Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי כשם הנושא זו השאלה מי שיודע מה הם ההבדלים בין אדירה אודיו שיבה סימן 3 לסימן 4 חוץ מזה שההבדל הוא 250 שקל...

והייתי שמח לשמוע חוות דעת של אנשים או הצעות למשהו אחר בתקציב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער להמלצה של תמיר, שמעתי אותו עם מגבר של JBL 75.4, בהחלט נותן בראש.

רק רציתי לציין שהסאב היה מחובר בעברו למגבר של ROCKFORD 301X, עם המגבר של הרוקפורד ..

לא ידענו מה הבעיה .. חשבנו אולי התיבה לא אטומה ויש בריחת אויר.

חשבנו אולי בגלל שזה רכב מנהלים כבד, אז אולי הבאס לא משתלב טוב ...

אתם יודעים מה, אפילו הגענו למסקנה שאולי הסאב סתם לא שווה כלום.

לאחר שהבחור הביא את ה JBL 75.4.... הסאב בהחלט לא רואה בעיניים :)

הזכרתי שמדובר בתיבה אטומה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצטרף לשי ולתמיר שמעתי את אותו הרכב לפני ההחלפה של המגברים ואחרי

ה 301X לא ממש הוזיז אותו

אחרי החלפת המגבר הסאב בהחלט נשמע מרשים

והגמבר מוצהר כ 284 RMS ככה שהוא יכול בקלות לספוג יותר מזה

פורסם

טוב לשמוע חוות דעת כאלה זה רק מחזק את דעתי לגבי השידרוג הבא....

הבדלים בין סימן שלוש לארבע מישהו יודע?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם הנתונים אותו דבר, רק הצורה אחרת, הייתי הולך על הסימן 3.

אם הנתונים לטובת הסימן 4. הייתי הולך עליו.

אני חייב לציין יש לו XMAX מטורף. ויש לו באס ממש עמוק.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני עדיין בחיפושים אחרי המקום הזול אבל בנתיים הבנתי שיש גם סימן שלוש חדשים למכירה בחנויות אז אני מברר מה ההבדלים אולי לא כדאי בכלל להשקיע על סימן ארבע אם אלה הבדלים זניחים...

למה מתן יש לך המלצה למקום זול בשבילי?

פורסם

בכיף אחי אין בעיה סתם בעקרון ראיתי אתר שנראה לי של היבואנים ושמה רשום אדירה סימן 3 1000 שקל ואדירה סימן 4 1250 שקל...

בגלל זה אני שואל אם ההבדלים הם זניחים או משמעותיים כדי לחסוך קצת בתקציבים ולהביא את הסאב קצת יותר מהר או לחסוך את הכסף הנ"ל לתיבה למשל...

פורסם

אוקיי תודה אברי הורדת לי את הרוח מהמפרשים...

ורגע השאלה הכי חשובה יש הבדלים בין הסימן 3 ל 4?

פורסם

א. מצטער, אך לא זו הייתה כוונתי. רק רציתי לחסוך לך זמן חיפשו יקר.

ב. לא שאני שמתי לב (מבחינת סאונד). באתר היבואן מצויין שהשינוי בא בעיקר מטעמי שיווק ומסחר (טעמים כלכליים גרידא). יכול מאוד להיות.

• תוכן חדש...