Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205.45.16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה יכול לקבל את ההנקוק במחיר שמופיע ביד 2 צמיגים,

לדעתי אל תחשוב פעמיים ושים אותם. אצלי ברכב יש זוג

כזה מאחור, ואין לי ספק שזה צמיג מוצלח מאוד, הן מבחינת

אחיזה, והן מבחינת שקט ונוחות. אם זה הפרש של 100

שקל מול מישלין, הייתי שם את המישלין.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אושרי כמה ק"מ עברת עליהם?

מורכבים אצלך על הרכב שבסמלון?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני יחכה ליום ראישון לראות אם משהו השתנה כי בכמה מקומות קיבלתי תגובות של "חכה אחרי החג אני מביא לך מה שאתה רוצה":lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

מחזק את התגובה של יוסי על הps3 - אחרי 2 טיולים בערד מצדה התפוררו לי הדפנות של הסוליה לחלוטין בשני הקדמיים, מחזה נדיר ביותר שלא הצלחתי למצוא עליו באינטרנט. לא מדובר על בלאי דומה למתקבל עם כיוון פרונט אגרסיבי אלא על התפוררות. לחץ אוויר היה דווקא גבוה מהמומלץ.

אני לא מתכוון לבחון אם הכביש אשם עם צמיגים אחרים אבל אני חושד בצמיג. מה שכן הצמיג מאוד הדרגתי ומספק המון פידבק, בהחלט תורם להנאה ולבטיחות.

נכון לתחילת השנה לא נשארו בארץ לא פדרל rsr לא הנקוק z222 וכבר מזמן אין R1R , אבל לא הבנתי איך הצמיגים האלה הגיעו לדיון אם אתה לא מתגרזן עם הרכב? גם ps3 וf1 יהיו בחירה שגוייה לרכב שלא ננהג באופן ספורטיבי, אתה תפסיד משמעותית מבחינת הנוחות והרעש ואיכות הנסיעה תרד , בנוסף אורך חיים קצר יותר, צריכת דלק גבוה יותר ועלות גבוה יותר ללא כל תועלת.

עריכה אחרונה על ידי Shlomi111
פורסם

אצלי אין שום סימן להתפוררות על הצמיג PS3 . אני מאוד מרוצה מהצמיגים במיוחד מהפידבק שהם מחזירים, שמאוד חסר במכוניות החדשות וההגה החשמלי.

פורסם

אצלי גם בהנקוק k107 יש סימנים של התפוררות בכתפיים וגם אצלי חסר פה ושם חתיכות מהסולייה.

אני לא חושב שזו בעיה בצמיג אלא ככה יהיה בכל רכב שננהג מדי פעם בצורה אגרסיבית.

ההנקוק צמיג מעולה עם אחיזה מטמטמת, שחיקה איטית,בני 3 עם קרוב ל30 אלף ק"מ עליהם ועדיין נראים חדשים.

מורגשת הידרדרות באחיזה.

המישלין ממותג גבוה יותר מההנקוק, וזה הולך להיות הצמיג הבא שלי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נכון לעכשיו לא הצלחתי למצוא בשום מקום PS3,הנקוק K107 וגודייר אסימטריק.:evil:

פורסם (נערך)

אני מעדיף לקנות במקום ולא להזמין,

בכל מקרה אין מלאי כרגע בארץ,כנראה שהאתר לא מעודכן.

ניסיתי להתקשר לטלפון באתר אך אין תשובה.

עריכה אחרונה על ידי dany

פורסם

גם אני מפשפש לגבי הps3 רק במידה אחרת, לפי איך שזה נראה אין לשום מקום.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אז פניתי ליבואן הנקוק וגודייר ישירות כדאי לבדוק שבאמת אין מלאי,התשובה היא שאין מלאי וגם אין הזמנה בקרוב.

עריכה:

מצאתי זוג צמיגים F1 אסימטריק 2,תאריך ייצור אמצע 2015.האם אפשר לקחת בראש שקט?

עריכה אחרונה על ידי dany

• תוכן חדש...