Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי! מגאן סטיישן 2013 dci

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כמעט אותו רכב. זה עניין של ביקוש והיצע על סמך הרבה מאוד סיבות, רובן הגדול כנראה פסיכולוגיות.

"רנו מגאן" זה שם עם משקעי עבר עבור ישראלים, חלק מאותם משקעים הושגו ביושר יש להגיד, אבל זה בעקרון אותו רכב כמו הפלואנס.

*קרסו יודעים את זה ולכן בחרו לקרוא למגאן החדשה "גראנד קופה" בלי להזכיר את המילה מגאן.

בנוסף הפלואנס הופץ בשוק בעיקר דרך חברות הליסינג והמוניות שקיבלו הנחה משמעותית על הרכב והחליטו לתת לו צ'אנס.

לאט לאט אנשים הבינו שהשד שקוראים לו "רנו" לא כזה נורא, ואפילו מהנה ואמין.

אגב, זה מזכיר לי את הפיאט סאדיצ'י, לא הרבה אנשים יודעים עליה בכלל ואחת בת 4 מפורסמת ב45 אלף לפני מיקוח.

אבל סוזוקי SX4 מאותו שנתון מפורסמת ב57 - 59.

אותו רכב אגב מיתוג שונה.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף לשרשור המאוד מעניין הזה לגבי המגאן דיזל החדשה.

בתור אחד שמתעניין ברנו פלואנס 2013-2014 דיזל ( רמת גימום פריוולדג')- נתקלתי בלוח המכירות יד 2 ברנו מגאן החדשה( גם דיזל ומאותם שנתונים)

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים הבולטים בין 2 המכוניות? האם זה אותו מנוע? גיר? פשוט יש הבדלים די גדולים במחירים בין שני הדגמים, ולא לגמרי מובן לי למה הפלואנס יקרה הרבה יותר.

כמו כן אני אשמח לדעת עד כמה האגרת רישוי(טסט שנתי) והביטוח של רכבי דיזל יותר יקר מרכבי בנזין?

תודה רבה לעונים

אותו גיר ואותו מנוע אך יש הטוענים שהתוכנת גיר מעט שונה והפלואנס מגיעות לצריכת דלק טובה יותר מהמגאן.

אצלי במגאן הצריכת דלק בממוצע 16 ק''מ לליטר, אצל אנשים עם פלואנס יש הטוענים ל 20 ק''מ לליטר.

אגרת רישוי רגילה לגמרי, אם אני לא טועה בפעם האחרונה שילמתי 1200-1300 ש''ח.

מבחינת אמינות אין בעיות רק הייתי בודק אם הוחלף מחשב גיר או קלאצ'ים שבחלק מהרכבים אחד מהם נגמר סביב ה 120 אלף ק''מ +. אצלי הוחלף מחשב גיר. עלות של מחשב גיר וקלאצ'ים יכולה להגיע גם ל 15 אלף ש''ח במידה ושניהם תקולים.

המנוע עצמו שורד ק''מ גבוה!

אם ללכת על משהו נטול תקלות אז פלואנס ידנית!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

תפריד את הקלאצ'ים מהמחשב, החלפת קלאצ'ים בקילומטר כזה זה בלאי ולא תקלה (אם אפשר לקבל החלפה או אחריות במעמד הקנייה מהליסינג, למה לא).

המחשב גיר נראה לי זה הרגישות של הרכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

וואו באמת? לא ידעתי שהגיר של המכוניות האלה כלכך רגיש, הייתי בטוח שהמכוניות נחשבות לסוסי עבודה ומכוניות אמינות.

אבל הוצאה של 15 אלף, כמעט בטוח מעל קילומטרז' 100k,זה משהו שמדליק נורות אדומות אצלי

פורסם

אותו גיר רובוטי כמו בפורד פוקוס 2011-2015, רק שבשילוב עם מנוע דיזל ותוכנת ניהול של רנו התקלות פחות נפוצות ומופיעות בשלב יותר מאוחר ( אחרי 120-150 אלף קילומטרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם הם היו נחשבות למכוניות לא אמינות , הליסינג לא היה ממשיך להזמין אלפים מהן וגורלן היה זהה לגורל הפוקוס הרובוטית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לא אם הבעיות מתחילות אחרי 150 אלף קילומטרים, והרכבים כבר מזמן נמכרו אחרי 3 שנות ליסינג.

מצד שני, הקילומטראז' כזה כל גיר, אוטומטי, רציף, רובוטי חד מצמדי / כפול מצמדי יכול להתקלקל , בגיר ידני צריך להחליף מצמד - בקיצור, בלאי די סביר.

לכן אי אפשר להשוות לפוקוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולכן, כפי שכתבתי בשרשור שנפתח במקביל בפורום ייעוץ, אפשר לחפש אקזמפלר ידני וכך להמנע מנקודת התורפה המשמעותית היחידה של רכב זה.

אני, אגב, נכנס ביום ראשון להחלפת מחשב גיר (ככל הנראה) במוסך מנור. 107K למי ששואל. הקלאצ'ים למיטב שיפוטי עדיין בסדר גמור.

חזיר דיזל

פורסם
ולכן, כפי שכתבתי בשרשור שנפתח במקביל בפורום ייעוץ, אפשר לחפש אקזמפלר ידני וכך להמנע מנקודת התורפה המשמעותית היחידה של רכב זה.

אני, אגב, נכנס ביום ראשון להחלפת מחשב גיר (ככל הנראה) במוסך מנור. 107K למי ששואל. הקלאצ'ים למיטב שיפוטי עדיין בסדר גמור.

האם קיים בשוק פלואנס או מגאן 2013-2014 ידנית בראמת איבזור פריוולדג'? עם הגג הפנוראמי והמראות החשמליות?

כמו כן רציתי לדעת באיזה שנה בפלואנס עברה לצורה החדשה? 2013? והאם המפנסי ערפל בצורה החדשה הם העגולים? או המשולשיים יותר עם הניקל והלדים מסביב?

11111111111.jpg222222222222222.jpg

אני מבין שהפלואס הלבנה זאת הצורה החדשה? ידוע באיזה חודש ב2013 התחילו לשווק אותה?

פורסם

2013 זו הצורה החדשה , ב2015 עברה עוד עדכון קטן שניתן לזהות לפי פנסי לד מאחור.

לא מכיר פנורמי בפלואנס אלא רק במגאן.

יש פלואנס פריבליג ידנית.

פורסם

אצלי במגאן המחשב גיר הלך בערך ב 120 אלף ק''מ, הקלאצ'ים עדיין מקוריים! אגב אין הנחיית יצרן להחליף שמן גיר אך מאז שהרכב אצלי אני מחליף כל טיפול שני שמן גיר, מרווח טיפולים כללי הורדתי מכל 20 אלף ק''מ לכל 15 אלף ק''מ.

אין פלואנס עם גג פנוראמי אלא רק סאן רוף, ויש פלואנס מהשנתונים שציינת ידניות ביד 2. אם אין לך בעיה עם ידני לא הייתי חושב פעמיים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא מפריע לי ידני, ודווקא אין הרבה בכלל פלואנס ידניות שנוסעות עם מנוע דיזל.

אבל תודה רבה, אני אתמקד בדגם הזה.

פורסם
אצלי במגאן המחשב גיר הלך בערך ב 120 אלף ק''מ, הקלאצ'ים עדיין מקוריים! אגב אין הנחיית יצרן להחליף שמן גיר אך מאז שהרכב אצלי אני מחליף כל טיפול שני שמן גיר, מרווח טיפולים כללי הורדתי מכל 20 אלף ק''מ לכל 15 אלף ק''מ.

אין פלואנס עם גג פנוראמי אלא רק סאן רוף, ויש פלואנס מהשנתונים שציינת ידניות ביד 2. אם אין לך בעיה עם ידני לא הייתי חושב פעמיים.

תזכיר רק שהרכב שלך מליסינג ואתה לא באמת יודע איך התנהגו אליו, ברכב פרטי לא בטוח שזה היה קורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקרה הזה לא חושב שזה קשור לאיך התנהגו אליו כי לא משנה מה תעשה המחשב כיר אמור להיות בנוי להתמודד עם זה.

לחבר עם פלואנס פרטית זה קרה ב 140 אלף ק''מ.

תתפלא גם לרכבים בחו''ל זה קורה לא מעט שלא עברו בליסינג הישראלי.

הרבה דברים ניתן להשליך על הליסינג, במקרה הספציפי הזה נראה לי מיותר! גם במוסך מורשה שטיפלתי בו כבר מכירים היטב את הבעיה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

שוב פעם חברים, אפשר לעשות סדר בנוגע לעלות התיקון של מחשב גיר ו של החלפת קלאצ'ים בגיר?

( פשוט מהסיבה שלמצוא פלואנס ידנית ברמת איבזור גבוהה, ועוד אחד שמור זה כמעט בלתי אפשרי)

ורציתי גם חוות דעת על השירות בקרסו, אני שוקל לעשות טרייד אין דרכם, יש להם כרגע מבצע הרנו פלואנס מכל השנתונים ( אחריות לשנתיים, צמיגים חדשים, מלמצות רוורס, ביטוח חובה )

האם מישהו עשה טרייד אין דרכם ויכול לספר קצת על החוויה? והאם הם באמת עומדים אחרי ה"אחריות" שהם נותנים?

עריכה אחרונה על ידי vcpavel

• תוכן חדש...