Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

רכשנו דירה חדשה מקבלן ובעוד חודש וחצי-חודשיים צריכים להתחיל לרצף.

אנחנו רוצים להישאר בסטנדרט ולא לשדרג ולכן אנחנו קצת מוגבלים:

מהתחלה אשתי רצתה את הריצוף המבריק אבל נאמר לנו שנצטרך לשלם תוספת הגנה 30 ש"ח למטר (שזה יוצא בערך 2800 ש"ח) והחלטנו שלא לקחת אותו אלא לקחת ריצוף בצבע שמנת דמוי בטון דגם Concrete greige:

דמוי בטון (1).jpgדמוי בטון (2).jpg

לאחר התלבטויות, ניראה לנו שמכיוון שהריצוף מאוד מחוספס יהיה קשה לשטוף אותו וגם אשתי לא הכי אהבה אותו, אז החלטנו לשנות לדמוי שיש דגם Almera Taupe V3:

דמוי שיש (2).jpg

אבל אז שכבר היינו בטוחים שבחרנו את הריצוף המושלם, במקרה עברנו בצומת בילו ונכנסנו ל"נגב עודפים" כי לא היינו סגורים על הקרמיקה של המקלחת והשירותים (מכיוון שזה חייב להיות נגד החלקה ואי אפשר לקחת את הריצוף כמו של הבית למקלחת ולשירותים) קיבלנו חום: שם בכלל הריצוף דמוי שיש בצבע אפור כהה וניראה ממש מכוער.

קיבלנו הודעה מהקבלן שהחליטו לא לגבות הגנה על ריצוף מבריק ואנחנו שוקלים בחיוב לקחת את הריצוף המבריק אבל אני שומע דעות לכאן ולכאן בנוגע לריצוף המבריק, יש כאלו שאומרים שכל לכלוך קטן רואים (שזה פחות מדאיג אותנו) אבל הרבה אומרים שהוא רגיש לשריטות ולכתמים.

למי שיש נסיון עם ריצוף מבריק, אני אשמח לשמוע חוות דעת. אחד מהאריחים שמוצע לנו הוא Toscana Nano polished של נגב אם מישהו מכיר...

טוסקנה מבריק 2.jpg

תודה רבה!.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

המבריק זה עניין של טעם, אבל אני יכול להגיד לך שבדירה הנוכחית שלנו יש מרצפות כאלה מבריקות,

וזה נטל לא קטן. כל טיפת אבק או לכלוך בולטים מאוד, וזה מחייב תחזוקה שוטפת כל הזמן. במיוחד אם

האיזור עצמו "מאובק", ואז כמעט כל הזמן הרצפה נראית מלוכלכת.

מבחינת כתמים, יש פה ושם כתמים, וכמובן הם בולטים יותר בגלל העובדה שהרצפה מבריקה, אבל לא נראה

לי שזה שונה ממרצפות אחרות, פשוט כאן זה בולט יותר.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם (נערך)

תודה רבה.

בחזרה לדמוי שיש: נאמר לנו ע"י הנציגה בנגב קרמיקה ליד צומת בילו שיכול מאוד להיות שוני בין סדרות ייצור של ריצוף ולמרות שהזמנו את הדמוי שיש שראינו בסניף בראשון לציון, נקבל את הדמוי יש כמו שיש בסניף שלהם (בילו) שהיה הרבה פחות יפה וגם שונה מבחינת גוונים למרות שזה בדיוק אותו דגם.

השאלה אם יש איזו שהיא דרך למנוע מקרה כזה או שאין לי כל כך מה לעשות?.

שוב תודה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

גרניט פורצלן מלוטש (בתמונה האחרונה) הוא חומר שסופג. כתמים ישארו ולא ירדו.

כמו כן, מבחינת דרגת התנגדות להחלקה, הוא נחות.

העדף ג.פ מזוגג.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ריצוף זה דבר שלא מחליפים במהירות ובקלות ולכן שווה להוסיף בשביל ריצוף נוח ולטעמכם.

אני בזמנו הטלתי וטו על מבריק כי אני לא אוהב להיות עבד של הבית (או לחטוף צעקות מהבוסית של העבד) והלכנו בסוף על לפאטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאחר וריצפתי כמה וכמה בתים בחיי וראיתי את התוצאות (של בחירות הלקוחות) מול עיני, אני תורם מניסיוני האישי את ה 2 cents שלי -

* ריצוף מט או לפאטו או מבריק או מלוטש ? עניין של טעם ! אין יותר טוב \ פחות טוב.

* ליכלוך רואים על מט או מבריק או מלוטש ? סיפורי סבתא (!)

על קרמיקה רואים ליכלוך וזה לא משנה אם זה מט, מבריק או מלוטש וזה לא משנה אם זה כהה או בהיר (!). רוצה לא לראות ליכלוך ? בלטות (טרצו).

* נא לדייק בסוג הריצוף: יש מט, יש לפאטו (מט שהוא מלוטש\מבריק למחצה), יש מבריק (שהוא מבריק אבל לא חלק כמו זכוכית) ויש מלוטש (חלק ומבריק כמו זכוכית).

בגדול ? למלוטש יש נטיה יותר להישרט ומאחר וזה נטול זיגוג, כמו שאמר natco, זה גם סופג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ריצוף זה דבר שלא מחליפים במהירות ובקלות ולכן שווה להוסיף בשביל ריצוף נוח ולטעמכם.

אני בזמנו הטלתי וטו על מבריק כי אני לא אוהב להיות עבד של הבית (או לחטוף צעקות מהבוסית של העבד) והלכנו בסוף על לפאטו.

אתה סמרטוט:lol:

שיהיה משהו לטעמכם

לכל סוג יש את היתרונות והחסרונות שלו כפי שכתב איציק.

ותוסיף איירובוט לעלות הדירה ותן לו להתרוצץ יחד עם הילדים בבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גרניט פורצלן מלוטש (בתמונה האחרונה) הוא חומר שסופג. כתמים ישארו ולא ירדו.

כמו כן, מבחינת דרגת התנגדות להחלקה, הוא נחות.

העדף ג.פ מזוגג.

בדירה הקודמת התלהבנו מגרניט פורצלן מבריק שהגיע בסטנדרט קבלן (לסלון ולמטבח. שאר הדירה היתה טראצו), ואפילו שילמנו תמורת איטום.

אז שילמנו. סבלנו קשות מכתמים וסדקים, והכי גרוע - לא הזמנו רזרבה בזמן ולקבלן נותרו 4 מרצפות עודפות שבהן השתמש לתיקון נזקים של הרצף. חיינו 17 שנה עם כמה סדקים שבלטו על רקע הלבן המבריק.

בדירה הנוכחית בחקנו בגרניט פורצלן מזוגג בצבע קרם-בז' עם דגם עדין, הרבה פחות רגיש ללכלוך.

ניסיוני הוא להמנע מריצוף מבריק, אלא אם יש לך מכ"ם של מסלולי תעופה שמגלה כל טיפת קפה שנפלה, ורובוט שירוץ לנקות אותה מיד.

נהג לילה - אני מסכים אתך, אבל לא לכל אחד יש הכסף הדרוש ביד, אפילו אם מדובר בכמה אלפי ש"ח. זה היה מצבי לפני 20 שנה, ואני בהחלט מבין לרוחו של פות"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה רבה.

בחזרה לדמוי שיש: נאמר לנו ע"י הנציגה בנגב קרמיקה ליד צומת בילו שיכול מאוד להיות שוני בין סדרות ייצור של ריצוף ולמרות שהזמנו את הדמוי שיש שראינו בסניף בראשון לציון, נקבל את הדמוי יש כמו שיש בסניף שלהם (בילו) שהיה הרבה פחות יפה וגם שונה מבחינת גוונים למרות שזה בדיוק אותו דגם.

השאלה אם יש איזו שהיא דרך למנוע מקרה כזה או שאין לי כל כך מה לעשות?.

שוב תודה.

מתבסס על דברי חבר שעובד בחברת ייזום נדל"ן -> כאשר מייצרים קרמיקה, יתכן הבדלי גוון בין 2 סדרות.

כלומר, אם מייצרים היום סדרה, ומחר מייצרים עוד סדרה - יש סיכוי גדול שיהיה הבדל בגוון ביניהן.

עקב כך, חברות בניה קונות כמות גדולה של קרמיקה שיוצרו באותה סדרת ייצור, וזה פותר את בעיית הבדלי הגוון.

תבדוק אם אתה יכול לקבל קרמיקה ששייכת לסדרת ייצור אחת בלבד

פורסם

מה שמזכיר לי מה שרציתי לכתוב קודם ודעתי הוסחה - לודא שאתה רוכש מספיק אריחים עודפים למקרה של צורך בפתיחת הרצפה\החלפת אריח פגום\שבור או כל סיבה אחרת. זה נכון לכל החיפויים - ריצוף, קירות, וגם לוחות של הנמכת תקרה אם היא מהסוג של לוחות היושבים במסגרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איזה סגנון ריהוט ומטבח הולך להיות לכם? אם זה סגנון כפרי, ריצוף מבריק לא מתאים.

אגב, אין בעיה לשטוף גרניט פורצלן מחוספס , מניסיון.

הבעיה היא עם ריצוף מאבן.

אני אהבתי יותר את הדוגמא הראשונה של ריצוף מחוספס שמנת .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סדקים פחות קשורים לסוג האריח, אלא לאיכותו ולטיב ההנחה.

יש אריחים ללא זיגוג, פול בודי, שאתה יכול להנחית עליהם מטוס ג'מבו והם לא יסדקו.

כשהביסקוויט של האריח נחות, או כשהמילוי מתחת לאריחים לא מלא ואחיד, הם יסדקו, בין אם מזוגגים ובין אם לא.

אריח עם גלזורה טובה יהיה פחות רגיש גם לקילופים, שזו עוד בעיה (כשהאריח חוטף מכה חדה מחפץ שנפל).

אריח פול בודי יקבל צ'יפ, אבל הוא לפחות יהיה בצבע הריצוף, ולא חום.

הבעיה העיקרית היא בהתנגדות לנץהחלקה במלוטש המבריק.

תעשה תרגיל ותשאל מה דרגת ההתנגדות של האריח האחרון שהעלית.

אם אתה מקבל יותר מr9 השדרוג של האריחים עליי....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמה דברים נוספים -

גוון האריח יכול לקבל TWIST רציני כתלות בתאורה (לבן חם, לבן קר, טבעי [אור השמש]), לכן חשוב מאוד לקחת בחשבון שמה שאתה רואים בחנות לא ב 200% יראה אותו הדבר בבית, כי בחלק מהחנויות התאורה מגיעה מפלורסנטים (לבן קר) ובחלק מהחנויות האור מגיע מבחוץ, טבעי של השמש.

בנוגע לאיכויות - איזה תוצרת האריחים שראיתם עד כה ואהבתם ? (דיברת על דמוי שיש אחד).

בנוגע לבחירה - זה הזמן שלך להתנהג כמו גבר ופשוט לטרפד כל ניסיון נוסף לראות עוד דוגמאות. ככל שתראו יותר, היא (האישה) תתחיל להתבלבל ולא תדע מה לבחור - ובדרך תסחוף אותך למסע המטומטם הזה. ברגע שהיא החליטה - תחתמו ותלחץ על הגז PEDAL TO THE METAL. אל תחפש לעצמך כאבי ראש כי לחרא הזה *אין סוף* !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...