Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט קרוז


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני עומד לרכוש שברולט קרוז 2009 90 אלף קילומטר הוחלף בה רדיאטור,ואני רוצה להתייעץ איתכם לגביי הרכב האם הרכב טוב ואמין ? המחיר שמבוקש 20 אלף שקל השאלה היא האם כדאי ללכת על הרכב או לקחת משהו אחר ?

המנוע 1600 אוטומט

פורסם

הרכב אמין למדי - אך די עצל בשל מנוע עם הספק נמוך יחסית למשקל. גם צריכת דלק אינה מן הנמוכות. אם אין לך דרישות גבוהות מבחינת איכויות ניהוג, ואתה מחפש רכב מרווח - זו יכולה להיות אופציה סבירה בהחלט בתקציב הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב טוב רק שהבעיה שבשנים 2009 2010 האוטו היה יחסית כבד , העדכון ב2011 שרענן את המנוע והגיר פתר את הבעיה.

אבל לדעתי שווה את המחיר שלו.

 

 

  • אחראי פורום
פורסם

העדכון לא פתר כלום, מדובר על אותה עגלה רק עם 11 כ"ס יותר. רועש, צריכת דלק גבוהה, ביצועים חלשים, גיר מבולבל.

אך במחיר בדיחה כזה, האוטו הזה איכשהו מתחיל להשתלם.

הוא נכשל כישלון חרוץ בכל הקשור לנהיגה אבל לא רע בכלל בכל הקשור לנסיעה - מושבים טובים, נוחות טובה, מזגן מצויין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מישהו יודע ממתי בדיוק עלו לכביש קרוז 124 כ"ס? ינואר 2011 בדיוק? טיפה אחרי? או שיש מצב שגם מהחודשים האחרונים של 2010 יהיה ניתן למצוא את דגם המעודכן?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

×
×
  • תוכן חדש...