Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שסיכמנו את זה אברי :)

שכאני אסיים את התואר במינהל עסקים, אני אבוא ואתן חוות דעת מקצועית יותר...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתן לא הבנתי את המשפט האחרון שלך...

שמעו אם ההבדל באמת ככה מעולה בשבילי שמע ממש לא מעניין אותי לגבי צרכים של היצרן אותי מעניין מה אני מקבל בסופו של דבר ואם אין באמת הבדל אז אחלה או שאם זה סתם תרגיל שיווק ומשהו דפוק בייצור של סימן 3 אזש זה יכול להיות באסה לא נורמלית יש מישהו שיכרול להגיד בוודאות לגבי ההבדלים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שמח שסיכמנו את זה אברי :)

שכאני אסיים את התואר במינהל עסקים, אני אבוא ואתן חוות דעת מקצועית יותר...

אם כך, כל שנותר לי הוא לאחל לך המון הצלחה.

מתן לא הבנתי את המשפט האחרון שלך...

שמעו אם ההבדל באמת ככה מעולה בשבילי שמע ממש לא מעניין אותי לגבי צרכים של היצרן אותי מעניין מה אני מקבל בסופו של דבר ואם אין באמת הבדל אז אחלה או שאם זה סתם תרגיל שיווק ומשהו דפוק בייצור של סימן 3 אזש זה יכול להיות באסה לא נורמלית יש מישהו שיכרול להגיד בוודאות לגבי ההבדלים?

הלכת רחוק מידי עם הקטע של ליין יצור שלם שדפוק...

את זה תוריד מהשיקולים - אין שום בעיה בשיבא 3.

פורסם

חבל שי. אתה הופך כל משפט של אנשים פה לתורה חסרת כל הגיון.

לא שללתי את מה שאמרת ולא אמרתי משהו נוגד.

סה"כ העליתי סברה הגיונית בנוגע למה שהיבואן רשם. כנ"ל אברי.

מי ישמע כמה כבר שיבות הם מוכרים בארץ... הם עדיין לא בסדר גושל של רוקפורד שכל הכרזה דומה של היבואן בהחלט תשפיע ותגרור אחריה תגובות, סה"כ מדובר ביבואן שמוכר מעט מאוד מהסאבים בארץ ולכן אי אפשר להבין את שיקוליו.

זה שלצרכן הפשוט זה בהחלט לא נשמע טוב ואכן זה מוריד מהערך של הסימן 4, זה משהו אחר ומעולם לא שללתי את זה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
אז הנה, הגענו לידי הסכמה משותפת ...

ההסכמה היתה מההתחלה, אני פשוט ניסיתי להביא צד אחר של כל העניין.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

באמת שי, על כל דבר יש לך משהו להגיד, אבל הפעם אמרת משהו בלי לדעת במה מדובר.

היבואן של השיבה מייבא אותם בכלל כי הוא משדך אותם לרמקולים אלקטרוסטטים שהוא מייצר. אני חושב שאני בזמנו הייתי בין הראשונים והבודדים שקנו ממנו את הסאב למטרה אחרת. הוא לא מייבא אותם בשביל למכור לפרטיים (בזמנו הוא לא ידע ממש להגיד לי מחיר אפילו). בגלל שהוא ראה שיש קצת עניין בסאב אז הוא ציין באתר שהוא מציע במבצע את הדגם המוחלף. הוא כותב את מה שהוא אומר מתוך ידע, הוא מהנדס חשמל בעל הבנה באודיו גדולה בהרבה מלכל מי שכאן בפורום.

אם אתה רוצה לדעת, הסיבה לכך שאדייר אודיו רשמו באתר שלהם שהשיבה אומנם יכול לעמוד ב650W אבל מגיע לניצול מלא בהספק נמוך יותר (מה שנכון לגבי כמעט כל החברות רק שאלו שרושמות את זה, מעטות) היא בגלל שהוא פנה לדן וויגינס, הבעלים, בנושא.

אז באמת, בא בן אדם ואומר את האמת על המוצר שהוא מייבא (מה לעשות שזה טוב לחברה להוציא כל שנה דגם חדש) וגם על זה מבקרים אותו. אז תמשיכו לבקר ולנסות למצוא מה לא בסדר בכל דבר גם כשאין בו משהו לא בסדר - מגוחך.

לסיכום: הוא בן אדם אמיתי, לא סוחר ממולח ותאמין לי שהוא לא חי משוק האודיו לרכב. מה שהוא כותב זה מידע מבוסס. הלוואי והיו עוד אנשים כמוהו.

פורסם

שוב איל, יש לזכור שההתיחסות הראשונה שלי התיחסה לעובדה שהמצב הקיים נשמע מוזר.

וכפי שאתה מביא אור לנושא, יש סיבה למה הוא מוזר ואינו אופייני .... (לפי המצב הנתון שאתה מכניס לתמונה)...

שאר התגובות היו בעקבות ההשערות שנתנו בנושא.... "אולי יש לו עודף אולי יש לו פחות רווח" .. ועל זה היתה ההתיחסות שזה לא נשמע לי כמו צעד כל כך מתוחכם.. בסופו של יום אתה רק גורע מסידרה על חשבון אחרת ..

לא הביאו לפה התייחסות ממשית לדברים בשטח, אלה רק לתיאוריות למה זה כך ועל זאת נבעה ההתיחסויות המשניות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים שהוא משמיץ את הסימן 3 ???

זה סאב מצויין ובכך שהוא אומר שאין הרבה הבדלים בינהם הוא אומר שגם הסימן 4 הוא סאב טוב...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

חברה אני לא מבין מה כל כך מוזר .

ולמה אתם מציגים את מה שהוא כתב בצורה שלילית ?

הלוואי וכולם היו כמוהו. זה בדיוק מה שאנחנו בתור צרכנים רוצים וצריכים.

גם לי יצא לדבר עם היבואן שלהם ( ואפילו לא מעט ) . מדובר באמת במהנדס שמבין עניין באודיו , ומעבר לכך מדובר בבן אדם ששמח לעזור וללמד בצורה כנה. אני בזמנו התענינתי ושקלתי לקנות את הסאב וכשדיברתי איתו הוא היה מאוד אדיב "ובזבז" לא מעט מזמנו בשביל להסביר לי כל מיני תאוריות שקשורות בסאבים כללית וספציפית לגבי השיבה.

לגבי מה שהוא רשם ספיציפית , הוא בעצם אמר , שעיקר ההבדל בין הדגם החדש ובין הדגם הקודם הוא קוסמטי. ולכן הוא ממליץ לאנשים שהלוק של הסאב זה לא הדבר החשוב בשבילהם לרכוש את הדגם היוצא.

אין בזה שום פסול. הרבה חברות מוציאות דגמים חדשים שנבדלים זה מזה אך ורק בעיצוב. זה שהתרגלנו לכך שרוב העוסקים בתחום מנסים לסבן את הלקוחות , לא הופך עסקן כנה אחד למוזר. כך זה אמור להיות .

הוא לא מזלזל בכלל במוצרים של החברה . הוא יודע להעריך אותם ולכן הוא בחר בהם בשביל לבנות את הרמקולים האלקטרוסטטים שהוא בונה.

הלוואי שכל העוסקים בתחום , שבאמת מבינים באודיו , היו כנים כמוהו . תחשבו איזה כיף זה היה אם בכל מקום שמוכר ציוד אודיו היה יושב מהנדס שבאמת מבין בתחום האודיו , והיה נותן לנו המלצות והסברים כנים למה מוצר זה כדאי או לא.

כך שאני דווקא חושב שמדובר ביבואן לעניין והלוואי שכולם היו כאלו.

ודרך אגב , גם אחרי שאמרתי לו שאני לא יקנה את הסאב שלו , הוא עדיין המשיך להסביר לי דברים רבים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מחזק את דעתו של איל, הבן אדם פיזיקאי ומלמד פיזיקה בתיכון בין יתר עיסוקיו, קיבלתי ממנו רושם אמין ביותר ומומלץ לאנשים פה ובמיוחד למיקמיק שכל יום יוצא פה על מישהו אחר, בלי שום סיבה מיוחדת -להפסיק להשמיץ.

אני מעריך שהאינטרס שלו למכור את השיבה הישן הוא רק מפני שטכנית אין שום הבדל בסאונד ובמבנה העיקרי של האלמנט, ההבדל הוא רק בכמה פרטים קטנים והוא באמת לצרכי מרקטינג.

אם הייתם גם טורחים לחפש הייתם גם מוצאים את זה:

http://www.acoustic-visions.com/~acoustic/products/subwoofer_drivers/adire_shiva/

So, what's so great about Shiva Mark IV? More magnet (dual 38 ounce magnets), a thicker backplate with a flatter profile, and a full magnet boot. All in all, Mark IV does everything Mark III did, just with more reliability.

עוד דבר, לחובבי הלוגואים קיים הMARK IV קיים גם עם הלוגו של Adire:

shiva_logo_overhead.jpg

פורסם

אוקיי בתגובות האחרונות אני חושב שהנושא נחתם ונסגר אני יקנה ככל הנראה את סימן שלוש...

תודה לכל העונים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רק רציתי לציין - שהתגובה הריאליסטית היחידה שנתתי על המצב - שהוא מוזר.

ואם אינכם סבורים שבחור מסוג זה כפי שהחבר'ה המלומדים פה מתארים פה כעת, עם ניסיון אישי עם הבחור..

איננו מוזר עבור הלקוח הישראלי הממוצע ....

אז כניראה יש לכם ניסיון טוב עם הרבה אנשים .... כי לי אישית אין כזה.

ואכן, שמח מאוד לשמוע שיש אנשים כאלה, ואם הוא מקבל פידבאקים בצורה כזאת אותי אישית שיכנעו שהבן אדם שווה את זה.

אזי אם תשים לב, לא השמצתי את הבחור וכמובן וכמובן שזה לא מקומי להשמיץ מישהו מבלי להכיר אותו.

כתבתי במילים פשוטות שהמצב שהציגו - מוזר.. ועבורי זה מוזר מה לעשות .. דעת יחיד.

כל שאר ההשערות בנוגע למצב הנתון הזה... כמובן שהיו בגדר השערות ולא היו מבוססות על כלום.

mdma - לא תתחרט :)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...