Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך לעבודה אני נוסע על כביש בין עירוני ישר ויחסית ארוך, אך צר, יחסית משובש, כולל הרבה חיבורים לכבישי עפר ובלי מעקות בטיחות. בעקבות זאת (ועקב התנגשויות בבעלי חיים שקורות אחת לכמה חודשים) המהירות בכביש נקבעה על 70.

בהיותי ישראלי מצוי, אני רוכב שם באופן קבוע במהירות מעט יותר גבוהה. מסתבר שרוב הנהגים מצויים אפילו יותר ובאופן קבוע עוקפים אותי דרך נתיבי השתלבות, על קו מקווקו בלי ראות ואפילו על קו רצוף.

הצדיקים בסדום שלא עוקפים - יושבים לי על הגלגל האחורי, ולא מבינים שבמקרה שאצטרך לבלום או להאט, הם יצאו עם מכה קלה בכנף ואילו אני אלמד לעוף.

כמה פעמים אפילו הסתובבתי וסימנתי להם להתרחק, לא בדיוק עזר.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניקו, אם הוא יצא לעקיפה כשהם מתקרבים אליו בשמאלי הוא לא בסדר. שיחכה שיעברו ואז יעקוף. אבל אתה צודק כי יש מקרים שהמפגר בשמאלי נוסע במהירות שלך (בימני) שעות וכשאתה רוצה לצאת לעקוף את הרכב שלפניך הוא פתאום מאיץ ומשתגע. קרה לי כמה פעמים. אני קורא לאנשים האלה "סוכני הצקות". הם משגיחים עלי מהצד וכשהם רואים שאני מנסה לעשות משהו ותפקידם להפריע ולהציק.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא יצא לעקיפה כשהם היו במרחק סביר בהחלט. כשהוא יצא אני ראיתי אותם במראה רחוק מאחוריי. את ההבהובים שלהם אני ראיתי במראה שלי.

לא היה שום דבר לא מוצדק בעקיפה שלו. הם סתם החליטו שלא מתאים להם לרדת 20 קמ"ש לכמה שניות.

בבונים.

סוכני הצקות זה הדבר הכי מוזר. נוסע 90, אני 100. יוצא לאמצעי לעקוף אותו והוא משווה איתי מהירות עד 110-120. אחרי שאני עוקף אותו הוא יורד חזרה ל90.

כאילו מה?!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, אם הוא גורם להם להאט זה אומר שהם היו מספיק קרובים כדי שהוא יוכל לחכות עוד שניה ותת להם לעבור בלי לגרום להם להוריד 20 קמ"ש. זה חלק מתחום ההתחשבות שלא קיים בארץ.

אלא אם אני בכביש שאני מכיר היטב ברמה של נסיעה יום יומית, לעולם לא ארד לשוליים בשביל לתת לממהרים לחלוף.

וגם בכביש שאני מכיר, אך ורק בקטעים שיש לי ראות של מאות מטרים קדימה.

לאו דווקא לשול. יכול להיות לחניה, מפרץ עצירה או כל מקום שכן אפשר לתת לאחרים לעבור בבטחה. הבנת את הכוונה...

זה בקושי קורה, רק הבהרתי נקודה :)

פורסם

ממש לא שנייה וממש לא היה אמור לחכות. אני שוב מסביר: הוא עבר לשמאלי ומיד הם התחילו לו להבהב לו ממרחק של כמה מאות מטרים. עזבו אותו, אני והרכב שמאחוריי "חטפנו" את ההבהובים שלהם. עד כדי כך הם היו רחוקים. זה כמובן גרם לו להאט כי הוא מסתכל במראה ועד אז הם כבר נצמדו אליו. שוב, העקיפה שלו הייתה סופר לגיטימית. אם מראש לא היו מהבהבים היה מסיים את העקיפה ושלום על ישראל. אם מראש אל היו מציקים לו סביר שלא היו צריכים להאט בכלל!

ואני כותב את זה מהצד שבד"כ מעכבים אותו.

אם הוא גרם להם להאט זה אומר שהם צריכים להזדיין בסבלנות עד שהוא מסיים את העקיפה.

אחרת בכביש קצת יותר עמוס אף רכב לא אמור לזוז ממקומו בחיים וזה לא מציאותי. זה יפה רק בתיאוריה.

להיות מתורבת זה גם להאט כשצריך ולהמתין שאחרים יעקפו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל מי שלא אני, או מי שאני מכיר את הנהיגה שלו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש איזה תופעה מוזרה שבזמן האחרון אני חווה יותר ויותר, נוסע בכביש מהיר, מצד ימין נפתח נתיב השתלבות ימינה (בא נגיד ליציאה מהכביש המהיר), אני על 100.

אנשים שבאים מאחוריי ורוצים להשתלב ימינה לנתיב מתעקשים להאיץ ל 120, לעקוף אותי, לבלום בחדות (כי עוד שניה נגמר לו הנתיב ירידה ימינה ומתחילה גדר ההפרדה) ולרדת לנתיב הירידה מהכביש .

כאילו, לא יכלת להשאר עוד שניה מאחוריי, לאותת ימינה ולרדת בשקט ובשלווה לנתיב היציאה?

בשביל מה העקיפה המיותרת והמסוכנת הזו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כבר משהו מעצבן וקשור לנתיבי השתלבות, זה שלאנשים אין מושג למה הם משמשים. אנשים יוצאים לנתיב האצה - נעמדים (פאקינג עצירה מוחלטת!) ומחכים להשתלב. יש להם 150 מטר להאיץ ולהשתלב בבטחון וביעילות - אבל לא! הם יעמדו בתחילתו ויעכבו את כולם. כשהנתיב הוא דווקא בירידה מהכביש הם לא ישתלבו בו כבר בתחילתו ויתכננו האטה הדרגתית, הם ישתלבו בו ממש לפני שהקו הופך לרציף ויבלמו חריף. זאת התנהגות אנטי-סוציאלית וטמטום גם יחד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אחד הדברים המרגיזים ביותר, כל בוקר בצומת ג'למה בירידה מטבעון לכיוון חיפה יש את הסבא שמחליט להאט ולעצור בתחנה עד שהרמזור יתחלף לאדום.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנשים שמחליטים לעצור בהתחלה של נתיב האצה.

אנשים שרואים רמזור אדום עם 1-3 רכבים ממתינים בימני ומחליטים להמתין בשמאלי.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רגע רגע רגע, מה?

אם יש רמזור עם שני נתיבים קדימה, 3 רכבים בימין ו0 בשמאל, אתה תתעצבן כשאני אמתין בנתיב השמאלי? wtf

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מעצבן אותי שאני מרשה לעצמי להתעצבן בגלל נהגים אחרים בכביש מאותן הסיבות שכבר רשמתם למעלה.

גורם לי להגיע עייף בבוקר לעבודה וכועס וחסר סבלנות בערב למשפחה.

וכל זה בשביל מה? בשביל להיות צודק ולהרוויח מקסימום 2-3 דקות על פני מסלול של 45 דקות בכל כיוון.

אז מפני שהכעס מופנה אלי גם הפתרון נמצא אצלי ולא אצל נהגים אחרים.

בזמן האחרון אני לוקח אוויר וחושב מחשבות רגועות וחיוביות שניה לפני שאני "מתחמם" בגלל נהגים אחרים.

אני מרשה לנהגים אחרים להידחף לפני בפקק ברגע האחרון, אם אני חסום ע"י נהג איטי בשמאל אני חוזר לימין ונותן לנהג אחר לעמוד לו על הזנב כדי לנסות להזיז אותו חזרה לימין. מרבה גם להשתמש בבקרת השיוט כדי לנהוג בצורה מתונה ורגועה.

לא תמיד זה מצליח אבל ברגע שזה עובד אני מאוד מרוצה והשכר מגיע בדמות אדם חיובי יותר שנוהג בצורה בטוחה יותר ומגיע חייכן לעצמו ולזולת בסוף כל נסיעה.

לאמץ בחום אילו חלקנו היינו נוהגים כך ( תרתי משמע ) היה יותר טוב בדרכים.

משהו מעצבן מאוד שקרה לי היום:

אני נוסע בכביש שש לכיוון צפון בין מחלף אייל לבין ניצני עוז. נמצאת ערבייה תקועה בנתיב השמאלי על 140 קמ"ש עם המיצובישי לנסר 1.5 עגלה שלה מנסה להראות שהאוטו עגלה שלה מסוגל להגיע למהירות הזאת, זה נורא עצבן אותי אז עקפתי אותה ב-150 קמ"ש מהנתיב האמצעי ואחרי זה עובר ישר לשמאלי ומוריד קצת מהירות ואז אותה ערבייה נותנת חתיכת קיק דאון שנראלי כמעט הגיעה ל-170 קמ"ש (באופן מוזר, הרי יש לה אוטו עגלה) ועוקפת אותי מימין ואז נכנסת לנתיב השמאלי ומורידה מהירות בצורה חדה שכמעט התנגשתי בה.... מעצבן נורא. בכל זאת , אנשים, אל תתקעו בנתיב השמאלי!!!!!!

ילדותי בלשון המעטה.

מעדיף את הדוגמה הראשונה שהבאתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חוסר סבלנות של הנהגים בכל מקום, בכל סיטואציה, ציפצופים ללא סיבה והתנהגות ברברית בסגנון " מי נדחף ראשון " בלי קשר לחוקי תנועה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רגע רגע רגע, מה?

אם יש רמזור עם שני נתיבים קדימה, 3 רכבים בימין ו0 בשמאל, אתה תתעצבן כשאני אמתין בנתיב השמאלי? wtf

כמובן. לא קרה לך פעם שראית אדום מרחוק ואז הוא התחלף לירוק אבל בכל זאת היית צריך להאט כמעט לאפס במקום לנסוע על השמאלי כי תמיד יש ממתינים בשמאלי?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...