Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש כרגע רכב.

התקציב הוא 25K כולל יישור קו, ז"א שמעדיף לא לעבור את ה22K.

ירדתי סופית מפונטו, גטס וכל הצרפתיות - כל אופציה מסיבות שונות.

האופציה היחידה שהתאימה לי היא מאזדה 3 האצ'בק דגם קומפורט, סביבות 2004-2006.

אני מחפש רכב בינוני (סופר מיני בעיקרון, אבל ה3 האצ'בק מתאימה לי מבחינת הגודל), בעיקר לנסיעות בעיר ומדי פעם גיחות צפונה / דרומה; לא משהו רציני. אני בחור בן 21 ורוב הנסיעות יהיו לבד או עם אדם אחד או 2 נוספים.

האוטו לא ייסע הרבה - בעיקר עבודה וחזרה.

חייב להיות בטיחותי, אמין ואם אפשר חסכוני בדלק אז מה טוב.

רצוי מאוד האצ'בק, פשוט לא אוהב רכבים במרכב סדאן.

אני יודע שיש המון דרישות והתקציב לא גדול אבל השרשור נועד בעיקר לחזק או להחליש את המאזדה כאופציה עיקרית ו/או לפתוח לי את העיניים לאופציות נוספות.

תודה רבה :)

פורסם

אם תמתח בטיפה את התקציב תוכל לקבל מאזדה 2 (דינאמיק) שיענה לך על צרכיך.

וראיתי שאמרת שאתה לא רוצה צרפתיות אך בכל זאת אמליץ לך גם על ה-207 שהיא כן בתקציב שלך ובואתה קטגוריה של המאזדה 2.

פורסם (נערך)

המאזדה 2 הייתה האופציה הראשונה שחשבתי עליה, אבל מפאת חוסר באקזמלפרים בטווח המחירים שאני מחפש (ובטווח קצת יותר גבוה כולן עברו השכרה / ליסינג מה שאומר רמת גימור ACTIVE כמעט בלבד) לצערי היא ירדה מהפרק. הייתי שמח לקחת אותה לעומת ה3 שגדולה ממנה משמעותית אבל גם ככה אני בקצה התקציב שהקצבתי לרכב.

צרפתיות לא עושות לי את זה מבחינת אמינות, גם אם הן מפנקות ומאובזרות הרבה יותר. מעדיף להישאר במזרח הרחוק ששם רמת האמינות קצת יותר גבוהה לדעתי, מאשר במכוניות אירופיות.

תודה על התגובה בכל מקרה!:wink:

שאלה נוספת - האם כדאי להסתובב במגרשי מכוניות או להסתכל רק במודעות ביד 2 ושות'?

עריכה אחרונה על ידי Gal Or
  • תוכן חדש...