Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי sx4 האצבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רציתי את לשמוע חוות דעת על רכב סוזוקי sx4 האצבק 2013 איך הרכב מבחינת ביצועים,כוח,צריכת דלק,נוחות נסיעה, ולדעת את ההבדלים בין הGLX לGLA ואם ההבדלים משמעותיים,כמו כן רציתי לדעת אם מישהו יודע אם אפשר לשים ברכב הזה מולטימדיה.. תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי Nadav Raz
פורסם

יחידת כוח יפנית טיפוסית 1.6 ליטר עם גיר אוטומטי 4 הילוכים.

הביצועים סבירים לגמרי, העברת הילוכים מאוד חלקה.

נוחות הנסיעה לא מדהימה לדעתי אבל המושבים הקדמיים מאוד נוחים (לי לפחות).

ההבדלים הם גלגלי מגנזיום, בקרת אקלים, שליטה על המערכת מההגה ואם אני זוכר נכון אז גם הגה וידית הילוכים מצופים בעור.

מולטימדיה אפטרמרקט אפשר להתקין שם.

פורסם
יחידת כוח יפנית טיפוסית 1.6 ליטר עם גיר אוטומטי 4 הילוכים.

הביצועים סבירים לגמרי, העברת הילוכים מאוד חלקה.

נוחות הנסיעה לא מדהימה לדעתי אבל המושבים הקדמיים מאוד נוחים (לי לפחות).

ההבדלים הם גלגלי מגנזיום, בקרת אקלים, שליטה על המערכת מההגה ואם אני זוכר נכון אז גם הגה וידית הילוכים מצופים בעור.

מולטימדיה אפטרמרקט אפשר להתקין שם.

סליחה על הבורות מזה אומר מולטימדיה אפטר מרקט?

שאלתי כי אמרו לי אנשים שאי אפשר להתקין ברכב הזה מולטימדיה כי זה יחידה אחת משהו כזה

פורסם

אני מכיר בעלים של רכב כזה שהתקין מערכת מולטימדיה.

אפטרמרקט הכוונה מכשיר לא מקורי בהתקנה מקומית.

פורסם

ההבדלים הם חישוקים מסגסוגת קלה, מפתח קרבה, בקרת אקלים, שליטה במערכת מההגה, ואכן הגה מצופה עור.

מבחינת כוח הרכב זריז בהחלט.

בגרסת ההאצ' תא מטען קטן ,בגרסתהסדאן תא מטען גדול מאד עם פתח רחב יחסית לדגמים אחרים במבנה זה.

אני לא מתלונן על נוחות הנסיעה - תנוחת הנהיגה הגבוהה נוחה מאד, ואני לא סובל במיוחד מנוקשות הרכב. מבחינה זו הסויפט יותר גרוע (ועדיין אני אוהב לנהוג בו).

הרכב נחשב אמין מאד. יש לי מדגם 2010, על המנוע המשודרג - עד היום שת יתקלות מחוץ לתכנית הטיפולים הרגילה: שסתום פלסטיק קטן במערכת מתזי החלון (פריט שולה פרוטות ו-2 דקות עבודה) וצורך במתיחת רצועת האבזרים אחרי 80,000 ק"מ (כיון שכבר ניגשו אליה ביקשתי החלפה, למרות שהיתה אמורה להיות מוחלפת רק בטיפול הבא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי את הרכב הזה לאישתי לפני כחצי שנה. שנת 2010, GLX.

בסה"כ הרכב בסדר גמור. אמין מאוד (למרות שאני לא מחזיק אותו תקופה ארוכה), צריכת דלק ממוצעת שלנו, בערך 1 ל 12.

הרכב לא הכי נוח בכבישים משובשים, וגם לא הכי יציב בעיקולים לנהג הנמרץ.

המושבים בהחלט נוחים מבחינת הישבן, אבל לי קצת חסר אחיזה בצידי הגוף.

תא המטען בהחלט קטן יחסית, אבל מספק את הצרכים שלנו.

שים לב לבעיה העיקרית ברכב הזה.

בפניות שמאלה, שדה הראייה די מוגבל, ודורש הסתגלות.

הסיבה היא הקורה המפוצלת. נדמה לי שזו מה שמוגדרת קורת A.

לא פעם מצאתי את עצמי מזיז את הראש ימינה ושמאלה תוך כדי פנייה, כדי לחפש אם אני לא בטעות מפספס הולך רגל תמים :)

הספסל האחורי כמובן גם לא כל כך מרווח.

מה שכן, מאוד נוח להעמיס את הילדה פנימה לכיסא שלה, כי הרכב יחסית גבוה למשפחתית, וכמובן כי מבנה הדלת האחורית די מרובע בחלקה האחורי.

דבר מרגיז- אין לו חיבורי AUX או USB.

זהו בגדול. אחלה רכב, למי שצרכיו תואמים למה שהרכב הזה מציע.

אנחנו מרוצים מאוד מהרכישה :)

• תוכן חדש...