Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי בעיה,אני חזיר גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי, 150 קמש בכביש 6 כשהוא פנוי זה בסדר. לא כל הכבישים הבין עירוניים מתוחזקים ברמה גבוהה, יש בורות, רוחות צד חזקות. כל אלו משפיעים על איך תגיב במקרי קיצון. אתה עדיין צעיר וללא ניסיון. גם אני בתור נהג חדש וצעיר לפני כמה וכמה שנים נהנתי מהתחושה הזו עד שעושים תאונה, במקרה שלי החלקתי במהירות נמוכה יחסית ושברתי את המשולש של הרכב. למזלי הנזק היה רק לרכב שלי. אחרי הארוע הזה נרגעתי,

ועברתי לקארטינג. אני יכול לומר בבטחון שקארט פתוח מספק המון אדרנלין.

תקשיב לאנשים עם יותר נסיון.

כשאתה תהיה מחוקק, תחוקק איזה חוקים שאתה רוצה. עד אז כל עוד זאת מדינת חוק נוסעים במהירות החוקית.

אם כל אחד יקח את החוק בידיים ויחליט מה מותר ומה אסור אז בשביל מה צריך חוקים.

150 קמ"ש בכביש 6 כשמתפוצץ לך צמיג שאלוהים יהיה בעזרך. קל וחומר נהג חדש ולא מנוסה.

פותח השרשור, קח יום חופש, סע לשיקום בבית לוינשטיין להכיר ממהרים או שאחרים שמיהרו פגעו בהם.

יום טוב וחיים ארוכים

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל נסיעה שלי,אני נוסע על 150-160 קמ''ש,וזה פשוט כיף הדופמין משתחרר במוח והדבר כל כך מרגיע ומלהיב,אני פשוט חזיר גז.

הבנתי שעכשיו מתחילים להקפיד ולעשות יותר מארבים,אז החלטתי להרגיע,בכל זאת אני נהג חדש ועדיין אין לי ניסיון בכביש.

אם הייתי רושם לך מה שאני באמת רוצה הייתי צריך לתת לעצמי התרעה + הרחקה מהאתר לכמה חודשים.

אני מקווה שתיתפס כבר מחר בבוקר, תקבל שלילה, תנהג למרות השלילה תיתפס שוב, ובעזרת השם תיכנס לכלא כי "נהג" כמוך עדיף שימשיך את חייו באולם הקולנוע בכלא חרמון מול מהיר ועצבני (1-7) ולא על הכביש.

פשוט לא בא לי שילדים של מישהו יהיו יתומים כי רצחת את אבא שלהם בהשתוללויות שלך על הכביש, או שאיזה אבא יקבור את הילד שלו כי איזה נהג אלים בן 17 שחושב שהוא יודע לנהוג איבד שליטה על האוטו ונכנס בילד שלו שכל חייו נהג באחריות ובזהירות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתם קולטים שהוא נהנה לנסוע על 150-160 כי זה כייף?

לא הייתי רוצה להיות לידך בכביש. בארץ המהירות המותרת היא נמוכה מזו בעשרות מונים. ושלא יבלבלו אותך שמותר לנסוע כך בכביש 6 ושזה בסדר .

בגלל שאתה חסר מודעות עקב הניסיון המועט שלך אתה נהנה מזה. לך פעם אחת לבית לוינשטיין ותעלה את מסקנותיך כאן.

אנא ממך,

פשוט תפסיק עם ההרגל המגונה. סע לאט בבקשה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני פשוט אמליץ לך לקחת קורס של נהיגה מתקדמת , יש כמה וכמה גורמים בארץ הם ישפרו את הנהיגה שלך , אם המזומנים בכיסך, אז לך על מסלולים בחול לרוב בקפריסין , יוון ומזרח אירופה זה זול יחסית.

ולכל המטיפים בשער, מדובר על צעיר עם הרבה הורמונים, יש להורמונים תופעת לוואי שלילית , הם יודעים לסנן דברים כאלו.

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בכל נסיעה שלי,אני נוסע על 150-160 קמ''ש,וזה פשוט כיף הדופמין משתחרר במוח והדבר כל כך מרגיע ומלהיב,אני פשוט חזיר גז.

הבנתי שעכשיו מתחילים להקפיד ולעשות יותר מארבים,אז החלטתי להרגיע,בכל זאת אני נהג חדש ועדיין אין לי ניסיון בכביש.

איך עליי להשתחרר מהמעשה?

אשמח לעצות,לילה טוב.

מה הבעיה ? צלם את עצמך ואת הרכב איך אתה נוסע 150-160 קמ''ש בעיר !

שתף אותנו וכמובן קבל טיפול חם ומהיר !!

פורסם

תשמע ילד, אני מקווה שתיקח את התגובות בכיוון חיובי.

רוב החברים פה עם נסיון של לפחות כמה שנים על הכביש ורובם יגידו לך כולל אותי שגם הם חשבו שהם נהגים מעולים כשהם היו חדשים על הכביש וגם הם קלטו שהם לא לאחר כמה זמן.

לצערי הפעם הראשונה שאתה קולט כמה הכביש מסוכן וכמה אתה לא מיומן זה בתאונה הראשונה שלך (והיה לך תאונה ראשונה, והיא תגיע מהר יותר ממה שאתה חושב) לכן אני רק יכול להמליץ לך להירגע כמה שיותר עם המהירות שלפחות תוכל לשרוד את התאונה הראשונה או יותר גרוע שלא תהרוג משהוא ואז החיים שלך באמת גמורים).

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
פותח השרשור, קח יום חופש, סע לשיקום בבית לוינשטיין להכיר ממהרים או שאחרים שמיהרו פגעו בהם.

אני מזמן חושב שזה משהו שכל נהג חדש, לפני קבלת רישון נהיגה צריך לעבור.

אנסח שוב את דברי, אין שום הצדקה לנהוג במהירויות הללו,על אחת כה וכמה כשאתה נהג חדש.

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

הנה הפתרון בשבילך:

http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/g920-driving-force

אפשר להשלים אותם עם:

https://www.lfs.net/

http://forzamotorsport.net/en-us/

כולנו היינו בגילך ועשינו שטויות אבל עוברים את זה.

רק תקווה שלא תהיה לך איזו תאונה קטלנית.

אגב, ה"אידיאולוגיה" (לא המונח הנכון) שלך היא מטופשת.

נכון שהמהירות לבד לא גורמת לתאונות אבל זה נכון רק בקו ישר ובלי רכבים אחרים.

בפועל הפרש המהירות בינך ובין אחרים יכול לגרום בקלות לתאונה.

מספיק שאמא בקיה פיקנטו תסטה טיפה מהנתיב כשהיא על 100 ואתה על 160 וגרמת למוות של 3 אנשים, ביניהם תינוק.

ברצינות, עד שלא תפסו אותי על 180 (לא בארץ) ונתנו לי חודש שלילה לא הבנתי את כמה שזה רע.

פורסם
לילה טוב לכלל הפורטל,מכיוון שאין לי הרשאה לפתוח את השרשור הנ''ל באוף טופיק,כנראה שאצטרף לפתוח אותו כאן.

אם זה לא היה המקום הנכון לשרשור, ההודעה היתה נמחקת ואתה היית מקבל התרעה. אם אין לך גיש לעופטופיק, זה אומר שאתה לא מורשה לפתוח נושאי עופטופיק, לא שאתה יכול לזבל כל פורום נתון עם שרשור שלא קשור.

לעניין, אני ממש לא מעריך אנשים שאומרים "אני לא יכול להתאפק".

תתאמן על זה.

מעבר לזה, 160 בכביש מהיר, כשהתנועה דלילה, במכונית מודרנית, לא ביג דיל.

אבל בסוף יתפסו אותך, ותלמד שמשתלם להתאפק.

נ.ב. רק אל תספר לעצמך שאתה נוהג טוב. אתה חסר ניסיון, גם בקילומטראז', גם במספר המצבים המסוכנים שנתקלת בהם, ובטח בהתחשב בכך שאין לך שום נסיון בנהיגה מתקדמת. אתה נהג הרבה פחות טוב מהממוצע.

זו עובדה.

שים עצמך בפרופורציה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

60 כ"ס על קארט יכול לנסוע מאוד מהר...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תדע שבבריטניה אין אפשרות לבטח מכוניות ספורטיביות לנהגים מתחת לגיל 24.

עדיין, 14- בכביש 6, כל מכונית מודרנית נוסעת בקלות.

למעשה, עד 145 אתה משלם רק "קנס מהירות" אם אתה נתפס.

מהירות היא לא כזו בעיה.

אם היא היתה, כבר היינו רואים איך מצלמות המהירות מורידות את מס' התאונות, וזה לא קורה...

הבעיה של פות"ש היא הגישה שאומרת: "אני לא שולט על עצמי, אבל אני נהנה ואני נהג מעולה".

למעשה אתה חייב להיות נהג צעיר חסר ניסיון ומתלהב, כדי להתרגש מ-160 בכביש המהיר. במכונית מודרנית, ההבדל בתחושה בין לנהוג ב-130 או ב-160, זניח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

סימפטום של נהג חדש. עם הזמן זה יעבור.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פות"ש, תזכור שרוב האנשים בפורום שתומכים בהעלאת המהירות המותרת, או טוענים שהיא לא הורגת, עברו לפחות כמה הכשרות נוספות מעבר לטסט, ויש להם קצת יותר ניסיון על הכביש.

המספר עצמו הוא סתם מספר, אבל כמו שנכתב כאן, אתה בתור נהג חדש ולא מנוסה, לא תדע להתמודד עם מגוון סיטואציות שונות שאחרים כאן יכולים להתמודד איתן. לא שאני חושב שיש דרך לשכנע דרך האינטרנט, אבל תוריד את הרגל מהגז, ואם התחום מעניין אותך מספיק - לך ולמד נהיגה מתקדמת (אם כי אני גם לא בטוח שזה פרקטי לנהג עם 0 ניסיון).

הלוואי והיה אפשר להתנייד בכבישים עם קארט 2 פעימות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תדע לך שהאכיפה של מהירות מבוצעות דווקא בכבישים ישרים, מוארים וריקים מאיש בלילה.

השאלה היא לא אם יתפסו אותך אלא מתי, וחבל כי בתור נהג חדש הזין שתקבל יהיה ממש גדול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...