להודות שהוא מתלהב ומפצה על חוסר ביטחון עצמי.

אבל קצת מודעות עצמית ובלי להיות מופתעים כשאומרים לכם את זה כאילו פיצצו לכם בועה היסטרית.. כולכם יודעים את זה בסתר ליבכם.

והאוטלנדר מטורף.. כל שישי אני מחכה לשכן שלי שיבריק את האוטו בכדי שאני אוכל לראות בו את ההשתקפות שלי ולקנאות בפאר העיצוב הזה.. פאק יו מעצבי לקסוס.. ככה עושים את זה.

לא כולם חלק מהעדר ולא כולם רוצים רכב פנאי.

זה לא נוח וזה מיותר.

פורסם

outlander - בוודאי וזה מובן לגמרי.. רק שזה לא הופך את האוטנלדר לפאר העיצוב ולמשהו שאפילו אפשר לקרוא לו יפה. אך כמובן שזו רק דעתי האישית.

יוסי - נתוני מכירות טוענים שאני ואתה הם אלו שהולכים לאט לאט להיות האחוז הקטן יותר של בעלי הרכב שהם לא רכב פנאי.

• אחראי פורום
פורסם

אתה מדבר כאילו זה פורום של בעלי ומעריצי ספורטאז' ואאוטלנדר (טוב, חוץ מאחד).

ואיזה פוזה יש במוצר שיש ממנו ערימות? זה לא אייפון בשנת 07' ולא "ג'יפ" לפני 8-10 שנים.

זה עוד אוטו משפחתי, רק גבוה. לא ג'יפ ולא נעליים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
השאלה מה יקרה כאשר לכולם יהיו ג'יפונים ויהיו באותו גובה בכביש? נעבור למשאיות?

אז כבר יהיו מכוניות אוטונומיות שנראות אותו הדבר ולא מעניינות אף אחד.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה בטוח?

אפנתי זה בטוח אבל בטח לא כולם נוהים אחרי האופנה הדי לא הגיונית הזו.

בגלל האפנה הזו אנשים נוסעם במכוניות פחות בטוחות, יותר בזבזניות ובדרך כלל פחות מאובזרות מרכב משפחתי במחיר מקביל (מישהו משלם בסוף על תוספת המחיר שה"ג'יפ" מביא איתו.

מתישהו כשהשכל ישיג את האפנה המכוניות האלה יעלמו.

השאלה מה יקרה כאשר לכולם יהיו ג'יפונים ויהיו באותו גובה בכביש? נעבור למשאיות?

יחזרו למכוניות נמוכות...

פורסם
outlander - בוודאי וזה מובן לגמרי.. רק שזה לא הופך את האוטנלדר לפאר העיצוב ולמשהו שאפילו אפשר לקרוא לו יפה. אך כמובן שזו רק דעתי האישית.

האאוטלנדר בעיצובו מזכיר מאוד את הלקסוס הנ"ל. באחת הביקורות גם נאמר שהם העתיקו מלקסוס. אלא מה, התדמית העממית והפשוטה גורמת לאנשים להסתכל על זה בעין עקומה מלכתחילה.

(בתמונה: outlander 2016)

2016-mitsubishi-outlander-001-1.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כל הגיפונים האלה זה פשוט רכבים שהם מעולים לאלו שלא יודעים לחנות וחייבים לעלות קצת על המדרכה..

אני אישית אף פעם לא התחברתי לקטגוריה הזו.

פורסם
האאוטלנדר בעיצובו מזכיר מאוד את הלקסוס הנ"ל

אם אני לא טועה, אתה מדבר על הGX (דיברת על 7 מקומות), ולמרות שלא הבנתי מה הקשר בין העיצוב של האאוטלנדר והGX, זו דווקא לא מחמאה גדולה לאאוטלנדר. מדובר באחד הג׳יפים הפחות יפים של לקסוס (משמעותית פחות יפה מהRX וNX).

פורסם

באמת שאין לכם מה להתגונן כל כך, זה בסדר אנחנו פורום שמקבל ומכיל.

אין מה להתווכח מול נתוני מכירות, זה כבר מזמן לא ״טרנד״.

זה שהעתיקו קווי דמיון מלקסוס, לא הופך את זה לזהה.. וגם לא קרוב. אפילו שאתם ממש מתפללים בבוקר לקום ולמצוא לקסוס, זה לא יקרה.

פורסם

Outlander רציתי לכתוב שאתה מזכיר לי את הבחור עם הדיו נובירה ואז קלטתי שאתה זה הוא, אכשיו ברור לי למה מוציבושי אוטלנדר זה הרכב הכי טוב בטווח המחירים שלו וברור שהפעם הוא דומה ללקסוס ולא למרצדס.

עצה שלי, תקנה ספוראטז וכנראה שתחליף את דיסקו מהר מאד בתור השגריר.

טסלה 3 2022

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...