Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות פיקנטו חדשה (יד 00 חברת ליסינג) ואני לא יודע איזה חברה מומלצת ללכת אליה כאלה אם תנאים ואחריות טובה . מה אתם מציעים מבין החברות האלו

שלמה סיקסט

אלדן

אלבר

קל אוטו

אוטו סנטר

בבקשה רק לאנשים שקנו מהמקומות האלו .

חג שמח לכולם :)

פורסם

קודם כל שיהיה לך ברור שהם יד 01 (רשום להם בעלים קודמים 00 ).

אתה כבר תהיה יד שניה ויהיה רשום לך "בעלים קודמים 01" . תוודא גם שבמקוריות, לא רשום החכרה/השכרה .

ומעבר לזה ? לך על מי שהכי זול או מי שנותן לך הכי הרבה.

הרכב הוא רכב חדש והאחריות של היבואן בכלל.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

קח בחשבון שפיקנטו מליסינג מקבלת רק 3 שנים אחריות, ולא 7 שנים (אמנם ב4 שנים אחרי ה3 הראשונות מצומצמת יותר, אבל עדיין שלא תופתע) ...

פורסם

כולם בסדר. חפש את העסקה הטובה ביותר עבורך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קודם כל שיהיה לך ברור שהם יד 01 (רשום להם בעלים קודמים 00 ).

אתה כבר תהיה יד שניה ויהיה רשום לך "בעלים קודמים 01" . תוודא גם שבמקוריות, לא רשום החכרה/השכרה .

ומעבר לזה ? לך על מי שהכי זול או מי שנותן לך הכי הרבה.

הרכב הוא רכב חדש והאחריות של היבואן בכלל.

איפה בידיוק אני צריך לבדוק שלא רשום השכרה/החכרה ( אני מיתכוון באיזה טופס)

פורסם

כולם בסדר? שכחת את סיפורי הזוועות על אלבר (למשל)?

אתה בעצמך כתבת בשרשור אחר (לינק לתגובה):

אלבר...נו טוב. עוד סיפור על אלבר. ואח"כ אנשים שמתייעצים איתי מתפלאים למה אני מביע את דעתי שלא הייתי נוגע במכונית שלהם גם לא עם מצביע לייזר.

ופתאום עכשיו כולם בסדר? אני מתפלא עליך דיסקו. לא מתאים לך לכתוב כאלה דברים.

ולעניין שלשמו התכנסנו כאן.

פות"ש, כולם לא בסדר.

אני מסכים עם התשובה של micha שבגלל שהמדובר ברכב חדש והאחריות היא של היבואן זה קצת פחות מדאיג, אבל עקב ההתנהלות של החברות האלה באופן כללי בתוך שוק הרכב הייתי נזהר ובודק הכל כמו שצריך מבלי לחשוב על דברים כמו "הרכב באחריות היבואן, לא איכפת לי מה יהיה לו".

תחשוב על זה ככה, אתה קונה מהם את הרכב, אבל לעולם לא תחזור אליהם לקבלת שירות. מה שאומר שמבחינתם זאת עסקת "שגר ושכח". מכרו לך את הרכב ועכשיו לא משנה מה יהיה תצטרך להילחם מול נותן שירות אחר בכלל.

בקיצור, אני לא אומר לא לקנות מהם, אני כן אומר שהייתי נזהר ובודק הכל בשבע עיניים מבחינת חוזה הרכישה וכו'.

בלי קשר לזה, תבדוק גם אצל היבואנים עצמם, אולי ההפרש בין רכישה מהיבואן ורכישה דרך החברות האלה לא יהיה כזה גדול.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גוסטבאסטר - לא מבין מה כתבת פה.

מצד אחד אלבר לא בסדר וטרחת לחפש ציטוט של דיסקו על זה שהוא אמר את זה ומצד שני כולן כן בסדר כי אין לך עסק איתן?!

פותח השרשור - במרבית המקרים הרכבים מוזמנים מהיבואן אחרי אתה מזמין מחברת הליסינג - לכן פרט למחיר אין הבדל משמעותי ביניהן.

תבדוק את העלויות דרך האתרים שמציעים עסקאות 0 ק״מ, כמו אתר מוטורי/מוטודיל/carcost וכו׳ ותשווה למחיר בסוכנות - וקח את ההצעה הכי זולה.

פורסם

הציטוט של דיסקו הובא כי התפלאתי לראות אותו ספציפית אומר שכולן בסדר.

לי אין עסק עם אף אחת מהחברות האלה, איך הגעת לזה?

איפה טענתי שכולן בסדר?

תגיד, ישנת טוב בלילה? הכל בסדר?

Always go sideways

פורסם

גוסטבאסטר, כשאתה לוקח עיסקת ליסינג או צריך את חברת הליסינג לאחריות זה דבר אחד אבל לקנות ממנה חדש לא שונה מקנייה בכל סוכנות משנה אחרת פרט למחיר ורישום הבעלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא אומר שזה לא נכון, ההיפך, אני מסכים עם זה.

מה שאני אומר זה שהחברות האלה נתנו לנו את כל הסיבות לחשוד בכל עסקה איתן, ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

אפילו שמדובר ברכב חדש, החברות שמוכרות אותו (במקרה הזה חברות הליסינג) ידועות בהתנהלות הבעייתית שלהם, ולך תדע אם לא תקבל רכב שבוצע בו תיקון בגג מבלי אמרו לך.

סך הכל כבדהו וחשדהו. מאוד.

Always go sideways

פורסם

מה שאתה אומר נכון לכל עסקה שהיא. גם שקונים רכב חדש מהיבואן וגם שקונים שולחן לסלון.

חוץ מהכנסת פאניקה מיותרת, אני לא מבין באמת ממה יש ״לכבדהו ולחשדהו״ יותר מהרגיל או במה שונה אלבר או מי מהחברות לעומת אחיותיה.

פורסם

תגיד, מה אני כותב ולמה אתה מגיב?

אלבר היא דוגמה. היא לא שונה. למה אתה נתפס למילה אחת ולא מבין את הקונטקסט של התגובה?

פאניקה מיותרת? אתה תרכוש מחברה שידועה בהתנהלותה הבעייתית? שיהיה לך לבריאות.

לפעמים אני חושב שאתה פשוט אוהב להתווכח לשם הויכוח ולא בשביל לתרום משהו. תתקדם כבר.

Always go sideways

פורסם

ואני חושב שכדאי שתפסיק לחלק פה הוראות לאנשים או לבצע ניתוחים פסיכולוגים. תתמיד בדברים שאתה אמור או יודע לעשות.

תסביר לי שאבין, לאט לאט, במה התגובה המקורית שלך והבאות, עזרו או תרמו לדיון?!

אצת רצת למצוא ציטוט בו דיסקו כותב משהו רע על אלבר. אגב, יש עוד הרבה כאלו של משתמשים אחרים.

מה הקשר ביניהם לרכישת רכב 0 ק"מ מהם? ובמה זה שונה מחברות ליסינג אחרות?

שאל הבחור החביב מאיזו חברת ליסינג לקנות, גם ביקש עצה ממישהו שקנה מהחברות הללו.

קנית רכב 0 ק"מ מאלבר?

קנית בכלל אי פעם רכב 0 ק"מ?

קנית רכב מחברת ליסינג אחרת?

האם יש הבדל בין אלבר לחברות אחרות? הרי בעצמך אמרת שאין.

אז חוץ מלומר את המובן מאליו "כבדהו וחשדהו" במה תרמת לדיון הנהדר הזה?

אני מתפלא שעל אותו משקל לא ציינת גם שערב חג יום ולא ניתן יהיה לרכוש רכב לפחות עד יום א' מחברת הליסינג אלבר, להבדיל מחברות הליסינג האחרות שגם סגורות.

פורסם

אני לא מבין למה בכלל לקנות רכב חדש מחברת ליסינג הרי אתה קונה בזול יותר מוכר בזול יותר.. לא עדיף כבר לקנות מהיבואן ולמכור במחיר גבוהה יותר?? ההפרש בין הקנייה למכירה בין שני העסקאות דומה אז עדיף לקנות מהיבואן.

פורסם

לא תמיד, אנסה להסביר:

נגיד שעל רכב כזה מורידים ביד 2 כ-10%.

אז קנית את הרכב החדש שעולה 100₪ בהנחה של 10₪. חסכת 10₪ לכיס.

נסעת ברכב 3 שנים ועכשיו המחירון הוא 50. אתה נותן הנחה של 10% וזה 5 ₪. כלומר שילמת פחות מראש ונשארת עם יותר ביד בסוף.

עד כמה זה כדאי? תלוי בגובה ההנחה. לפעמים ההנחות ממש מרשימות (20 אלף אמיתיים, מהמחיר הכי זול שתשיג בסוכנות, על רכב של 130 זה לא צחוק).

• תוכן חדש...