Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או/ו http://www.adireaudio.com

הודעה!

עד לגמר המלאי, ניתן לרכוש אצלנו Shiva סימן 3 תמורת 1000 ש"ח. עיסקה כדאית כיוון שההבדלים בין סימניו

השונים של Shiva אינם משמעותיים כל כך. מטרתם העיקרית היא להוות תמריץ שיווקי.

פורסם

כן ...... זה יבואן לעניין ...... מוריד מהערך של הסדרות של המותג של החברה בשביל להגיד, "שווה לקנות את הזול, אין הרבה הבדל בכל מקרה" .....

נשמע לי אחד הדברים היותר מוזרים שקראתי...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ומה אם נשאר לו סטוק שהוא חייב להעיף?

מה אם הוא רוצה לקצץ את נפח השיווק של השיבא בארץ (החל מסימן 4)...

ומה אם ומה אם....

הקיצר - אתה לא ממש יכול להבין את השיקולים שלו וזה ממש לא נשמע מוזר... כל אחד וטקטיקות השיווק שלו...

פורסם

אברי, שמעת אותי אומר משהו לגבי הסטוק שנשאר לו ?

שמעת אותי אומר לגבי נפח שיווקי של השיבא לארץ ?

מי התייחס לשיקולים שלו ?

התייחסתי לעובדה שהוא מזלזל במוצרים של החברה, בשביל ליצור "כדאיות" למוצר הזול\דגם זול יותר.

לי זה נשמע מגוחך.

במקום לבוא ולהגיד המוצר מדהים, שווה כל שקל .. הוא בא ואומר "אין הרבה הבדלים ביניהם, אז מהזה בעצם משנה?" ....

נקודה למחשבה.....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דווקא בגלל שלא ציינת את כל הנ"ל - וסביר להניח שלא שקלת אותם כלל אמרת מה שאמרת.

מה שאני נתתי לך היא נק' למחשבה שנועדה אולי לגרום שתפסיק לבקר כל יבואן בכל הזדמנות שרק צצה... שלא נזכיר שמות כמו אוטופארט וכו'...

פורסם

אני לא מבין אברי, למה אני צריך לשקול את זה ?

מה איכפת לי מה השיקולים שלו ? איכפת לי מהמוצר שאני קונה.

זה נשמע לי מטומטם שיבואן יבוא "וילכלך" על טיב המוצר, רק בשביל להשיג כדאיות.

היבואן הזה לא נשמע לי כל כך מבריק בעסקים אם זאתי הגישה שלו .....

רק שתקח בחשבון , שאומנם אני חושב שאוטופרט לא הכי הוגנים, וזאתי דיעה אישית ..

אבל בחיים לא תשמע אותי אומר משהו על הראש שלהם בנוגע לעסקים, כי הם אנשי עסקים מבריקים.

ואם שאר היבואנים היה להם חצי מהראש שלהם, אולי הם היו מגיעים לקרסוליים שלהם בנוגע לעסק כלכלי ורווחי.

העובדה שאני משמיץ יבואן בנוגע להעדפה טיפשית של "ללכלך על המוצר" בשביל לעשות העדפה, לא אומרת שהוא מבריק במיוחד, וזה לא משנה איזה שיקול יש לו אין לו חשבתי שמה חשבתי.

קח זאת לתשומת ליבך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא מעניין אותי עכשיו אוטוםרט או משהו

אני מדבר נטו על העניין הזה

זה יותר מטיפשות

איפה היגיון לכלך על מוצר חדש ? ?

זה כמו שמגנאט ירצו למכור את הסטים שלהם 216

ובגלל זה יגידו שבכול מקרה אין הבדל בין הסט הזה לסט החדש 2160

זה בממש לכלוך על המוצר...

פורסם

אולי כי....

על הסימן 3 יש להם רווח גדול בהרבה מעל הסימן 4? ואין להם הרבה מהסימן 4 אז הם רוצים לפחות להפטר מה-3 שנשאר להם?

שי, לא ידעתי שיש לך תואר במנהל ועסקים. סחתיין!

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אבירם, כפי שהסברתי מקודם לאברי, זה לא מעניין מה השיקולים שלו

ולמוח הפשוט - הצרכן .. זה באמת לא "מזיז" על מה יש לו יותר רווח.

בשורה התחתונה, הוא משמיץ מוצר אחד בשביל ליצור העדפה למוצר אחר.

זה מהלך טיפשי.

(אם לך יש תואר במנהל עסקים ואתה לא מבין משהו כל כך פשטני .. המצב לא טוב...)

בכל אופן, את דעתי לגבי הנושא אמרתי .. אתם יכולים להסכים, אתם יכולים לא להסכים ..אבל עשו טובה תשמרו את זה לעצמכם זה לא קשור לתרד .. את מה שיש להבהיר כבר הבהרתי\הבהרתם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אבירם, כפי שהסברתי מקודם לאברי, זה לא מעניין מה השיקולים שלו

ולמוח הפשוט - הצרכן .. זה באמת לא "מזיז" על מה יש לו יותר רווח.

בשורה התחתונה, הוא משמיץ מוצר אחד בשביל ליצור העדפה למוצר אחר.

זה מהלך טיפשי.

(אם לך יש תואר במנהל עסקים ואתה לא מבין משהו כל כך פשטני .. המצב לא טוב...)

בכל אופן, את דעתי לגבי הנושא אמרתי .. אתם יכולים להסכים, אתם יכולים לא להסכים ..אבל עשו טובה תשמרו את זה לעצמכם זה לא קשור לתרד .. את מה שיש להבהיר כבר הבהרתי\הבהרתם.

ושוב- הצגתי בפנייך שיקול - מה אם הוא לא מעוניין לשווק את ה-4 במידה אינטנסיבית (אם בכלל)?

בקיצור אל תרוץ להשמיץ ולכנות אנשים כטיפשים - כי זה באמת לא קשור לשום ת'רד...

• תוכן חדש...