Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סקודה פאביה 2011

נתקלתי לאחרונה במספר פעמים בהם אחרי נסיעה לפני כיבוי האוטו נדלקות לי שתי נורות (לחץ אויר ו esp ) . חיברתי מחשב לרכב לא הופיעו שום תקלות ולא בהיסטוריה גם .

בדקתי לחץ אויר בצמיגים נראה תקין .

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

ישמע פסיכי אבל תנסה לבדוק מצבר וטעינה. הייתה לי את אותה הסיטואציה עם פאביה 2008 לאחר החלפת מצבר, נדלק לי ההחלקה+הבלם יד + נורית מנוע, ולעיתים ההגה כוח הפסיק לעבוד. החליפו את המצבר שוב במצבר אחר והכול הסתדר. עד היום לא הצליחו להבין מה הסיפור.

פורסם

לא מזמן הייתה לי נזילה קטנה בצינור שהולך מהמצערת לטורבו (האטם ברח ) סידרתי את זה והכל טוב הנזילה לא חזרה .

לא רק הנורות שציינתי נדלקות

מדגיש שזה קורה מדי פעם לא באופן קבוע .

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם
שלום יש לי סקודה פאביה 2011

נתקלתי לאחרונה במספר פעמים בהם אחרי נסיעה לפני כיבוי האוטו נדלקות לי שתי נורות (לחץ אויר ו esp ) . חיברתי מחשב לרכב לא הופיעו שום תקלות ולא בהיסטוריה גם .

בדקתי לחץ אויר בצמיגים נראה תקין .

מי ביצע את סריקת התקלות ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אין קשר בין מצערת מלוכלכת למנורת ESP.

מרק, אז מה הקשר בין נורת ESP לסלילי הצתה למשל? בעיה שהיתה אצלי והדליקה נורות ABS, ESP, ול"א.

פורסם

כמובן שיש לו מה להפסיד. ניקוי בית מצערת עולה כסף, אם בית המצערת שלו נקי הרי שהוא סתם הוציא כסף על ניקוי שכלל לא נדרש.

אני מסכים עם מי שכתב שיש לבדוק את המצבר. גם אם המצבר הוחלף לפני שנה, יתכן שיש בו כשל כלשהו (ולכן יש לו אחריות). על פניו, התופעה הזאת מאוד אופיינית למצבר חלש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...