Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 4 חודשים היתה לי בעיה במצערת שגרמה לאוטו להתכבות, בוצע ניקוי במוסך והבעיה נפתרה, עכשיו ששמתי לב , יש לי בעיה בידיוק כמו בסרטון, הטורים לא יציבים בN זזים מ800 ל500 שבו הרגשתי רעידות, האם זה קשור למצערת?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

יכול להיות הבעיה במחוג עצמו...בדרך כלל שיש שינויים בסלד בגלל בעייה במצערת הם יותר חריגים אך פה רואים ממש תזוזות עדינות וקטנות של המחוג. האם לפני 4 חודשים שנוקתה המצערת אז לפני הניקוי המחוג ריקד בדיוק ככה?

פורסם (נערך)

אין שום בעיה במחוג אצלי זה יותר גרוע, ירדתי לרכב בערב שאין איש ושקט מוחלט, הנעתי את הרכב והרגשתי שהסלד מקפץ ומתי שהוא יורד ל500 מתחילים לשמוע גרגורים קטנים ורעידות עד שמרגישים שהוא עומד להיכבות, הבעיה היתה גם לפני 4 חודשים אבל באופן מוגזם שכבר המנוע נכבה ונורת מנוע נדלקה.

פורסם (נערך)

שבוע שעבר הוחלפו 4 פלאגים ו4 סלילי הצתה חדשים, והבעיה היתה גם לפני החלפת מכלולי ההצתה.

אני מניח שהבעיה היא שלא ניקו את המצערת כמו שצריך, לא פירקו אותה לגמרי.

פורסם

כדאי גם לבדוק צנרות ואקום, צינורות משוחררים, קרועים או סדוקים.

בכל מקרה ניקוי בית מצערת כולל פירוק המצערת מהרכב, ניקוי יסודי של כל הרכיבים והמעברים והרכבתה מחדש עם החלפת האטמים. אם לא עשו את זה כמו שצריך אז בהחלט יכול להיות שהניקוי רק עזר חלקית וכעת הבעיה חזרה או הוחמרה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי תחושה שעשו חצי עבודה בניקוי של המצערת.. אבל אשמור את מה שרשמתם ויעדכן אחרי הבדיקה. אבא שלי לקח אז את האוטו למוסך והניקוי כנראה היה חאפר והספיק רק להעלים את הנורת מנוע ואת ההתכבות שלו.

• תוכן חדש...