Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

דבר ראשון אני שמח שהגעתי לכאן, רק מלקרוא פוסטים של אנשים שונים והתגובות אליהם אני מבין שאנשים פה מאוד מבינים ברכבים.

אני חייל משוחרר, הוצאתי רשיון לפניי כמה חודשים והמלווה נגמר לי עוד כחודש בערך.

אני מעוניין לקנות רכב ראשון ולפניי זה יש לי כמה שאלות.

איזה רכב מומלץ לנהג צעיר וחדש, רכב לא יקר שלא יבלה במוסך יותר מדי, רכב שאפשר ללמוד עליו ורוב הנסיעות הן עבודה-בית-חדר כושר ומדי פעם בינעירוני.

אני חושב שכדאי שאציין שאני גר בירושלים, אז צריך רכב שיסחב את העליות של ירושלים בנסיעה בינעירונית ובכלל שלא ישתה דלק.

אני חייל משוחרר ומעוניין לחסוך כסף, רכב ישתה את הכסף הזה ?

מצאתי פולו שנתון 2001 75 כ"ס

127,500 קילומטר

טסט לשנה וזה במחיר של 11,500.

ההצעה מאוד מושכת ? הקילומטרז' הנמוך והמחיר של הרכב, האם הוא עונה על כל הדרישות שציינתי למעלה ?

נסו לדבר איתי בשפה שאני אבין, הידיעה שלי ברכבים היא נמוכה עד לא קיימת.

אגב, עדיף אוטומט או ידני ? אני די בטוח שידני יתחיל להיות מציק לאחר כמה זמן.

עריכה אחרונה על ידי ezana9
פורסם

ידני יהיה אמין יותר וחיסכוני.

מה התקציב המקסימלי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קבלות על טיפולים לפחות טיפול פעם בשנה.

מנוע עם נוזל קירור ולא מי ברז.

לגבי קילומטרים הכל תלויי בן כמה האוטו,כמה ידיים הוא עבר ומי נסע בו(צעיר או מבוגר)

לבדוק שהעברת ההילוכים תקינה.

פורסם

אני מנסה להבין מה הסכומים שאני עומד להוציא על רכב כנהג שרק נגמר לו המלווה כגון ביטוחים דלק והוצאות שוטפות , אני רק מפחד שהרכב ישתה את כל הכסף.

רכב ראשון אז אני מנסה לדלות כמה שיותר מידע ממה שמנסה.

אגב, יש בעיה לנסוע איתו בינעירוני מדי פעם ?

ירושלים לנתניה הרצליה ותל אביב.

והעליות של ירושלים

פורסם (נערך)

15 אלף כולל ביטוח?

כל רכב משנת 2001 יגיע עד אילת במידה והוא תקין מכאנית.

לרכב בריא לנסוע במהירות של בין עירוני כי שמה הוא מתאמץ הכי פחות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

חיפשתי קצת בגוגל ואנשים אומרים שהגטס שורפת דלק בשביל רכב קטן, 1:10 בערך.

הצריכת דלק הזאת מתייחסת לאוטומט?

פורסם

שווה לבדוק גם פיז'ו 206 1400 סמ"ק עושה באזור ה13 ליטר לקילומטר וכבונוס אתה מקבל רכב שנראה הרבה יותר טוב מכל מה שזרקו פה.

לגבי אמינות של הרכב לפי מה שאני יודע בגרסה הידנית אין שום בעיה פשוט תוודא שהחליפו רצועת טיימינג בזמן (כל 90 אלף)

תראה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=33&arrSubModelID=289&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=21521%2C19657%2C19616%2C19671&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

לא בעיה להשיג שנתונים גבוהים בתקציב שלך, היא אפילו יותר זולה מהגטס

פורסם
שווה לבדוק גם פיז'ו 206 1400 סמ"ק עושה באזור ה13 ליטר לקילומטר וכבונוס אתה מקבל רכב שנראה הרבה יותר טוב מכל מה שזרקו פה.

לגבי אמינות של הרכב לפי מה שאני יודע בגרסה הידנית אין שום בעיה פשוט תוודא שהחליפו רצועת טיימינג בזמן (כל 90 אלף)

תראה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=33&arrSubModelID=289&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=&fromPrice=&untilPrice=&arrSubSubModelID=21521%2C19657%2C19616%2C19671&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

לא בעיה להשיג שנתונים גבוהים בתקציב שלך, היא אפילו יותר זולה מהגטס

בקישור ששלחת המחירים מגיעים גם ל50k

שלחת קישור לפיג'ו?

פורסם

הגטס אולי לא שיא החיסכון,אבל כשמחפשים רכה בקתציב נמוך דלק זה לא הכול,אחזקה של טיפולים ועלות חלקי חילוף חשובה לא פחות ובזה היונדאי טובה.

חפש גטס ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בקישור ששלחת המחירים מגיעים גם ל50k

שלחת קישור לפיג'ו?

מוזר

בכל מקרה תחפש ביד 2 פיג'ו 206 מנוע 1400 ידני ותראה את הטווח מחירים. לא יודע לגבי היונדאי אני יודע שגם לפיג'ו החלקים מאוד זולים פשוט התדמית עושה את שלה, וזה רק תדמית, תחליט מה שנראה לך

ועוד משהו, לא משנה איזה רכב אתה קונה קח אותו לבדיקה במוסך שהמכונאי ירים אותו על הליפט ויגיד לך מה אתה צריך לתקן מרכב ומה מזה הוא קריטי וכמה זה יעלה. אני נכוותי בקטע הזה ב4,500 שקל מאוד חשוב במיוחד בתקציב כזה

אם אתה הולך על פיג'ו יש את גבע שעושה את הבדיקה הזאת בחינם

עריכה אחרונה על ידי aviad13
  • תוכן חדש...